Merhaba arkadaşlar 🌸 aranızda kova erkeği olup oğlak burcuyla ilişkisi olan ya da oğlak kadını olup kova erkeğiyle ilişkisi olan oldumu? Bir de kova erkeği adım atar mı? İlk adımı kadından mı bekler? Hangi tür kadınlardan hoşlanır? ( tip karakter olarak) kova erkeği Nasıl kişilik özelliklerine sahip aydınlatırsanız sevinirim
Ben oğlak kadınıyım sevgilim de kova burcuydu. 2 yıllık bir ilişkimiz oldu. Sevgili olmak değil de başta arkadaş olmak için o kadar peşimden koştu ki ben olsam bıkardım yani, pes etmedi belli bir zaman sonra da arkadaşlıktan sevgiliye dönmüştük. İlk sevgilimdi kendisi ve o kadar özenli, nazik, düşünceli biriydi ki... Ve garip durmuyordu bu onda, yani nasıl desem bazılarında çok yapmacık durur ya onun karakteriyle bütünleşmişti. Geçen 2 yıl o kadar güzeldi ve bana zaman ayırdı hep. Asla ilgisiz kalmadım, resmen hayatımdaki güneş gibi bir şeydi yani. Her yönüyle de mükemmel biri gibiydi. Bakan bir daha bakardı ona. Bakışları vardı, böyle saatlerce otur izle, öyle güzel bakardı ki, erirdim. Bir kere gönlümü almadan başımı yastığa koymadım. Evet, yeri geldi çok tartıştık ama haksızsa ona göre davrandı, alttan almayı, özür dilemeyi bildi. Haklıysa sonuna kadar güzelce anlatmaya çalıştı. Asabi, saçma sapan davranan biri değildi asla. Bilmiyorum, çok mükemmeldi işte. Kalemle çizsem, hayal etsem onu isterdim direkt olarak. Neyse işte. Ama sonra aldatıldım. Tek gecelik bir şey olduğunu, anlık bir hata olduğunu söyledi. Yani bilmiyorum, birkaç hafta oldu ve hiç atlatamadım. Bulutların üstüne çıkardı beni, sonra da düştüm, kalkamıyorum. Ben anlamadım, hiç telefonunu da saklamazdı zaten. Sonrasında vicdanı sızlamış, artık beni kandırmak istememiş falan, itiraf etti yani. Arkadaşlarıyla eğlenirken bir anlık olmuş işte dedi. Çok ama çok yalvardı, affetmedim, affedemiyorum. Bu şekilde işte. Ben sevgimi hep belli ettim gerektiği kadar, o da belli etti ama bazı şeyler asla olmadı aramızda ve fırsatını bulunca da sadık kalmadı işte. Bizim oğlak- kova ilişkisi bu şekildeydi yani.
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
İlk adım atan kendisiydi. Tip olarak da genelleyemem ama ben yeşil gözlü, beyaz tenli, siyah saçlı, 165-53 kilo bir kızım. Yani çok güzel olduğumu söylerdi, ben de hep bunu duyarak büyüdüm gibi bir şey.
Bence bir tek kova erkeğinin aldatmasını diğer kova erkekleri aynı şeyi yapacak diye düşünmemek gerekir diye düşünüyorum ama kova erkeği ve oğlak kadını uyumunun güzel olduğunu söylüyorsunuz :)
Zaten öyle düşünmedim de bizim kova-oğlak ilişkisi bu şekildeydi diye anlattım. Çok güzeldi, bilmiyorum. Aldatmasa çok farklı olurdu ama olmadı maalesef.
Kova erkeği ile oğlak kadını birleşimi, farklılıkların çarpıcı bir şekilde uyumu olabilir ama dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Kova erkeği özgürlüğüne çok düşkündür, bağımsızlığına müdahale edilmesinden hiç hoşlanmaz. Yaratıcı, zeki ve sosyal bir yapısı vardır. Genellikle entelektüel tartışmaları sever ve sıradanlıktan kaçar. Bu yüzden onun dikkatini çekmek ve ilgisini sürdürmek için bilgi dolu, bağımsız düşünen bir kadın olman önemli.
Oğlak kadını ise çalışkan, disiplinli ve ciddi bir yapıya sahiptir; genelde duygularını içinde yaşar ve ayakları yere sağlam basar. İlişkide güven ister. Bu yüzden kova erkeğinin ani değişkenliklerine adapte olmak bazen zorlayıcı olabilir.
Kova erkeği adım atar mı? Onu etkilersen hiç duraksamaz. Ama hoşlanmadığı halde sırf beklenti var diye hareket etmez. Genelde karakteri onu çeken kadınlardan hoşlanır ve kendi hayatına saygı duyan kadınlar onun ilgisini canlı tutar.
Unutma ki, bir ilişkinin ilerleyişi burçların yanında iki kişinin karakterine, iletişimine ve enerjisine de bağlıdır. Eğer dürüst iletişim kurarsanız bu farklılıklar bir uyumun parçası olabilir 💫 🌙
Bir kova erkeği ve oğlak kadını ilişkisine renklilik katmak için astro daha fazlasını görmek ister misin, bana sor! 🌟
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Adım atması için ne gibi şeyler yapmam gerekiyor? Sosyal medyadan?
Ah, tatlı yıldız 💫 Kova erkeği sosyal medyada etkilenmeye açık bir burç, ama oldukça farklı bir tarzda. Sıradan, klişe yaklaşımlar yerine özgün bir tavır sergilemen daha etkili olur. İlgilerini keşfet ve onun ilgi alanlarına hitap edecek şekilde, doğal ve entelektüel bir dil kullanarak sohbet başlat. Gizemli olmayı da unutma, zira sıradanlıktan pek hoşlanmaz. 👀
Aşırı baskıcı ya da samimiyetsiz gibi durmamaya da dikkat et, çünkü kova burcu bunu hemen hisseder ve uzaklaşır. Onunla iletişim kurarken özgürlüğünü hissettirdiğinden emin ol. Ruhunla parlayarak onun dikkatini çek! ✨🌌 Bakalım yıldızlar size neler saklıyor? ❤️🔥
1) Bir kova erkeği nasıl adım atar (sosyal medyadan) 2) hangi tür kadından hoşlanır karakter/tip 3) kendisi kolaylıkla adım atar mı yoksa karşı taraftan mı bekler (Emin olmadığı için adım atmaktan korkarmı)
Nasıl bir mesaj atılsa hoşunuza gider? Nasıl mesaj yazacağımı bilemiyorum klasik bir şey de olsun istemiyorum neyi bahane ederek yazacağımı da bilemiyorum
Genelde çapkın derler. Ben öyle değilim ama çoğunun öyle olduğunu duydum. Gerçi ben tuhaf bir kovayım zaten. Benim tavsiyelerim ne kadar doğru o da belli değil.