Benim sevgilim makyajı hiç sevmiyor hep doğal halin güzel makyaj yapma diyor anlamıyorum bu kadar mı kötü gösteriyor beni ya fazla bişi yapmadığım halde her yerini boyamışsın diyor ☹️🥺
Bi insan şunları nasıl sevmez mesela ya, o sevmiyor

Benim sevgilim makyajı hiç sevmiyor hep doğal halin güzel makyaj yapma diyor anlamıyorum bu kadar mı kötü gösteriyor beni ya fazla bişi yapmadığım halde her yerini boyamışsın diyor ☹️🥺
Bi insan şunları nasıl sevmez mesela ya, o sevmiyor

Şahsen bende kadında makyajı sevmem o doğal halleri daha güzel oluyor ki yüz makyaja alışınca gözlemlediğim kadarıyla kadınların yüzünde ki orjinal renkler yok oluyor ölüyor resmen o yüzden makyajsiz kadın tercihim
nasıl yani yok oluyor
Basbayağı o güzelliği gidiyor mesel tiktokta hep görüyorum bi tane kız var Aleyna diye çilekli süt raconu olan kız mesela makyajsız öcü gibi ama makyaj yapınca yüzüne bir ton boya sürüyor ilk orada fark ettim sonra çevremde gözlemledim gerçekten o yaptığınız makyajlar rujlar her şey sizin o vücudunuzun doğal renk dengesini bozuyor ve makyajsız öcü gibi ortada dolaşıyorsunuz bi dikkat edin çevrenize küçük çocuklar hiç makyaj yapmadığı halde dudakları renkli ciltleri olması gereken tonda ama bir modele ya da aşırı derecede makyaj yapan kadın makyajsız hortlak gibi
Ben bunu diyen hiç bir ekeğe inanmıyorum sen onu dinleme makyajını yap günlükde yok gibi makyaj yap yüzüne renk gelir bir yere filan gittiğinizde biraz daha yap. Erkekler genelde kıskandıkları için söylerler ama makyajlı kızlaro beğeniler. Benim erkek arkadaşımda öyle derdi hatta iş yerime gelip makyaj yaptımmı diye kontrol ederdi göz kalemi sürdüğümde bile sorun yapıyodu ama şu an mezarda kırmızı ruja da hepsi bayılır
ben biraz bişi sürsem hemen anlıyor güzel olmamış diyor yüzüme krem sürmemi bile istemiyor
bende bb krem kullanıyorum zaten şu an tek düzgün kullandığım o var
Cevap
10Cevap
erkekler abartılı makyajları sevmiyor bence ve doğal görünen makyaj görünümünü makyajsız sanıyor hdlsldşs
bu arada görseldeki makyaj çok kötü
ya tek eyeliner sürüyorum ona bile laf etti ya şirin gösterdiğini düşünüyorum aslında
eyeliner, kırmızı ruj ve renkli far sürmeden makyaj yaptıysan makyajsız kabul ediliyorsun ndkdsl
ruj sürmüyorum ya dudaklarımı kurutuyor
bazen far sürerim ama çok belli olmuyor fotoda ya yoksa güzel görünüyor
istediğin gibi takıl ona ne bakıyorsun sen
highlighter'a baktım da ne güzelmiş lan o pasparlak 🤣
ya daha iyi görünmek istiyordum da anlaşılan onun gözünde yolu yok
Bazıları abartıyor ondandır makyajla evrim geçirenler var.
Makyaja ihtiyaç neden duyuyorsunuz? Demekki eksik yanlarınız var
Nefret etmiyordur ama aşırısını sevmediği için aşırı tepki vermiştir.
Makyajlı olunca öpüşemiyorum. Kız jokere dönüyor
ahah bulaşıyor mu yoksa
Bana da bulaşıyor onun da yüzü gözü kayıyor. Bşraz agresifimdir o anda:)
hmm kötü o zaman ya televizyondaki gibi değil xd
Sen benim tarzımı bir görsen televizyondakilere adam demezsin:)
Seni var ya..
Sorudan bağımsız olarak, profil fotoğrafında üzerinde ince çorap mı var?
hayır uzun çorap sevmem
Peki.
Bende sevmem sevmeme sebebim doğallıktan hoşlanmamdan kaynaklı..
Aşkom erkekler makyajdan ne anlar
ayn valla 🤣
Gereksiz buluyordur.
İşsizlik alameti
Abartı sevmiyorsa
Foto senin mi
Profildeki
hee napcan
Yrrgıı nasıl kaldırdın varya 😍
Mesaj kutunu aç bakiim
başkası da anana öyle demişti bi zamanlar ama ilk baban zkti
Delirttin ciddiyim 😍