20-25 günlük evlilik tecrübeme dayanarak aileler karışmadığı sürece güzel ama aileler karışınca bk gibi oluyor. Sizce nasıl evlilik?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Karıştırmamalısın sende
Zaten balayı kaç gün sürdü ki
1 hafta sürdü onda bile aradılar karıştırmıyoruz ama yinede arayıp bri şey diyip keyfimizi kaçırabiliyolsr
Takmayın sizde
Daha yeni evlisiniz erken uyuduk deyin
İpleri eline al
Eşini mutlu ederek engelle
Bence evlilik güzel doğru insan ve ailesiyle olunca
İkisi bir arada zor önemli olan eş benceeee benimki karıştırmıyor benden önce laf söylüyor
Aile de önemli
İkisi bir arada bulursan helal olsun ama yok bence cevremde bir sürü evlenen var genelde erkekler bu aile işini eline yüzüne bulastırıyorlar
Ben buldum çok şükür. Çevrende yoktur
Çok iyi valla. Benimkinin ailesi de iyi sma bana uymuyor onlar kız çocuklarını bile okutmuyolar ben ise okuyup çalışan biriyim. Elimde terlik gün gün gezsem kaynanam üstüme kuyumcu dükkanı açar ama ben o kafada olmadığım için zorlanıyorum
İlginç gerçekten ailesi geri kafalıymış
Aynen bana göre öyle
Allah korusun öylesinden
Evldndigin kisiye bagli maddi duruma bagli birde uyuma bagli..
Csnli tutmak lazim heycani
Çok doğruuu bize ev aldı ailesi yakından sırf yanlarında olsun biricik oğulları diye meğer bana hapishane almışlar haberim yok neyseki bir iki aya tayinim çıkıcak gidiyorum
Uzak olmak iyi herzaman gorusunce tadi kacar sevindim senin adina hayirlisi olsun
Bilmem ki hiç evlenmedim.
Garanti bir işin olmadan evlenme yani evlenmen için tek şart bekarda yaşayabilecek gücün olmalı. O kollarına takılan saçma canım bilezikler birçok kızın gözünü boyuyor ama onlar bilezik değil kelepçe
Aşırı haklı olman...
Bana ekstra külfet olacak hiçbir şey istemedim bilezik dahil her şeyi zorla kendi çevrelerine ayıp olmasın diye aldılar ona rağmen benden bir sürü beklentileri var başta yaptım baktım her yaptığımda daha fazlası bekleniyor şimdi kendimi geri çektim
Gözümü korkutma zaten hiç evlenesim yok. :D
Okuyup çalışırsan sıkıntı yok ben öğretmenim yaz tatiline denk geldi şimdi evde bunaldım çevrem değiştiği için gezemiyorum da onun dışında güzel yani eşini iyi seç ailesine karşı korusun
👍 anlaşıldı.
Bu zamanda zengin değilsen evlenirsen malsındır
O zaman her türlü evlenirsen mal oluyorsun.
Aynen öyle bu zamanda evlenilmez
Bilmiyorum hiç evlenmedim
iki medeni aile olunca tadı cıkar.
Eş daha önemli benim eşim karıştırmıyor
ailesi de önemli
Benimkinin ailesi de kötü değil iyi ama tatlı tatlı hallettmeye çalışıyorlar mesela ev aldılar bize sırf yakınlarında olalım diye bana harclık vermek istiyolar vs ama tabiki karşılığında onlara hizmet etmemiz bekleniyor biz de ne para isteriz ne de hizmet ederiz kafasındayız
neymiş o hizmet.
Mesela köyleri var fındık işleri vs haftasonu tatillerinde köyde olalım. Düğünlere mutlaka katılalım bize özgürce gelip gitsinler ben arada gidiyim kaynanamın evini temizleyim vsvsvs
fındık toplamak neysede
ev tyemizlemek olmaz sürekli arada olr
Bugün mesela eşim beni bırskıp köylerindeki bir adamın kızının eşi ölmüş onun mevlüdüne gitti çok saçma yani bizene geçen biri nişanına çagırmıs onların adına katılalım istiyolar bizim işimiz gücünümüz yok onların adına düğün dernek gezelim kafasındalar görümcemin kaynanası hacıdan geldi ona gitmemi istediler
e yani katlanmak lazım bu gibi taleplere
Ben bu yaşıma kadar öyle büyümedim tabiki de katlanmıcam ayrıca çalışan bir insanım ben nasıl gidip gün düğün dernek gezebilirim 😅 sevmem de öyle ortamları
takıda taktırırlar sana düğünede gönderirler kızda istedirler
Genelde sadece istiyolar hayır deyip gitmiyorum.
olmaz cephe alırlarr sonraa sana
Korkuyolar eşim birdaha onlsrla görüşmez diye
bilemedim senin ailen nasıl
Çevremde ki herkes pişman
Ben değilim sadece eşimin memleketine geldiğim için pişmanım neyseki bir iki aya gitcez
Kocan ilgiliyse güzel ama değilse bk gibi
Aynen zate önemli olan koca ailesi bir şey söylese benimki benden önce laflarını veriyor
Ne güzel
Güzeldir bence
Aynen güzel yanı da çoooookk ama ben çalışan biriyim ev hanımı olmak zorladı psikolojim bozuldu kendimde sürekli hastalık buluyorum
Ev hanımı olmak kolay degil çocuk olunca birseyeler buluyorsun ama obur turlu zamn gecmez
Çocuk istemiyorum oda zor ve insanın önce belli heveslerinin geçmesi lazım çocuk olması için öğretmenim şu sn okullar tatil diye calısmıyorum insallah eylülde dönem baslayınca toparlıcam hiçbir şey yapasım gelmiyor normalde arkadaslarımla takılırdım simdi baska sehire geldim kimsem de yok öyle saçma br dönemdeyim
Anladim kolay gelsin
Evlenmedim henüz
Zor virşey alışamadım
Tırttır bence 😀
Tamamen eşine bağlı
Sence tırt degil ozaman
Aynen eşim çok iyi ondsn değil ama eğer eşim kötü olsa boşanırmışım yani
Bence eşin kötü ve sende burdasin 😀
Yo onunla da konusuyoruz oda burada hatta burdan tanışıp evlendik 😅 4 yıllık sevgililik ardından evlendik
Eşine selamlar 😀😀