3kişiye aşık olmak, kafa karışıklığı. Yardım eder misinizz?

Ya birisi yakın arkadaşım ama aramızda hep bi çekim vardı ama ben onu ittim başkalarına gittim o da gitti vesayre hep karışık git gelli bi ilişkimiz oldu yani ama hep yanımdaydı zor zamanlarımda destek oldu beni çok değiştirdi hayata bağladı o dönem. İkinci insan o ya bilmiyorum gerçekten aşk gibiydi ve çok doğru düz bi insandı anlaşılması kolay mükemmel biriydi bende seviyodum mesela çok vakti olmadığı için birlikte ders çalışıyorduk yan yana olsak yeterdi bana tıp dersi anlatıyordu mesela assla ilgim değil ama can kulğıyla dinlerdim anlattıkları hala ezberimde. Diğer arkadaşım dediğim çocuktan da hoşlanıyo gibiydim. İkinci insana çok saf temiz duygular besliyodum çünkü o da öyle biriydi ikisinin arasında kalmıştım kafam çok karışıktı ikinciye olan sevgimi kirletmek istemedim ikisinden de uzaklaştım inzivaya çekildim binevi kendimi anlamak için. O sırada biriyle tanıştım bi anda çok samimi olduk beni çok heyecanlandırıyor bilmiyorum herşeyimi koşup ona anlatmak istiyorum güzel bişey giydiğimde ilk o görsün istiyorum garip. Şimdi 3ünün arasında kaldım imdat yaa. Anlattıklarıma göre kimi seviyorum kimi seçmeliyim sizce? (Saçma sapan espriler yapmayın)

3kişiye aşık olmak, kafa karışıklığı. Yardım eder misinizz?