Flörtüm ile konuşmayı sonlandırdık, bu durumda ne yapmalıyım?

sosyal medya uzerinden 20 - 25 gundur konustugum bir flortum var baslarda cok iyi anlasiyorduk espri anlayisimiz olsun, saatlerce konusup hic sıkılmamamız olsun her sey harikaydi ama bulusma firsati bulamadik ve erken oldugunu dusunduk neyse arada tek tuk sorunlar oluyordu ama benim gonlumu almak icin caba gosteriyordu sonradan bu cabasi azaldi 17 yasinda ama 2 sene suren iliskisi varmis ayrilmis benden once ve iliskiye girmis ayrica kizin adi ile benim adim ayni surekli onu hatirlar diye de korkularim vardi ona da soylemistim hatta ama bana onu unuttugunu soyledi ve baska bir erkekle yakalamis aldatmis kiz bunu hata yapti dedi bana her gittigi ettigi yeri atiyordu bu yasta surekli cluplerde tatillerde yine de ilgi gosteriyordu ama cok tartismaya basladik ve 3 gun once bana eski sevgilisi hakkinda ornekler verdi bu kiz bunu aldatip haksizlik yapmasina ragmen benimle olan iliskisi varken onu konusuyor 1 kere soylemisti ozur dilerim anlik sinirle dedim daha olmaz diye yine 2. kez yapti ben sinir hastasi gibiyim istemeden oluyor ama anlik sinirle soyledim biliyorum kirici ama cozup halledebiliriz dedi bende verdigim sans hice sayilinca artik konusmayalim dedim sonra clup st vs. atti bir sey olmamis gibi bende takipten cikarttim hatta engelleyecektim sizce engellesem mi? boyle surekli onu stalkliyorum merak duygusu oluyor ve beni kendi arkadaslarina baska sekilde anlatmis kendi hatasi yuzunden istemedim ben o farkli anlatmis sizce bana soyledigi tum sevgi sozcukleri sahte miydi? birdaha yazarsa sans vermeli miyim?

Flörtüm ile konuşmayı sonlandırdık, bu durumda ne yapmalıyım?