Ne yapmalıyımn?

Sevgilim çok ilgisiz dışarı çıktığı zaman 12'ye kadar eve girmiyor sabahtan çıkıp akşama kadar geziyor geçen çok trip atıyorsun diyip ayrıldı (iyi de bana yazmıyor) ve geri barıştı maalesef köpek gibi yalvardım düzelelim diye bugün yine aynı şey oldu ayrıldığımız gün göreyim mi dedim tamam dedi bı tane kıza istek attı ve wpden konuşmaları vardı kuzenim dedi kardeşi geldi bizim... (Kızın ismini söyledi) kuzenimiz yok mu dedi var dedi mesajları okumak istedim göstermedi sildi direkt halamın kızı diye tanıttı ve kaç gündür kafamda bu soru var bugün de akşam bu konuyu açtım niye okutmadin dedim ilgilendirir mi seni dedi sanane filan dedi yazıcam kıza bakalım kuzenin mi değil mi diye yazarsan iyi şeyler olmaz dedi kanıtla kuzeninn olduğunu dedim kanitlarsam ayrılırım senden dedi konuyu değiştirmeye çalıştım bitti diyip ayrıldı önce wpden engelli Instagramdan yazdım ordann engelledi engeli aç diye yalvardım wpden yazdım ve telefonu kapatıp yattı sanırım 2 defadır ayrılıp barışiyor diğer ayrıldığinda burnun sürtülsun diye yaptım dedi ne yapıcam bilmiyorum sürekli böyle yapıyor kimsem yok etrafımda arkadaşım dahi tek o vardı ve gidip duruyor değerimi anlamasi için ne yapmalıyım (Instagramda duran pp öne çıkanları şifreyi değiştirdi bende hala hepsi duruyor şifrem de aynı şekil)
Ne yapmalıyımn?