Merhaba. Sosyal medya da uzun zamandır ekli olduğumuz biriyle ilk kez konuştuk. Analize ihtiyacım var?

2 temmuzda geçmişe ait olan 7 story ve 2 postuma beğeni attı. Ard arda bildirim gelince şaşırdım ama mesaj falab atmadim. Sadece post atınca besni atmaya devam ettik. Eskiden de öyle yapıyordum. 2 hafta geçince gece mesaj attı merhaba diye konuştuk biraz alkol alıyordu hatta ben içiyorum 4 oldu ama hala çakır olmadım dedi. Mesaj atmış ama ben uyumuşum o yüzden görmedim sabah yazdım önemli değil dedi. Bir hafta sonra Bir story attı bende yorum yazdım akşam 8 de o da 10 buçukta cevap yazdı otelde içiyorum dedi. Veteriner ilaç satmak için şehir dışına gidip geliyor. Biraz konuştuk. Sonra uykum geldi yavaştan kaçayım dedim iyi geceler dedim yarın görüşelim yazdı bende olur görüşürüz dedim anlaştım dedi. Ama ertesi gün ınstaya girmesine story atmasına rağmen herhangi bisey yazmadi. ilk konuşmamızda da yaşımı sordu iki yaş küçükmüş benden. Niye sordun dedim hiç uzun zamandır takip ediyordum da yazmaya çekindim şimdi de yazmışken sorayim dedi yazdı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
GUNCELL LUTFEN
Merhaba. Sosyal medya da uzun zamandır ekli olduğumuz biriyle ilk kez konuştuk. Analize ihtiyacım var?