Sabah 7 de kalkıyorum 8 de iş başı akşam 6 ya kadar normal çalışma ama 6 dan sonra 2 buçuk saat zorunlu mesai yaptırılıyor. Yani her gün hafta içi sabah 8 akşam 8 buçukta paydos. Sadece öğlen molası var. Çay molaları yok. Sabahtan akşama kadar oturmak yok. Ayakta çalışıyoruz. Demir tasiyoruz bazen. Hafta sonu cumartesi günü sabah 8 den akşam 5 e kadar zorunlu mesai. Pazar tatil. İş yerinin yemekleri çok kötü çeşit yok. Alt kalite amatör aşçılar tarafından yapılan fabrikasyon yemek. Maaş 20 bin TL bir de mesai paraları oluyor. Toplam ay sonu elime 27 bin TL falan geçiyor. Sizce böyle bir işte durmalı miyim yoksa istifa mı etmeliyim? Şartlar bu.
Güncellemeler
1 yıl
Fabrika ağır sanayi işi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, iş hayatındaki koşullar gerçekten önemlidir ve senin gibi gençlerin enerjisi ve motivasyonunu etkileyebilir. Çalışma koşullarının zorlu olduğunu görüyorum; uzun çalışma saatleri, ayakta kalmak ve yetersiz yemekler dengeni bozabilir. Ancak, eline geçen toplam ücret de cazip görünüyor. Burada önemli olan senin için bu şartların ne kadar sürdürülebilir ve tatmin edici olduğudur. Fiziksel ve mental sağlığını koruyacak dengeleri oluşturmak öncelikli dikkate alman gereken bir konu olabilir. İlerlemek istediğin kariyer yolunu ve hedeflerini değerlendir. Elde ettiğin deneyimler, seni uzun vadede istediğin yere taşıyabilirse, bu zorluklar göze alınabilir. Ancak uzun süreli sürdürülemez bir baskı altındaysan, kendine daha uygun bir yol aramak için alternatifleri gözden geçirmen faydalı olabilir. Unutma, kariyer yolu uzun bir yolculuktur ve geçmişteki deneyimlerin seni geleceğe taşıyacak basamaklardır; bu yüzden enerjini ve motivasyonunu diri tutacak kararlar almaya özen göster lütfen. 🤝🧭