Bazı insanlar içine kapanıp hep belirli çizgi de giderken bazıları kaybetse bile yine de risk almayı seçer. Risk almanın yarattığı heyecana aşık oldukları için bu insanlar sürekli risk almayı istiyor diyebilir miyiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı insanlar içine kapanıp hep belirli çizgi de giderken bazıları kaybetse bile yine de risk almayı seçer. Risk almanın yarattığı heyecana aşık oldukları için bu insanlar sürekli risk almayı istiyor diyebilir miyiz?
Evet diyebiliriz, bunu bir nevi heyecan ve adrenalin bağımlılığı gibi tanımlayabiliriz. Böyle insanlar için risk almak ve bunun getirmiş olduğu adrenalini yaşamak, bir yaşam biçimi haline gelmiştir.. Tıpkı uyuşturucu bağımlılığı gibi, yeterli doz adrenalin alınmazsa yoksunluk belirtileri ortaya çıkmaya başlar..
Aşk demek risk almak demek zaten. Bu duygu insanın içini kapladığında, o çizgilerden, kuralardan ve akıldan eser kalmıyor. Eğer hala kuralcılık oynamaya devam ediyorsan, Aşkın tadını çıkarmana engeldir bu. Tam anlamıyla yaşayamazsın.
Cevap
9Cevap
Rise aşık olunmaz sadece istedikleri şey kaybedecekleri şeyden daha güzel olduğu için risk alırlar
Onu bunu bilmem de
Şu dengesiz inişli çıkışlı tuhaf karakterli tiplerden uzak durmak lazım.
Sadece bunu biliyorum ben
Risk almadan hayat olmaz. En büyük risk risk almamaktir. O yuzden ya baticaz ya cikicaz derler ya o misal. Risksis olmas
maalesef risksiz hayat yaşanmaz ama kaybettiğin zamanda üzülmemek gerek sonuçta riskleri bilerek girdik.
Akışına bırakmak en iyisi risk almak çoğu zaman hata yaptırır
risk, heyecan olsun die değil, sonrasında kazandıracakları için alınır. ben şahsen o yüzden alıyorum.
Kimisi heyecanı sever kimisi dinginliği ve huzuru. Bu da çeşitliliği sağlar. Herkesi aynı kabul edersek çok monoton bir dünyada yaşamamız gerekirdi.
Risk almak iyidir cesaretli iseniz ki cesaret olmadan da olmaz lakin tehlikeli risklerden kaçınmak lazım
Olunur ben oldum çünkü 😂
Olunmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?