Şu ağır yasamlar programindaki kocalardan istiyorum. Sjsjxjxj

Zayıflamaya üşeniyorum beni böyle obez sevecek adam yok mu shkxkwkxkx
Şu ağır yasamlar programindaki kocalardan istiyorum. Sjsjxjxj

Zayıflamaya üşeniyorum beni böyle obez sevecek adam yok mu shkxkwkxkx
Bizim erkeklerde sekilcilik cok fazla. Yabancılarda bu kadar sekilcilik yok bunu deneyimlemis biri olarak söylüyorum. Yabanci erkekle iliskim en huzurlu ve ozguvenimin kırılmadığı tek iliskimdi. Ama bizim ulkenin erkekleriyle beraberken her yerimi kafaya takar hale geliyordum. Kilomu, boyumu, sac rengimi, burnumu, dudaklarimi... bunu hissettiriyor ya da soyluyorlardi çünkü. Ha onlarda yok mu sekilcilik var ama bizim ulkedeki kadar degil kesinlikle. Bunu avrupada yasayan kiz kuzenlerim falanda soyluyorlar, sonradan avrupaya tasinan kiz arkadaslarim, akrabalarimda söylüyorlar. Bizim erkekler kendilerine bakmadan biblo, barbie bebek istiyorlar. Mesela bizim ulkedeki evli erkekler kilo alan esine, hamilelikten sonra veremeyen esine bir suru laf soylerler, zayifla derler, seni arzulamiyorum falan derler öküzce. Yabanci bir erkek kılınıza bile bir sey demiyor oyle diyeyim. Bizim erkekler kadinin kolunda kıl gorse hemen iyy diyor, soğuyor falan. Ha bizim ulkede olmaz mi her haliyle seven olur denk gelmek önemli ama bizim erkeklerde aşırı sekilcilik var bunu bilir bunu söylerim.
Yahu bu ne. Şu fotoya bile insanın midesi kalkıyor birde bunun çıplak halini düşün🤮 seviyorum aşığım diyen adam külliyen yalan söyler, geri de gidip başkasıyla gününü gün eder sen inandığınla kal
Muhtemelen sonradan kilo aldı. Yoksa kimse o denli obez biriyle evlenmek istemez. Ne kadın ister ne de erkek. Kendimizi kandırmayalım. Etli butlu seven erkek var yok değil ama bu kadarı çok fazla.
Programı izlememişsiniz 😆 neredeyse hepsinin çocukluğundan beri kilo problemi vardı. Bir tanesini çok net hatırlıyorum evlendiğinde 90 kiloydu.
O zaman ben gerçek değilim?
@Deniz_uysal_67 yenge kaç kilo
Cevap
12Cevap
Gerçek olabilir.
Fazla kilo sağlık için iyi değil bazı kadinlarda evlenip doğumdan sonra kilo alıp veremiyorlar en güzeli ideal kilo olmalı hem kendi için hem karşıdaki kişi için benim düşüncem
orada parası için seven katlananda var arkasından başka birine gidiyor bakmak zor geldi napim diyor ona aldannna
O adamlar ruh hastası birer manyakk biliyorsun dimi
Olsun ben zayiflamakla ugrasamiyom bacim valla jskskxk
Evet gerçek. Bende aßırı şişmanlardan hoşlanıyorum
İnsanlar yüz kızartıcı suç işleyenleri hainleri seviyor 130 kilo olmak nedir ki.
Sırf kilolu diye seni seviyorsa/sevmiyorsa o adamdan sevgili olur mu sence
Sude canım değilim senin bu nick kullansigni biliyorum gözümde okadaf degersizlestinki inkarla ederek
Sude mi? O kim ąmk
Asko ben sude mude degilim dc ver ariyim konusalim yani sude kim
Öylemi oldu şimdi sende biraz sefer olsaydın insan gibi konuşurdun yok anladım tamm ben çıkıyorum
Knk yanlis kisiye trip atiyosun tanimiyorum seni bosu bosuna seyler oluyo yani Şu an
Eğer tanıyorsun alla senin belanın verir sürüm sürüm sürünürsun egerki tanımıyorsan beni Allah seni iki elinide bu gece gece sıkıntıya sokmasın.
Valla tanımıyorum ama madem bu kadar uzgunsun onun adina ben ozur dilerim ąmk
Ben son sozumu söyledim o dümenlerine devam etsin kimseye birsey olmaz onun gibi biriyle ben nasıl citti dudunuyeyim hersey ortada kendime kızıyorum bir insanda hicmi benim hatırım olmaz hicmi benim ona karşı iyiliğim olmaz hicmi buna kızıyorum insan bir uzlaşır yazar konusur söyler birsey beni harbidende görmüyor anldim neyse ney uzule uzule onu birdaha afetmiycem bu kaçıncı oldu bana yapması gereken şeylerde yalan söylemesi
Valla ne diyim knk ben buse muse degilim, git profilimi gez fake filan degilim yani
Bir kere degilmi bir kere gönlümü almadın lan o yüzden sana hiç inanmiycam beni hep yarı yolda bıraktın oysaki ben senin için neler yapmışım sende bana böyle davran 👏
Yav degilim buse diyorum kardesim nesini anlamıyorsun
Pardon sudeymis, degilim sude filan
Dozer geçmiş yol çalışması var sanırsam 😂
Benim hanım 120 kilo ben 60 kiloyum ve çok seviyorum
Dayı evlenmeden once de boyle miydi
Evet
👏👏👏
Haha ben varımmmmm tabi istersen , tombiş severim
Aradığın koca hiç olmadığı yakındır belki şu an sana..
Ay insallah asko sajzjajzzj
Ne kadar uzuldumu bir bilsen ama yok kendi kendimi harap ediyorum ee ne olcak şimdi ben sana bundan buloyle gıcıklık mi yapicam böylemi yaşanacak
Evet ben 27 yıldır evliyim 137 kiloya kadar çıktığım oldu evlilik sırasında şu anda 120 kiloyum
Kız aşırı güzel bu arada şaka bi yana.
Zayiflamis hali de var nette
Aa adı ne?
Değil
Hatun güzel. Ama hoppalaaa
Ben de böyle birini arıyorum ya 😅😅
Benim kocam 😂
Asko nolur kocanin cevresinden birini bul bana puahzjajzjaaj
Sen zannettin yalan söylüyorum degilmi parktayim tek başıma çekirdek çitliuorum biraz düşündüm arım mi aramim mi ortasında kaldım aradim bakmadın burada gozuktun telime bakmadın bile merak edip acaba birseyminoldu diye hiç senin sevgin düşüncen kalmadığını gordum buda beni çok üzdü be sude citiuim ben nasil seninle gelecek kurayım ki sen hep beni yolda bırakırsın.
@XxSertaçılıcalıxx ya ne diyon ne diyon
Sen değilsen allahim benim şahidim sizlerden biriniz osunuz neyse kimseye ihtiyacım yok
Kocanın kardeşi filan yok mu? Ben de talibim sdsdsddd
@Chubby_cutie 🤠 buyrun benim
Boyun kaç acaba
Mümkün ama aşırı zor
Dm at bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?