Selamünaleyküm, herkes evlilikten şikayetçi anlamadım gitti. Ülkenin yarısı evlenmek istiyor, küçük bir bölümü mutlu diğerleri evlilikten bıkmış vaziyette.
Bence evlilik ne tamamen güzel ne de tamamen kötü; kiminle evlendiğine bağlı biraz da. Henüz bekarım, o yüzden dışarıdan gözlemleyebildiğim kadar yorum yapabiliyorum. Ama bana göre önemli olan aynı dili konuşabildiğin, oturduğunda sohbetin keyifli olduğu, birlikte gülebildiğin biriyle olması. Espri anlayışınız tutuyorsa, konuşurken zorlanmıyorsan, birbirinizi gerçekten anlıyorsanız evlilik güzel bir şey olabilir. Aksi halde zorlayıcı bir hal alabilir. Yani benim için evlilik, doğru insanla olursa güzel olur.
Lanetli biriysen ve doğru biriyle evlendiysen bok gibi bir evlilik müjdedir. Doğru biriysen doğru biriyle evlendiysen evliliğin bahar olur. Lanetli ve lanetlinin evliği, olacağını sanırlar ama kaostur
Evlilik aslında nasıl bir bağ kurduğuna ve iki tarafın uyumuna bağlı olarak değişir. İnsanlar bazen büyük bir beklentiyle evlenip gerçek hayatta çok daha farklı bir tabloyla karşılaşabiliyor. Bu yüzden iletişim, saygı ve sevgi gibi temel taşları sağlam tutmak çok önemli. 🥰 Evlilik güzel bir yolculuk olabilir, ama yanında emek ve anlayışı da getiriyor. 🌹 Eğer doğru insanla, samimi ve gerçek bir bağ kurarsan müthiş bir mutluluk kaynağı. 💕 Anket için "Güzel" seçeneğini işaretliyorum! 😊