Artık bunalmıştım. Hiçbir hissim yoktu 1 haftadır soğuk konuştum. Ama yok, iflas ettiği için söyleyemedim ama bugün dayanamadım artık. En sonda görüldü attım

Artık bunalmıştım. Hiçbir hissim yoktu 1 haftadır soğuk konuştum. Ama yok, iflas ettiği için söyleyemedim ama bugün dayanamadım artık. En sonda görüldü attım

Çocukta aynı kendimi gördüm belli ki düzgün ve efendi birisi senden çok daha iyilerine layık. Sen de sürünmeye layıksın ve umarım birdaha mutlu olamazsın.
Daha layıksa defolup gidebilir. Önceden de demiştim istemiyorum diye ısrar etti
Ya çocuk Kürt ben İstanbul kızıyım mardinde o. Ne işim var onunla ya. Amaaaan
Söyledim, ısrar etti.
Ohooo aşko! Anladım, biraz mesafe koymak istemişsin ama şimdi pişman mı oldun? Güvenilir bir ilişki temeli üzerine kurulmalı, iletişimi açık tutmak da önemli! En iyisi hislerini net bir şekilde açıklamaya çalışmak. Açık iletişim her zaman kazandırır, unutma. Şimdi, flörtün de senin de hislerin netleşmiş oldu gibi duruyor, biraz zamanla her şeyin daha güzel olacağını umuyorum. Unutma, hislerinle barışık olmak en önemlisi! 😉❤️
Cevap
11Cevap
her kadın İstanbul'a Çağıran bir erkek vardır sözü gerçekten doğruymuş
Ben istanbuldayım
Zeytinburnu
sana, ebenin a* kadar yolun var yazması gerekiyordu, neden yazmamış acaba, ben o kısmına takıldım çoğunlukla
Haklısın
Flörtün canim hayatim kalp koymalar bune lan
Acayip soğuk diyalog ve muhabbette yok zaten samimiyet göremedim içerik boş. Hayatım canım kalpler de olmamış erkek için yanlış hareketler.
Evet soğuk davranıyorum o kalp atıyor şaka gibi
Banane ya bana kim acıdı
İnsan gibi bi konuşma yapabilirdin böyle saygısızca davranacağına
O çocuğun adına sevindim açıkçası senden kurtulduğu için
Bence de kurtuldu oh
Çocuk seni engellemiştir umarım eğer yapmadıysa acilen yapsın
Hala mesaj bekliyor
Yani o soğumandaki sebep iflas etmesi mi onu anlamadım?
Hayır ya ısınamıyordum hiç. Banane onun parasından
Ama yine de düzgünce söyleyebilirdin bence. Hatta haddime değil ama bence yazıp durumu toparlamalısın. Dürüstçe ve düzgünce son vermek yakışır insana, kanımca
Hayır hiç konuşmak istemiyorum çünkü çok trip atan biri..
Erkeğin trip atanı mı varmış. Bu ilginç oldu işte. Hoş son mesajlarında biraz belli ama. Hakkında hayırlısı.
Aynen 2 hafta falan flört ediyorduk diye bir sürü trip, mesaj. Öncesinde de trip attı ve 2 gün önce dışarı çıktım diye benden izin aldın mı dedi. Sen kimsin ki izin alacağım dedim. Ne münasebet
Abartmış fazlasıyla. E dolayısıyla sende sana uygun olmadığına karar verdin ve dolayısıyla ısınamadın. Hayatımlar vs zaten fazla olmuş flört döneminde. Hem ne çabuk hayatı oluyor insanlar birbirlerinin dimi
Sorma ya bir de ben ona dedim ki eski sevgilimden yeni ayrıldım. İnsan bi der ki unuttu mu acaba. (Unutmadım da) o yüzden ısınamıyorum
Zaten birinden ayrılınca yeni b ilişki kurmak hemen olmuyor. Bunu da anlaması lazımmış, ama senin de flört etmen olmamış bununla. Her ne ise bence bitmiş gitmiş sonuç olarak.
Öküz öldü ortaklık bozuldu diye düşünecek kesin
Düşünsün.
Yoo ne güzel iştr sorunsuz bitmiş
Diktir et gitsin işine
Flörtün canım, hayatım mı diyo
Ne biliyim işte aynen hiç sevmem
vah aldın
Yok
Ah almazsın
Ne iflası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?