Az önce yine ihanete uğradığımı öğrendim yaşamak istemiyorum artık son sözleriniz neler?

Sevgilimle evlilik aşamasındayken beni aldattı annesi birini bulup tanıştırmış tabi ben kafayı yedim psikolojim hayatım düzenim mahvoldu ölüp ölüp dirildim geri dönmesi için bi boyunca çok yalvarıp ağladım ölümden beter acılar çektim en son bana onunla ayrıldık sana döneceğim ama sen psikiyatriden rendevu alıp tedavi olacaksın dedi hemen rendevu al ss at dedi sonra ümit verici konuştu ama bi iki saat sonra beni birden her yerden engellemiş. Az önce de minibüse bindim parmağında yüzük elinde gül onunla buluşmadan dönüyormuş hemen minibüsten indim az öncede burdan soru sormuş eski sevgilimle karşılaştım diye hatta o soruya son görüşümdem ulaşabilirsiniz.
Ben artık hayatıma son vermeye karar verdim
Güncellemeler
+1 yıl
*bir ay boyunca yalvardım köle gibi ayaklarına kapandım sinir krizleri geçirip yüzüme yumruk attım elmacık kemigim şiş ve morarmiş
Güncellemeler
+1 yıl
Annemin ölümünden sonra tek yaşamaya başladım evimi ona yakın tutmuştum şimdi taşınacak bütçem yok onu görmek bu mahalleyi sokakları görmek beni mahvediyor burada kaldım taşinamiyorum
Az önce yine ihanete uğradığımı öğrendim yaşamak istemiyorum artık son sözleriniz neler?