Beni çok istiyordu ailemle tanistircam geleceğim için şu an durmadan çalışıyorum falan diyor sürekli çevrim içi ama yazmıyor eskisi gibi hep ve geçen gün numaramı aldı wapspatan arıyor iki defa oldu artık faceboktan yazmıyor nasılsın bile demiyor insan madem çok istiyor hergun yazar merak eder haftada bir aramak ne demek söyledim ona oda bana bu cevapları verdi?
Lütfen bakın Bu kisi benden vazmi geçmiş yoksa banamı öyle geliyor anlamadım?
Bence çocuk iyi değil. O kadar güzel şey söylediğini sanmış ama gelip için ve dışın bir değil ne istediğini bilmiyorsun demiş. Bence o ne söylediğini bilmiyor. Senden çok iyi anne olur diyen insana tutup da bu cümle söylenmez. Gel gelelim bağlanma meselesine. Aşk varsa insan bağlanmaktan korkmaz. Ne menem şeymiş bu bağlanmak? Herkes korkar olmuş. Ben korkmuyorum yahu. Aşık olunacak bir insansa bağlanmaktan neden korkayım? Bu çocuk kendini iyi bir çocuk sanıyor ama iyi bir çocuk değil. Hakaret mi ettim diyor ama ne dediğinin farkında bile değil. Empatisiz. Çuvaldızı kendine, iğneyi başkasına batır demişler. Bu sözler ona söylense ne hissederdi bunları düşünmeden sana gelmiş böyle şeyler söylemiş. Kaldı ki aşık olduğum kadın benim ailemdir, el değildir. Aileme bağlanmaktan çekinmem. Kalbinin istediği falan yok. Kalbi isteyen insan aşıksa beynini kullanamıyor zaten. Kalbi, beyninin görevini yapıyor. Devam etmek istemiyor.
Senin ciddi bir sorunun vardı ben de birkaç kelimelik bir cevap veremedim. Ben teşekkür ederim :) Sana diyor ama ne istediğini kendisi de bilmiyor. Bence takılmak istiyor. Ciddi olmasın ama boşta da kalmayayım gibi bir kafası var. Ciddi olan birisi bağlanmayı ve gerekirse acı çekmeyi göze alır zaten. Bence seninle ciddi olmayan birisinin devamlı aramasına müsade verme. Gerçekten seviyorsan aklı başına gelince arasın. Öyle bir izlenim almadım ama tek derdi cinsellik olan birisi de olabilir. Ama bana öyle gelmedi belki tüm konuşmaları okusam düşünürüm ama dediğim gibi öyle bir izlenim almadım. Benim aldığım izlenim boşta kalmayayım gibisinden bir isteği olduğu ki bu da seni kullanmış olur
Geçen hafta sen daha iyilerini hak ediyosun dedim ona üzülmüştü hak etiğin sevgiyi bulursun inşallah dedim karşılık vermedim oda bana sende yokmu o sevgi demişti sonra başka bir gün bişeye sinirlenmistim ben bunu engeledim bir hafta falan engeli durdu.. yakında kaldırdım engeli numaramı aldı wp dan arıyor
Ben okb hastasiyim psikologa gidiyorum ve ilaç kullanıyorum fakat uzun süredir gitmiyorum kulanmayi da bıraktım bu sebeple herşeye hemen delirip sinirleniyorum onunla herşeyimi paylaşıyorum gizlimm saklim yok o gün resmen cinnet geçirecektim anneme saldırdım ve kötü bir olay oldu ona yazdım çevrim iciydi mesajıma bakmadı geç cevap verdi bende bidaha sana hicbisey anlatmicam deyip engeledim o an sonra bir hafta geçti bu tiktokumu videolarımı full beğendi hepsini bende engeli kaldırıp ona yazdım tekrar konuşmaya başladık ve numaramı aldı bu sefer
Bunu bildiğine göre gel gitlerin olacağını da bilmeli. O bunu biliyor ve sana şu yukarıdaki cümleleri kuruyor. Hastasın işte farkında değil mi? Anlayışlı olmalıydı. Bence senden korkmuş olabilir. Korkacak bir şey yok üstesinden gelinebilir ama o bunun üstesinden gelememiş. Yaptığıyla davranışı bir değil. Hasta olduğunu bilip ona göre bazı şeyleri anlayışlı karşılamalıydı. Ne istediğini bilmeyen o. Ben ilaç olurum deyip de hiç destek olmadığı gibi sözleriyle köstek olmak onun seçimi. Bence belleme onu
Çok haklısın sağol sorunla ilgilendiğin için bide sürekli her konusamizda senden çok iyi anne olur ailemle tanistircam seni yeni yılda sonrada belki geziye çıkarız diyor hep bana
Rica ederim :) Bazen yardim etmek gerek insanlara. Hem senin iyiliğin için hem de benim iyiliğin için. İyi bir insan olarak kalmam için. Ne dediğine bakma ne yaptığına bak. Dedi ama bunun için çaba gösterdi mi?
