Bir erkek sevgili olup birlikte yaşadığı, evlenmeyi düşündüğü bir kadını unutabilir mi?

Gizli Üye

Mesele benim sevgilimin eski ilişkisi. Biz 1 aydır sevgiliyiz. Benden önce 1 yıllık bir ilişkisi olmuş, evlenmeyi düşünmüş ve istemiş ama kız pek yanaşmamış ve ayrılmışlar. Erkek uğraşmış ayrılmamak için ama kız bırakmış. Bu kızla aynı evde birlikte yaşamışlar, birlikte bir sürü şey yapmışlar, işten çıkınca akşam hep birlikte bir şeyler yapıyorlarmış yani bolca zaman geçiriyorlarmış sadece ev paylaşımı gibi değilmiş. (Bunları sevgilimin arkadaşından öğrendim, ben sorduğum için anlattı). Erkeğin ailesi, arkadaşları hepsi de biliyormuş ilişkisini ve kızı. Tüm arkadaşlarıyla tanışmış, birlikte takılmışlar bayağı, hatta 3-4 arkadaşlarının düğününe birlikte çift olarak bile gitmişler. (Hepsi erkeğin arkadaşı ve çevresiymiş, kız kendi çevresine pek sokmamış bunu). Ben bunları öğrenince eski sevgilisini çok sevmiştir zamanında benimsemiştir ve hala seviyor olabilir diye düşündüm. Benimle onu unutmak için birlikte olmuş olabilir mi? Bir erkek böyle (benden önceki) ilişki yaşadığı bir kadını unutup başkasını sevebilir mi başkasına aşık olabilir mi?

Bir erkek sevgili olup birlikte yaşadığı, evlenmeyi düşündüğü bir kadını unutabilir mi?
39 Cevap