Sizce neden böyle yapıyor, derdi nedir?

Merhaba arkadaşlar, bunlar yaklaşık 2 yıl önce 4 yıllık ilişkimi bitirdim, kız benden önceki 4 yıllık sevgilisine geri döndü ancak bu süreçte yani bu 2 yıllık ayrılık sürecinde kız bana ilk zamanlar hep yazıp durdu normal muhabbet nasılsın falan sonra bu durum beni rahatsız ediyordu ona yazma dedim bana artık numaramı sil dedim neyse bir süre yazmadı numaramı sildi sonra aradan bir süre geçti yine yazdı bana bir bahane bulup neyse yine uyardım onu yazmanı istemiyorum artık dedim baktım olmuyor engelledim onu bir süre önce telefon değiştirince engeli kalkmış haberim yoktu yine yazdı bana bundan yaklaşık 5 ay önce babasını kaybetmişti onu paylaştı benimle sonra 5 aydır telefonumu silmişti yazmıyordu ancak üç önce fark ettim ki telefonumu yine kaybetmiş sizce derdi nedir bu kızın hayatında biri varken neden benimle iletişimini kesmiyor? Neden telefonumu yeniden kaydetmiş sizce?

Not: Benimle birlikte ilken benden önceki sevgilisi yani şu anki sevgilisi onu terk etmişti ona karşı duygusu, sevgisi, ilgisi bittiği için onu bırakmıştı neyse biz tanıştığımızda çok yaralı bir halde idi kimseye güvenmiyordu kimseye inancı kalmamıştı, ben onu çok sevdim kaybettiği güvenini geri kazandırdım hatta öyle ki bana daha önce beni hayatım boyunca kimse böyle sevmedi sen beni hayatımda seven en güzel adamsın derdi bana. Acaba ilgi ve duygu eksikliği yaşadığı için mi bana yazıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sizce neden böyle yapıyor, derdi nedir?