Aşk İlişkileri Hangisi daha kötü? Seni sevmeyene aşık olmak mı yoksa yaz günü hasta olmak mı :/ ? TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hastayım ölüyorum galiba :/ :/ :/ #mutlugünler:'( :'( :'( Hangisi daha kötü? Seni sevmeyene aşık olmak mı yoksa yaz günü hasta olmak mı :/ ? Cevapla Sevgi Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Beni sevmeyene aşık olmam zaten. hasta olmak daha kötü 1 0 Yorumla
Mahall Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl İkisi de kötü..Biri derin izler bırakır.. Diğeri ise takatten düşürür..Çok geçmiş olsun..(Bende şifayı kaptım sanırım) 😔 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Geçmiş olsun :/ diğerinin canı cehenneme sağlığımız yerinde olsun :/ Yorumla Mahall +1 yıl Çok teşekkür ederim. Tabi ki öyle.. Önce sağlık..Sağlığımız yerinde olsun da, gerisi bir şekilde olur 😊 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Hastalık ilaç alırsın geçer be.. Öteki türlüsü geçmiyor. . 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aşık olmadigim icin bilemiyorum nasil biz seydir ancak yaz gunu hasta olmak berbat diyebilirim.Gecmis olsun, acil sifalar dilerim. 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkür ederim _interstellar +1 yıl Rica ederim.😊🌿
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Şu an yaz günü hasta olmak gibi sokaklarda fink atacaktım üstelik lanet olsun covid 1 2 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Geçmiş olsun bize :'( Yorumla püskevitçay +1 yıl Çok olanından hemde Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hastalıktan hastalığa fark varda. Beni aşk bozuyor 1 0 Yorumla
HaldenMüşteki Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tabiki aşık olmak.Hastalık yanında pamuk kalır. 1 0 Yorumla
piratehunter35 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Bence hasta olmak daha kötü… Dikkat et salgın var evden çıkma 👍🏻Tekrardan geçmiş olsun. Ama hiç birsey benden onemli olamaz hasta olmayayım yenisini bulurum 😊😉 1 0 Yorumla
SiRiUs_bright Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl İkiside kötü geçmiş olsun 1 1 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl En kötüsü evli birine aşık olmak 1 6 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Üff ne var şu evlilerde Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Alyans var mesela 10 15 gr Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Oha ciddi misin Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl Öyle diyorlar hep Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Ben şok Yorumla NarsistikPatinaj +1 yıl İlk duyduğumda bende öyleydim Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Covid olabilir dikkat et 1 3 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yok ya şelale gibi burnum akıyo cereyenda kaldım :'( Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Danadandini Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben 2 aydır yatıyorum. 1 ay daha da çıkamıcam. 1 0 Yorumla
hakan_ist Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 46% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seni sevmeyene aşık olmak tabi ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Beni sevmeyene aşık olmam zaten. hasta olmak daha kötü
İkisi de kötü..
Biri derin izler bırakır.. Diğeri ise takatten düşürür..
Çok geçmiş olsun..
(Bende şifayı kaptım sanırım) 😔
Geçmiş olsun :/ diğerinin canı cehenneme sağlığımız yerinde olsun :/
Çok teşekkür ederim. Tabi ki öyle.. Önce sağlık..
Sağlığımız yerinde olsun da, gerisi bir şekilde olur 😊
Hastalık ilaç alırsın geçer be.. Öteki türlüsü geçmiyor. .
Aşık olmadigim icin bilemiyorum nasil biz seydir ancak yaz gunu hasta olmak berbat diyebilirim.
Gecmis olsun, acil sifalar dilerim.
Teşekkür ederim
Rica ederim.😊🌿
Şu an yaz günü hasta olmak gibi sokaklarda fink atacaktım üstelik lanet olsun covid
Geçmiş olsun bize :'(
Çok olanından hemde
Hastalıktan hastalığa fark varda. Beni aşk bozuyor
Tabiki aşık olmak.
Hastalık yanında pamuk kalır.
Bence hasta olmak daha kötü… Dikkat et salgın var evden çıkma 👍🏻Tekrardan geçmiş olsun. Ama hiç birsey benden onemli olamaz hasta olmayayım yenisini bulurum 😊😉
İkiside kötü geçmiş olsun
Teşekkürler
En kötüsü evli birine aşık olmak
Üff ne var şu evlilerde
Alyans var mesela 10 15 gr
Oha ciddi misin
Öyle diyorlar hep
Ben şok
İlk duyduğumda bende öyleydim
Covid olabilir dikkat et
Yok ya şelale gibi burnum akıyo cereyenda kaldım :'(
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Seni sevmeyene aşık olmak
Yaz günü hasta olmak sjsjsjajja
ben 2 aydır yatıyorum. 1 ay daha da çıkamıcam.
Seni sevmeyene aşık olmak tabi ki
İkisi demfleşifö
Sevmeyene aşık olmak
Aşk olayi