sosyal medyadan Bi cocukla tanıştık kısa zaman oldu. bordo bereli kendisi asker. 24 yaşında ama ne biliyim ben gelecek kurmak istiyorum yani ilerde çünkü ona bağlandım. sevgili değiliz daha ama evlilikten kaçan bir adam değil orası tamam ama cinsellik yönü ağır biraz öyle hissettim. kısa zaman da beni arzuluyor musun yok işte duşa giricem dedi bende sıhatler olsun görüşürüz dedim keşke sen de olsan duşta dedi. çok yanlış bişey beniö için. bana göre değil böyle şeyler ya. herşeyin yeri zamanı edebi vardır evlilik gibi. Bilmiyorum sadece hoşlantı içinde mi ya da nasıl bakıyor olaya bilmiyorum dediğim gibi daha sevgili değiliz kısa zaman oldu. ama o konuda korkutuyor beni. gelecek kurmayan adam böyle yapmaz mı ya çok üzülüyorum bu duruma
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sevgi aşk onun için çok basit bisey
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
cümleleri sakıncalı söyliyim beni arzuluyor musun duşa gidiyorum sende olsaydın falan ondan uzak dur derim
2 günde böyleyse 2 haftasını sen düşün, ben 2 ay sürücegini düşünemiyorum bile
Üzücü
asıl üzücü olan, kendine bunları bile isteye yasatman
duygular besliyorum 😔
sanaldan 2 gün önce tanıstıgı birine kimse duygu filan beslemez kendini kandırmaya ugrasma sonra daha cok üzülürsün
2 gün olduğunu nerden çıkardın?
kısa süre derken 2 günde sevgi olamaz zaten
mesela yani. yeni tanıstıgın birine öyle derler ya dur bakalım hemen 2 günde kokusu cıkmaz diye, seninkinin kokusu buralara geldi
herhangi duygu beslemesem ugrasmam bile ve buraya içimi dökmem bile 1 aya yakın oluyor bu arada alışmak bağlamak normal şeyler
peki haklısın ne diyim
Lan bu millet ne ara bu kadar azdı... şehir şebekesine şap atılmaya başlanmalı artık
O grlecek kurmaya çalışmıyor sadece seninle birlikte olmaya çalışıyor yani kısaca abaza ya da sapık olabilir çünkü gelecek kurmak isteyen sende duşa gelsene demez.
ama ben takılmak istemiyorum gerçekten değer veriyorum bağlandım ona aşka doğru gidiyo yani nasıl adam edicem ya
Yani adamın içinde fesatlık varsa onu adam edemzsin çünkü alışmış kudurmuştan beterdir.
Japon arabasiyla yanından geç hasta olur sana kanka
Amacı ciddi değil buna inan
😔ciddi olmadı için ne yapmam gerekiyor
olması*
İletişimi kesmen gerekiyor. Amacı ciddi olmayan bir adamı ciddi birisi haline getiremezsin
Ona duygular besliyorum 😔
Yani sen bilirsin ne diyeyim. Ama üzülmen hiç hoş olmaz
belki ona olan sevgim değiştirir diye düşündüm onu