Aşk İlişkileri Birisini çok sevseniz ama yaş farkınız çok büyük olsa ne yaparsınız? Sjwjdnjejdndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birisini çok hem de çok seviyorsun, ama yaş farkı aşırı büyük. Ne yaparsın?Gelsin cevaplarr 💎 Birisini çok sevseniz ama yaş farkınız çok büyük olsa ne yaparsınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Hiç yaşamadım. Yaşamadığım şey içinde düşünemedim. 0 0 Yorumla
beyzaaa66 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Benim icin problem olmaz ama bazi nedenlerden dolayi biseyler yasamam o kisiyle 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı. Kendimden yaşça cooooook büyük bir kadını seveceğimi sanmam. Büyük konuşmuş olmak istemem ama öyle. 0 0 Yorumla
igmertolukaga Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl 10 yaşa kadar normal daha fazlası ilerde sorun olabilir 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Yaşını öğrenmeden sevmem ki 😅 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,6b cevap paylaştı. Sevmemiş gibi takılırım 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Sevmekten vazgeçerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hiç yaşamadım. Yaşamadığım şey içinde düşünemedim.
Benim icin problem olmaz ama bazi nedenlerden dolayi biseyler yasamam o kisiyle
Kendimden yaşça cooooook büyük bir kadını seveceğimi sanmam. Büyük konuşmuş olmak istemem ama öyle.
10 yaşa kadar normal daha fazlası ilerde sorun olabilir
Yaş farkı bahane olmamalı
sevmem büyük büyüğüm küçük küçüğümdür
Yaşını öğrenmeden sevmem ki 😅
Sevmemiş gibi takılırım
Sıkıntı olmaz
Uzak dururum ondan
Büyükse tecrübeli oluyor zaten
10 yaş üstü olabilir
Sevmekten vazgeçerim
Severim yine