Bilmiyorum doğru olabilir başka telefonla kendine bak uygulamayı aç sonra kapat ama internetini kapatma. Bak bakalım bilgisayardan çevrimiçi gözüküyor musun test et
Çocuk onca şey yazmış sen soğuk cevap vermişsin tabi yazmaz ben olsam ne kadar da sevsem de yazmam rahatsız ettiğimi zannederim ki bence oda öyle hissediyor
Sana diyor ki sana fazla zaman ayıramam hayat zorluklarım var beni böyle kabul edersen kapım sana açık ama bu belirsiz davranışların kafam almıyor diyor seni seviyor ama hadi ordan et sen bu çoçuğu üzersin konuşma tarzından onu anladım çoçuk sana içini döküyor derdini anlatıyor sen diyorsun bunca laftan sonra
Kusura bakma doluydum sana patladım boş ver o zaman seven zamanı nı da ayırır her şeyi de yapar bu erkek milleti aptallar kendileri bir bok sanıyorlae allahım çıldırıcam hepsi mi aptal olur seni seven senin için her şeyi yapar
Cidden öyle bak ben sevgilimden ayrıldım o kadar emek verdim sevgi verdim neymiş yalnız kalmak istiyormuş kafası kaldırmıyormuş çalışıyor felan zaman çok ayırmıyordu ama benimle sevgiliyken 1 saat anca duran çoçuk şimdi gece 3 e 4 e kadar duruyor ben eşek başımıydım
Sorun değil hepimiz öyleyiz kimisi aşk hayatı yüzünden kimisi iş konusu kimisi aile sorunları yüzünden sorunsuz insan yok başkasına patliyoruz bazen olur öyle şeyler
Geçen haftalar sen daha iyilerini hak ediyosun demiştim ona üzülmüştü hak etiğin sevgiyi bulursun inşallah demiştim sende yokmu o sevgi demişti sonra sinirlendim ben bunu engeledim bir hafta falan engeli durdu yakında kaldırdım engeli numaramı aldı wp dan arıyor?
Gerçekten seviyorsa burnu iyice sürtülülüp senin değerini kıymetini anlaması lazımdı sonra sana ulaşmak için farklı numara fake hesap ve bi şekilde ulaşırdı.
Dimi ya sanki yaptiklari hareketleri kendileri yapmiyormusta ben su burctanim yani boyleyim diyince bisey degiscekmis gibi. Her seyi burca baglamak abarti.
Ne istediğini bilmeyen bir tip bu tipler ilk başta ilgiyi verip sonra geri çekmesini çok severler böylece egolarını tatmin ediyorlar, sana gelinceyle başlayan cümlesi de çok itici ayrıca sanki bir yarışmadasınız ve sana başarılar diliyor ay g*tüm
Cunki bu bir aliskanlik meselesi, hatta belki yasananilmesi mumkun olan seyleri yasayamamanin hevesi. Ilgiyi seven biri oldugunu dusunuyorum ve ask-/ sevginin anlamina tam olarak hakim degil gibi.