Erkek arkadaşımın evine gideyim mi?

3 yıllık ilişkim vardı. Büyük bir kavga edip ayrıldık. Hiçbir doğum gününde yanında olamamıştım 3 yıldır bu yüzden de hep ailesiyle oluyordu. Bu sene arkadaşlarıyla plan yaptı ama ben yine şehir dışında olacağım için gidemedim. 8-9 erkek 2 kız vardı. Ben de kızlardan dolayı kavga ettim sonra olay büyüdü ve ayrıldık (ilk kez). 1 ay ayrı kaldık ve o dönemde oturduğu siteden başka bir kızla beraber olmuş (yatmış). Benim bundan haberim yoktu. Biz bir ayın sonunda barıştık (o çok ısrar etti, yaptığının hata olduğunu ve bensiz yapamadığını söyledi) ama o kızla yaşadıklarını bu durumu sakladı ama ben bir şekilde öğrendim ve tamamen bitirdim. Ben öğrenince o kızla konuşup ses kaydı attı bana. Bir daha hiçbir şekilde görüşmeyelim denk gelmeyelim vs demiş. Ve konuşmada kız diyo ki sen zaten aramızdakini bitirmiştin şimdi bunu söylemenin nedeni ne falan diyor yani zaten biz barıştıktan sonra bir şey olmamış. Neyse aradan 1 ay geçti ben cevap vermediğim halde sürekli yazmaya aramaya çabalamaya devam etti. Ben de en sonunda dayanamadım. En baştan başlayalım ben seni toparlıycam güvenini tekrar kazanıcam dedi tamam dedim. 2-3 haftadır sürekli o benim oturduğum mahalleye geliyordu her yer kapalı olduğu için de arabada ya da parkta oturuyorduk. Şimdi diyor ki istersen bize gel evde oturalım. Asla cinsel bişey yaşanmıycak çünkü ben tam anlamıyla içim rahat edene kadar ondan uzak durucam bunu ona da söyledim. Ben aslında gitmek istiyorum çünkü beraber zaman geçirmek ikimize de iyi gelicek ama o sitede o kıza denk gelir görürsem o kızın bir şekilde alttan alttan güleceğine eminim zaten bizim ilişkimizi bile bile yapıyor bunu. Ve o kızı gördüğümde kendimi tutamam atlarım üstüne. Napıyım sizce?
Erkek arkadaşımın evine gideyim mi?