Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben uzaktan akrabam olan bir adama aşığım. Ama baya uzaklık var dedemin annesinin amcasının torunu oluyor. Çok yakın değil sıkıntı olur mu bilmiyoruz ama biz birbirimizi çok seviyoruz. İstiyoruz. Ben onu yıllardır tanıyorum dayımla arkadaş beraber çalışıyorlar ama hiç o gözle bakmadım oda bana öyle. Ama taa ki, teyzemin nişanı olana kadar. O akşam her şey değişti işte beraber roman oynadık ettik hep bizi yan yana getirmeye çalıştılar. Gözlerimin içine öyle güzel bakıyordu ki. Aşık olamamam elde değildi. Yazmadı bende yazmadım çekindik ettik sonra bayramın ilk günü aynı masaya oturduk içtik benim midem bulanınca dışarı çıkardı beni sevdiğini söyledi ben de açıldım. Başladık çıktık bir yola ama engeller çok çıkacak yaş farkı 13 yaş var aramızda. Yaşı sıkıntı edecekler mi etmeyecekler mi kestiremiyoruz birde akrabalık meselesi var korkuyoruz açıkçası… Engeller karşısında dimdik durmalımıyız yoksa herşeyi bitirip yolları ayırmalı mıyız?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Akraba evliligi dolu bir ulkede ne engeli cikabilir yas farki nedir önemli olan mutluluktur seni seviyorsa gerisi onemsiz
Ya orası öyle tabi. Ama bana çok uzak oluyor hani araştırdık beraber çocuk içinde sakıncası olan bir durum da değil. Yaş konusu da öyle bana öyle güzel davranıyor ki. İyiki yaşıtlarımla sevgili değilim diyorum. Niyeti asla cinsellik değil yaşıtlarımın genellikle öyle. Ama bu o konuda olgun hani gizli saklı yerlere götürmüyor herkesin içinden elimi tutup geçiriyor daha yeni sevgili olduk oysa.
Tabiki olgunlar sana saldirmaz ve seni el ustunde tutar cunku gencsin oda bunu biliyor neden gizlisin saklaniyorsun ki bari sanalda yapma reelde nasil el ele geziceksin
Gizli olmamın bir sebebi yok yeniyim bu platformda
Yani kimse ozele yazmasin diye o zaman anladim birlikte oldunuz mu
Yok hayır olmadık sadece gözümün içine bakıyor sevdiğini ve evlenmek istediğini söylüyor
İlk erkegin omu olucak o hic evlenmismi herseyi soruyorum malum ozeline yazamiyorum :)
Evet o olucak hiç evlenmemiş sadece bir kere nişanlanmış anlaşamamış ayrılmışlar ben de kendi aramda daha önce yüzük takmıştım zaten
Dikkatli ol ilk kavganizi bir gor ilk kiskanmasini yasa bakalim sonra nolucak o seni istiyor ama emin olmalisin hevese kapilma kendini heba etme
İlk kavgamızı gördüm kıskanmasını da. Kıskançlığı fazla yok ama çok koruyucu. Dün akşam kırmızı ruj sürmüştüm sadece silsen mi dedi hani sileceksin edeceksin diyen bir insan değil.
Peki karar senin umarim mutlu olursun
Çok uyumluyuz kafa dengim. Bir çok sevgilim oldu ama bunun gibi hiç biri olmadı. Ben neyi seviyorsam oda seviyor aynı burcuz daha ne olsun.🙂
Harika birde iliski ilerleyince gormek lazim
Her düğünde herkes direk bizi atıyor ortaya beraber çok uyumlu oynuyoruz benim aklımdan ne geçerse onunda aklından o geçiyor 😅
Olur olur dert yok anlastiktan sonra sanki uyumlu yastakiler mutlumu
Anlaşıyoruz biz birbirimizi çok seviyoruz ben hep mutlu olacağımıza inanıyorum 🙏
InsaAllah zina ya gitmedikce anlasinca hersey mümkün
Millet simdi yok o su yasa gelince sen su yasa gelirsin filan der sanki Allahtan bilgi geldide
Öyle bir durum yok gerçekten beni çok özel biri hissettiriyor daha yeni başlamamıza rağmen herkesin içinde elimi tutuyor yanlış bir yaklaşımını görmedim içkili de olduk beraber asla yanlışını görmedim hep evlenmek istediğini söyledi
Ya biz öyle değiliz ben minyon tipliyim oda öyle yani yaşını asla göstermiyor ne tipiyle ne hareketleriyle
Icin rahatlar o konuda
Olur tabi niye olmasın
Biz birbirimizi çok istiyoruz hani öyle yaş farkı var ama göstermiyor yani olgun davranmıyor benim yaşımda biri gibi
Gayette olur bu sizin. Hayatınız kimene sizin hayatınızdan yaşayan sizsiniz
Olmaz sizin iş
Neden
Hem yaş hem akraba şeysi
Ya yaş ben 23 yaşındayım o 35 yaşında
Çok işte
Doğrudur teşekkür ederim yorumunuz için🙏
Umarım mutlu olursun ama zor
Beni çok mutlu edecek bir insan onun ailesi biliyor benimde ailem biliyor ama tek dayımla babam bilmiyor benim
Ailesi istemeye gelmek istiyor
İnşallah olur
İnşallah gerçekten ondan başka bişey düşünmüyorum her gece rüyamda görüyorum🙂
Mutluluklar diliyorum
Teşekkürler
İyi geceler
İyi geceler
Uzaktan akrabam çok kadına çaktım
O sizin görüşünüz
Görüş değilde neyse
Sadece o iş için olunca görüş olur o.
O işten zevk alarak yaşıyorsun bu hayatı
Sadece zevkle mi yaşıyorsun bu hayatı? Hiç mi aşık olmuyorsun hiç mi o duyguları yaşamak istemiyorsun? Keşke sadece zevkle çalışmasa aklınız. O işi düşünmek ne getiriyor sana?
Zevk, mutluluk, bitmesini istemeyeceğin bir mutluluk hemde
Sadece onunla mutlu olabilen insanları anlamıyorum kusura bakmayın
Zevkten inlememişsen yapacak bir şey yok
Bacim sen boyle o cocuklarina bakma bunlar bacılarına analarina bile yürür