1 hafta oldu biriyle tanıştım. Huyunu suyunu öğrenmek için birkaç soru sorduğum da cevap vermekten kaçıyor. Zamanı gelince söylerim diyor. Yazışmalarımızı ekledim. Sizce nasıl bir karar almalıyım ya da nasıl davranmalıyım? Değerli yorumlarınız İçin teşekkürler 🙏
Ben olsam ben de karşındaki kişi gibi cevaplar verirdim çünkü sordukların boş sorular bunlar gerçekten de yeri gelmeden muhabbet olsun diye açılınca insanın sohbet edesi gelmiyor nedenini nasılını bilemem ama bu böyle onun yerine daha normal şekilde konuş nasılsın günün nasıl geçti falan gibi onun söyledikleriyle de devam edersin kasıntı bu seni tanimaya cabaliyorum cumleleri -bence
Ilk günden sen bir liste hazırla istersen "huyunu suyunu" öğrenmek icin merak ettigin ne varsa sor o da cevaplasin tek tek sonra sen kizin huyunu suyunu ogrenmis olursun
Gökten begin yagirken sana cigermi düştü kardeş neyini anlamiyosun kız seni istemiyor ve kirmamak içinde evet rahatsız ediyorsun diyemiyor ve sınırını açma sadece arkdasla bu sorular çok fazla demis sana açık açık bu kadarda yusuzluk yapma ya ayıptır utan azıcık kızı rahat bırak
Açılmaması gereken konulara giriyorsan. Benim derdim oralara girmemen.. Bu 1 numaralı yorumumun sebebi. Biz arkadaşız bu sorular niye? Senden hoşlanan biri sana biz arkadaşız demez. Bu da 2. yorumumun..
İşinize gelmeyince bizim algıda sorun oluyor zaten.
demekki fazla detaya girmişşin. onu tanimaya calisirken direk soru cevap seklinde degilde muhabbet ederken muhabbet arasinda ogrenebilecegini ogrenirsin zaten. karsindakide zaten ilk etapta sana herseyini anlatmak zorunda degil.
Bir insana geçmişini soramazsın öyle pat diye. Zamanı gelince anlatır ya da gerçekten zamanı gelince sorulur. Birinin gelip pat diye bana geçmişini anlat demesi aşağılayıcı bence.
Ya bunlar kötü değil, elbette merak ediyor olabilirsin bu çok normal. Ama böyle pat diye sorulması hoş değil. Yani bunlar zamanı gelince bir şeyler yaşanacaksa sevgili olunacaksa falan yüzyüze konuşulur. Ama daha yeni tanınan birine mesajda böyle şeyler sormak bence doğru değil. Tabiki siz daha iyi bilirsiniz bunlar benim görüşüm
Tamam ama sormam da ne bir sakıncası ne bir zaman söz konusu olabilir ki? Ben sadece kişinin karşısındaki arayışı nedir? Mesela bazı insanlar günü birlik gezmek TOzmak ister bazıları dürüst güvenilir adaplı birini ister ben de bu mana da söyledim. Sonuçta yeni tanıdığın biriyle huyunu suyunu bilmezsen sürekli mutsuz olur insan
Ben size kendimi burada ne kadar anlatırsam anlatayım mesajla benim huyumu suyumu geçmişimi öğrenemezsiniz ki. Kafamda bir yaşam kurarım sizi görmediğim için rahat rahat atar tutarım. Sevdiğim renk kırmızı derim ama maviyi seviyorumdur aslında. Böyle şeyler mesajda ya da konuşarak anlaşılmaz yaşanır. Gerekirse kötü tecrübe olarak kalır ama yaşanır
Sen konuştuğun birinin senden birşey sakladığını bilsen ve bunu söylememesi hadi bunu da geçtim kişinin senden beklentisinin ne olduğunu sorusunun sorulması bu kadar yanlış ve kötü olmasını da anlamış değilim
1,5 yıl ilişkisi olmuş 4 ay önce ayrılmış.. Eskileri ile ilgili soru sorunca da cevap vermekten kaçıyor. Benden sakladığı birşey var. Söylemiyor zamanı gelince söylerim diyor
Arkadas goruyor seni hic sevmiyorum bu tur kadinladi gezcek tozcak kicini gezdirxek parani harciycak ama sonuc yok birak siktirson gitsin yaaa ugarasma
En İyi Cevaplar