Tam olarak çocuk gibi. Hep onun istediği olsun ister. Yalan söyler ve unutur. Aldatildigimi düşünsemde bunu kanıtlayamadim. Bunlar benim için eksi yanları.
Artı yanları
Çok iyi anlaşıyoruz onun yanında rahatım kendimi iyi hissettiriyor.
Tam olarak çocuk gibi. Hep onun istediği olsun ister. Yalan söyler ve unutur. Aldatildigimi düşünsemde bunu kanıtlayamadim. Bunlar benim için eksi yanları.
Artı yanları
Çok iyi anlaşıyoruz onun yanında rahatım kendimi iyi hissettiriyor.
Oğlak burcu oğlak kadını mükemmel ikili olur bence bende oğlağım ama senin anlattığın erkek yalan dolan bu burcun işi değil yükseleni akrep ya da aslan falandır onun kesin. Biz yalan söylesek söylediğimiz yalanı unutmayız o kadar garanticiyiz. jsjjsjsjs Burç diye bakma insan olarak bak ve çıkan sonuç güvenilmez birisi
Evet yalanımiz bile kalitelidir. Söylediği yalanları unutmuyorum. Her seferinde unutmuş gibi tekrar soruyorum her seferinde cevap değişiyor
Bunu bende yapıyorum bir soruyu 40 kere soruyorum farklı zamanlarda hepsinde 40 farklı cevap, sonuç olarak aldatılmıştım. Aldatıldığını hissediyorsan öyledir kesin ama bunu ispat peşine koşma, kadın kocasını yatakta yakalıyor ama erkek yine inkar ediyor asla kabul etmezler boşuna uğraşıyorsun
Cevap
2Cevap
Bir köprüde karşılaşan iki inatçı keçinin hikayesine benzer.
Olmaz, olmadı, olamaz dedirten birliktelik.
Offf vallahi işin zor.. oğlaklar çokk zor yaaa
İkizler Burcu olması lazım
Oğlak görünümlü İkizler mi diosun
Hayatımda bir ikizler yetiyor ikincisi katliam olur 😂 oğlak ikizler felakettir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?