Şimdi yazsam mı sizce?

Perşembe günü kuaföre gittim saçımı boyattım. Saçımı bir çocuk boyadı ve çocuğun enerjisine bayıldım çok komik çok espirili biri. Parayı ibana attım dekont atmak için numarasını verdi bu bana bahane olarak geçti biraz çünkü orada başka bir kız saçına işlem yaptı oda ibana parayı attı ama ondan dekont istemedi sadece birini arayıp hesaba para geldi mi diye sordu. Neyse kimliğimi kaybettim cuma günü tekrar kuaföre gittim kimliği sormak için burada değil falan dedi dün buraları topladık olsaydı görürdük falan dedi öyle konuştuk kimliği bulursan mesaj at dedi bende kimliği buldum mesaj attım işte öyle konuşuyoruz cumadan beri. Dün tekirdağa gideceğimi falan söylemiştim akşam üstü konuştuk ne zaman gidiyorsun dedi birazdan çıkarım ablamın doğum günü hediyesini verip çıkıcam dedim tamam yazarsın müsait olunca dedi tamam tekirdağa geçince yazarım dedim saat geç oldu diye yazmak istemedim Şimdi Günaydın dün yazacaktım saat geç oldu diye rahatsız etmek istemedim o yüzden yazmadım falan diye yazsam mı
Şimdi yazsam mı sizce?