Sevgilim söz vermesine rağmen gitti neden?

Uzun bir yazı bu okuyacaklara şimdiden teşekkür ediyorum
O asker ben ise hemşireyim yedi aylık bir birlikteliğimiz oldu onunla zamanın nasıl geçtiğini anlayamaz oldum beraber sohbet ederek uyuyakalırdık sabahları uyandırırdım onu işe giderdi çalıştığı yer biraz stresli bir konumdaydı doğu görevinde şu an ve çok ağır şeyler yaşadı oda arkadaşlarından biri intihar etti beraber oturup sohbet ettiği bir arkadaşı şehit oldu ve uzun zamandır da izine çıkamıyor ailesini göremiyordu ben ona hep destek oldum yanında oldum o da benim yanımda oldu hep birbirimizin destekçisi olduk geçen ay üniversite sınavına gitti birkaç gün asker evinde kaldı pek yazmadım o da neden yazmadığımı sordu ben de ona zaten her zaman dışarıda olamıyorsun arkadaşlarınla güzelce vakit geçirip eğlenmeni istiyorum dedim bu onun o kadar hoşuna gitmiş ki beni şimdiye kadar böyle düşünen biri olmadı demiş hatta orada izine çıkmışken benim sık kullandığım bir koku vardı onu almış beni hissedebilmek için hatta görev yaptığı yeri hiç sevmezdi keşke şu birkaç gün hemen geçse de yuvamıza yanına dönsem derdi hasta olduğumda benimle ilgilenir evime çikolata bile yollardı beş gün önce biraz modu düşüktü sabahtan üzerine gitmek istemedim akşam anlatır çözüm yolu ararız diye düşündüm akşam olunca biraz tartıştık ve ayrıldık ben birkaç saat sonra geri aradım onu ağlayarak normalde ağlamama dayanamazdı bitmesinin doğru olduğunu ailelerimizin farklı olduğunu şimdi bitmezsek ileride daha çok üzüleceğimizi söyledi zor şeyler yaşadığını yalnız kalması gerekiyormuş şu an ona hiçbir şey iyi gelmezmiş sabah da instagram hesabını geri açmıştı (bana sabah söylemişti hesabımı geri açtım kullanıcı adım da bu diye yazdı) aklıma başka bir kız düşüncesi geldi başkası mı var diye sordum ama eğer başka birisi varsa en adi bacım çoçuğum dedi istersen hesabım sende kalsın bi süre inanmıyorsan dedi ve şifresini verdi mesajlarda benim doğum günüm için birkaç sayfa ile görüştüğünü gördüm hediye için benim istediğim bir yüzük vardı sayfaya yazmış çok duygulandırdı bu beni sonra hemen mesajları sildi ben görmeyeyim diye sanırım ve ertesi gün şifresini değiştirdi iki gün önce imalı bir story attı wp durum üzerinden vedalaşmak asıl kalana değil gidene koyar vs diye bir video paylaşmış ama beş gündür hiçbir şekilde benimle iletişime geçmedi ben çok üzülüyorum beş günde dört kilo verdim üzüntüden neden böyle yaptığını anlamıyorum ailemden ötürü yaptıysa eğer çok saçma ailem biraz katı ama kabul ederdi biz zorlasaydık yani düşünün benim papatyaları sevdiğimi bildiği için topluyor kitabının arasına koyup kurutuyor buluşunca bana vermek için hatta salı günü arkadaşı hayırlı olsun izine çıkıyon yengeyle buluşcaksınız dedi çocuğa hay ben senin yapacağın işe diyerek sövdü bana sürpriz yapmaya gelecek olan biri beni terk etti gitti bana seni bırakamam senden başkasıyla olma düşüncesi bile artık beni tiksindiriyor deyip gitti canım çok acıyor geri gelir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun bir yazı oldu kafam da pek yerinde değil şu an yazım yanlışı varsa kusura bakmayın lütfen
Sevgilim söz vermesine rağmen gitti neden?