1. Başak erkeği, anlatılmaz yaşanır ya. Ne kadar berbat bir burç olduğunu kelimeler anlatamıyor. Yaşadıklarımı anlatsam o zaman anlarsınız. Ama kısaca şöyle, sen güzel hediye alırsın mesela o beğenmez moralini bozar. Elini tutmak istersin hayır der uzak durar. Buluşmaya çağırır tamam gelirim dersin, başkaları gelmezdi der küçümser. Ararsın senin halini hatırını sormaz bencildir. Sen onun hayatında önemli olmazsın. Arkadaşları baş sırada gelir. İlişkideki hatalarını yüzüne vurmaz. Ayrılacağı zaman tüm hatalarını ezberlemiştir, ayrıntıcı detaycı mükemmelliyetçi Başak olduğu için kendisi. Senin laflarınla seni vurur. İki sene önce ona malak desen o da aynı şeyi unutmaz söyler. Ayrıldığı zaman çok kötü ayrılır. Ama Abaza olduğu için arada arar yatmak için. Kız hesabı ödesin ister. Kız yapsın ister herşeyi. Sizin için hiç çabalamaz ilk fırsatta aldatır duygusal olarak. Şıpsevdidir çünkü. Tek başınıza bir ilişki yaşarsınız. Hiçbişeyi beğenmez hep başka kızların güzelliğinden bahseder sende şöyle olsan böylr olsan falan. Kendisi konuşmayı bilmez sıkıcıdır nerden geliyor kendini adam sanması şaşırtıcı. 2. Sırada ikizler erkeği gelir. Başak burcu erkeğiyle çoğu özelliği benziyor zaten. 2. Sırayı verdiğime göre başakta azcık iyidir
Artık konuşmuyorum kendisiyle. Gerçi o da benimle bir paylaşımda bulunmayı tercih etmediğinden beni arayıp sormadı. :D Aman gelmesin. Onu bir kere affetmiştim, bilmiyordu ki bu böyle gitmez. Gitsin şimdi whatsappta "İspanyolca öğreniyorum" ayağına kızlarla konuşsun.
@gonulpervanesi sana gelir barışalım der. Kabul etmezsin. Sonra sen barışalım dersin istemiyorum der eski sevgilisiyle aşk dolu resimler paylaşır böyle bu arkadaşlar aşkına inanılmaz onların
Tanıdığım kadınların çoğu başak. En yakın arkadaşım da başak, çekiyorum galiba. :D Genel olarak pasif-agresif davranmıyorlar, neyi sevip sevmediklerini net olarak söylüyorlar ve bir sorun olduğunda kaçmıyorlar. Tanıdıklarım öyleydi yani. Ama erkekleri için aynı şeyi söyleyemem.
Ah bu başaklar bana da öteki kıxlar gibisin demişti ben de evet öyleyim demiştim qma aşağılayıcı konuşması normal anlamda kötü ve üzücü ne kadarşakaya vursamds ben en azından en son ağxıma geleni saydım baktım onda da haklı çıkmaya çalışıyor doğru öyle değilsin psikolojik sorunlarım var diyip bitirdim 😂 yani kıxlar siz siz olun değmeyecek şey içün ne takın ne üzülün relax
öncelikle aslan burcuyum beliritmde bir egom burdan belli oluyo her neyse..1 = akrep kendileri bencildir sexs bagımlısıdır her an gecenin bir vakti aptal mesajlar alabilirsiniz sizi aldatma olasılıgı çok yüksek eger yatakta ona isteni vermezseniz başka delikler arrar kendini ve işte onun dedini yapmassanız işte trip dayak var yani bu arkadaşım burç böyle 2 = koç buda yatak bagımlısı işte sevdi kişi ona iatt etmessi kralımız prensesi öldürür felan işte evlendinizzde dediklerini yapmalısnız şiddete meylli bir burç ne bilim sag sol keserler aldatmasalar bile flörtez oldukları için evlenirken bile hale kzılarla konuşan adamlar var bilginize 3= aslan burcu erkegi bakın kadını demiyorum kadını iyimserdir deli gibi sever sexsidir yatak sever modadan titen anlar kum saati kız gördünmü aslandır güzel giyinen gördnmü terazi :) ve bu burcun erkekleri genellikle giyim kötü olursa seni aşgalar kendini bir bok sandı için ve flörtez oldu için durmadan agzınızdan onla kobnuşma aslan erkekelrinde güvenn eksikli oluyor yaşanmışlıklardan dolayı o yuzden whatsabınıza kadar girer bazı uygulamalarla ben söyliyim
Kesinlikle terazi. Ben terazi burcuyum 12 kere reddedildim. Ceyhun diye bir arkadaşım var o da terazi burcu onun da hiç sevgilisi olmadı. Burak diye bir terazi burcu arkadaşım var onun da hiç sevgilisi olmadı. Kaç tane terazi burcu erkek tanıyorsam hiçbirinin hiç sevgilisi olmadı ve hepsi de tipsiz. O yüzden terazi burcu erkekle hiçbir türlü sevgili olunmaz diyorum.
Annenin Eylül ayında haspel kader başı ağrımadığı bir akşam baba ile beraber olup bana hamile kalıyor ve ben haziran da ikizler olarak doğuyorum.. Annem şehvetine karşı koyamadı diye ben iki yüzlü biri mi oluyorum Şimdi? Bu burclar bana çok akla yatkın gelmiyor
Akrep.. ketum, içten pazarlıklı, bencil, dengesiz, aşırı hırslı. En kolay kullanılan burç akreptir, zayıf yönleri çok barizdir. Oraya oynarsanız oyuncak olur elinizde. Ama iyi niyetle yaklaşmadan önce 3-5-8-12 kere düşünün!
Kova burcuyum kizlar kova burcu bir erkekle çıkarken 3 kere değil 5 kere düşünün çünkü duygusaldır bir anda sevinir bir anda ağlar bir anda kötü der bir anda güzel der ya işte kova dan uzak durun bende kovayim
Ikizler genellikle sahtekar olurlar yalancilardir arkanizdan is cevirirler agizlari iyi laf yapar aman diyim birde yengec kirilinca cocuk gibi olurlar tartismayi fena uzatirlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Akrep aynı anda 5 kadını idare eder. Bence olmayın.
Burçların insan karakterine bu denli etki edip bu burçlara sahip insanlardan uzak durmamızı sağlayacak kadar güçlü olduğunu düşünmüyorum. Ön yargıdan başka şey değil kanımca.
Ben pek burçlar ile ilgilenmem. Kendi burcumun bile özellikleri yükseleni alçalanı nedir bilmem. Merak etmem. Bir insanı hayatıma almadan önce izler, sınarım.
Kimi 3 kez düşünürsün bilmem ama koçu düşünmene bile gerek yok iyi davrandığın sürece aynısını sana gösterir iyi kalplidir ama kötülük yaparsan çok kin besler ama bir iyilik yapınca o büyük kin eriyip gider. Kendimden biliyorum dkkdldlg.
En İyi Cevaplar