Arkadaşlar ben 1 haftadır işe girdim cuma günü çok sinirlendim 3 Türkmenistanlıların arasında çalışıyorum benim dudağımda yara çıktı bende tuz basıyordum ordan abi noldu dedi anlattım diğer usta öpücükle geçer dedi bu arada ben evliyim o abi de evli diğeri de bana dönüp eşin senle ilgilenmiyor mu dedi bende siz ne diyorsunuz ne saçmalıyorsunuz benle saçma sapan konuşmayın dedim 5 dakika sonra o öpücükle geçer diyen adam dedi ki hem de kızıyorsun hani bir insanın bir yerine bişey olur ya sevdiği insan öpünce geçer ben o anlamda dedim dedi bende bana öyle şakalar yapmayın dedim bunlar bana öyle diyince hepsi güldü napsam ya işten çıkmak istemiyorum saatleri iyi para lazım
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ikisi de evli diğer kız gidecek diğer adamda ameliyat olucak ustayla ben kalıcam birini daha alacaklar
şikayet edeceğin biri yokmu? şikayet etsen kaale alacaklarmı oda muamma. Başlarım öyle işe böylelerinden her şey beklenir ayrıl ordan. Onu diyen ahlaksız insan neler yapmaz ki. Her şeyi yapar. Ne kadar kansız olduğunu ispatlamış ayrıl ordan durman hata
Seni çok iyi anlıyorum o anki halini anlayabiliyorum maalesef ama aynısının olmasını bekleme Pazartesi git şikayetini et, bence ayrıl ama kalmak istiyosan git şikayet et bekleme ssustukça ardı gelir sessiz kalma. Ama kalmaya devam edeceksen muhakkak videoya filan çek böyle bir durumda paylaşırsın rezil rüsva olsunlar yanlarına kalmasın hiçbir şey
Bizden sorumlu bir tane abi var o abi pazartesi gelecek namazında niyazında kızı da var ona demek istiyorum ben derim baktım yine oluyor bir dakika durmam giderim
Bir de tekrar gitmeye devam edersen davetiye çıkarıyor gibi olursun gerçekten rahatsız olan bir kadın işten çıkardı diye düşünerek ordan bir güven alırlar kendilerine bence kesinlikle kaç ordan her an Herşeyi yapabilirler
Yavrum paradan önemli şeyler var namusunu parayla temizleyemezsin bu evliliğine de yansır iş mi yok ara bul sen gönlünü ordan yana dürüstlükten yana kullan kendini muhafaza et Allah bir kapı açar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ahlaksız herif. Utanmadan da ağlanacak haline gülmüş kimin evlatları bunlar çok merak ediyorum
Kendimi o kadar savunmasız o kadar kötü hissettim ki
şikayet edeceğin biri yokmu? şikayet etsen kaale alacaklarmı oda muamma. Başlarım öyle işe böylelerinden her şey beklenir ayrıl ordan. Onu diyen ahlaksız insan neler yapmaz ki. Her şeyi yapar. Ne kadar kansız olduğunu ispatlamış ayrıl ordan durman hata
Var bir abi o tatilde pazartesi gelecek eğer bir daha aynısı olursa direk gidicem durmak istemedim o an biliyor musun
Seni çok iyi anlıyorum o anki halini anlayabiliyorum maalesef ama aynısının olmasını bekleme Pazartesi git şikayetini et, bence ayrıl ama kalmak istiyosan git şikayet et bekleme ssustukça ardı gelir sessiz kalma. Ama kalmaya devam edeceksen muhakkak videoya filan çek böyle bir durumda paylaşırsın rezil rüsva olsunlar yanlarına kalmasın hiçbir şey
Bizden sorumlu bir tane abi var o abi pazartesi gelecek namazında niyazında kızı da var ona demek istiyorum ben derim baktım yine oluyor bir dakika durmam giderim
sen bilirsin ama dikkatli bir şey olursa da susma sessiz kalma Allaha emanet ol
Allah razı olsun dikkat edicem çok teşekkür ederim asla susmam bu köpeklerin karşısında sende Allah’a emanet ol 👋
Namusundan önemli değil o adamlar sana Herşeyi yapabilir
Dimi bende çok korkuyorum
Bir de tekrar gitmeye devam edersen davetiye çıkarıyor gibi olursun gerçekten rahatsız olan bir kadın işten çıkardı diye düşünerek ordan bir güven alırlar kendilerine bence kesinlikle kaç ordan her an Herşeyi yapabilirler
Daha yeni girdim bana para lazım yeni evlendim
Yavrum paradan önemli şeyler var namusunu parayla temizleyemezsin bu evliliğine de yansır iş mi yok ara bul sen gönlünü ordan yana dürüstlükten yana kullan kendini muhafaza et Allah bir kapı açar
Haklısın evet onların yanında çalışmaktan da korkuyorum zaten
Hamgi şehirde sin bu namussuzlar ın yakında durulmaz başına işcaçarlwr.
O işden hemen ayrıl ne işi gıda falan mı? Tekstil mi?
Büfe işe orada kasiyere
Sanayi sitesinde mi
Maslak
Biliyor musun
Evet biliyorum
Hayır
Kaç gün oldu çalışıyorsun
Başka kız yok mu
Kimsin
Neden soruyorsun
Var
Bekliyorum