Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunun sebebi son zamanlarda artan enflasyona bağlı olarak geçinmenin çok güçleşmiş olması. Şahsen bende çalışan biri ile evlenmek isterim. Beraber çalışır, ev işlerini de beraber yaparız. Hayat müşterek, her şey ortak yürütülür. Bu devirde geçim zor.
Fakat şöyle bir durum da var, eşime bu konuda baskı uygulamazdım. Yani bir süre ben artık çalışmak istemiyorum derse itiraz etmezdim. Tabii bunun getireceği ekonomik sonucu kabul etmesi gerekiyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Destek olsun diye olabilir. kendi ayakları üzerinde duran kadın daha bir çekici neden dersen her yerde sözü geçer yeri gelir seninle kıyasıya tartışır senin açıgını kapatır örnek vereyim
Yakın bir tanıdıgım var kadın çalışıyor fabrikası başka şehre gitti diye oraya taşındılar adam işten çıktı kadın adama orada iş buldu yetmedi eşim orada dahat degil diyerek adamı ordn çıkardı daha rahat bir işe soktu yetmedi araba yenilecek şimdi böyle eşi olan adama hayat cennet00 Yorumla
Ben ısrarla çalışan kadın istemedim hiçbir zaman. Ancak hayatın zorlu şartları veya evliliği sadece ihtiyaç giderme gibi gören kişiler bu düşünceye daha yatkın gibi.
Başka bir nokta ise çok zor zamanlarda yaşıyoruz. Dolayısıyla çalışan kadın istemelerinin sebebi buda olabilir. Ben Rızkı Allah verir diye düşünenlerdenim ve eşim çalışmak istemiyor ise elimden geleni yaparım.
10 Yorumla
+1 yılKim diyor bunu ya; ben çalışmasını istemem
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş duran sevmedikleri için olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kusura bakmasın ama eğer bir kadın sağlık engeli ve sorunu yoksa; kendi ayakları üstünde durmak, kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak ve yarın eşi tarafından aldatıldığında, kandırıldığında, sömürüldüğünde ya da şiddete maruz kalıp boşandığında ortada kalmamak adına çalışmalı.
İlaveten, günümüz Türkiye'sinde yığınla şeye her gün zam geldiği için bir insan yüksek kazanmadığı sürece o ev tek bir maaşla dönmez.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle bir ısrarımız yok, ben çalışırım o yesin. 😅 Yalnız genel olarak son yıllarda o yönde talep daha fazla. Sebebi de malum fiyatlar ve geçim sıkıntısı.
10 Yorumla
+1 yılİster çalışsın ister çalışmasın yine bir genelleme vakası
10 Yorumla
+1 yılHayat şartları artık daha zor iki maaş ile anca geçiniyor insanlar. Ayrıca gelecekte iki emeklilikle imkanlarının daha iyi olmasını arzu ediyorlar haklı olarak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir ısrar değildir aslında ama şu şartlar ile tek gelir bir aileyi geçindirmeye yeterli olmayabilir. İmkanlar el veriyorsa kendi gelecekleri adına güzel bir seçenektir.
00 Yorumla
+1 yılGeçim eskisi kadar kolay değil her şey ateş pahası bir evi geçindirmek 20.000₺ başlar o yüzden olabilir mi?
00 YorumlaEkonomik şartlar herkesin babası mütheait değil tüm gün evde çamış gibi oturacağına çalışıp katkı sağlasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor valla sevgiliyiz ben ne zaman desem AgZima vuruyor
10 Yorumla
+1 yılKarım yatsın eve falan baksn ben çalışırım çalişma hayatı tam bi ospu cocu gibidir onunda dahil olmasını istemem
20 YorumlaBence çalışsın özgürce istediği her şeyi alsın arabasını da alsın ben çalışırken şuraya buraya götür derdi de olmaz kendi gitsin gelsin istediği kıyafeti alsın erkek eline bakmasın sadece hayat müşterek
018 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi kendi yapacaksa buna evlilik denmez ama
Soran+1 yılBana göre kişi eğer ekonomik özgürlüğünü sağladıysa bir kocaya ihtiyacı yoktur. Evliliğin belli kuralları vardır. Kadının görevi ve erkeğin görevi. Bu şekilde iki kişinin de aynı şeyleri yapması kadın erkeği ayırt edilemez duruma getiriyor. Bu bir evlilik mi yoksa iş anlaşması mı. Yüzlerce yıldır kadınlar çalışmadı evliliklerinde ve eskiden gerçek aşk sevgi vardı insanların arasında. Baktığın zaman şu zamanki evlenip çalışan kadınların koyundan farkı yok. Hem kocalarının hem patronlarının koyunu olmuşlardır.
- +1 yıl
Yıl olmuş 2022 eskiyi Unut gerçekle yüzleş. Hayat şartları buna itiyor maalesef bizde isteriz çalışmasın. yıllarca üniversite okuyup bir meslek Sahibi olan kızlar var çalışmayıda seviyor kariyer de yapmak istiyor sen şimdi ona kalkıp diyemezsin sen çalışma evde otur ben sana bakarım işi mesleği güzelse çalışsın aileye katkısı olsun herkes kendine göre haklı o yüzden evlenmekten korkar oldu erkekler. benim ekonomik özgürlüğüm var o zaman evlenmeme gerek yok senin düşüncene kalırsak 🤒😁
Soran+1 yılZaten kadınların biyolojik, fiziki olarak evlenme ihtiyacı yok. Ancak erkeklerin daima kadınla olma, birlikte yaşama, karşı cinse ihtiyacı var? Sen her ne kadar bu işlerde ayağım yok desende günün birinde evlenme ihtiyacın olacak. Kadınlarda bu yok. İsterse hayatı boyunca hiç evlenmez ekonomik özgürlüğü olursa. 2022 ile 2012 arasında çokta tarihi fark yok. Biz şuna erkeklerin elini taşın altına koymamasi diyelim. Sırtını kadına yaslayıp ev geçindirmek.
Bende üniversite okudum ve tanıdığım kızlar var üniversite bitiren evlenince çalışmıyorlar ve sandığının aksine köle gibi çalışma derdi yok. Evlenmiş sonuçta niye çalışsın ki? Ne evliliği yürütebilir ne de eşine sorumluluklarını yerine getirebilir. Ben kadınların çalışmasını sağlıklı bulmuyorum.- +1 yıl
Hayal dünyasında yaşamaya devam et Ağustos böceği gibi bazı Türk kızları hep hazıra konayım evleneyim koca baksın her şeyi o yapsın bende bir çocuk yapar ona bakarım ne güzel dünya kadının da evlenmeye ihtiyacı vardır yoksa sen şu an cevap veremezdin arzuları istekleri nefsi vardır. aile kurmak için biraz sizde elinizi koyun taşın altına 200 bin lik ev 1.5 milyon olmuş fark yok diyorsun ekonomik olarak 😁sen şimdi bulunmaz hint kumaşımısın erkek olarak ben kadınamı muhtaçım. unutma kimse kimseye muhtaç değildir benim tanıdığım insanlar var hiç evlenmeden yaşayan erkek mutlu he daldan dala atlar o ayrı mevzu 😬
Soran+1 yılDominant olsaydım evlendikten sonrada çalışmayı kabul eder. Evlendiğim adamın üstünde hâkimiyet kurardım. Hep benim dediğim olacak gibisinden konuşurdum ki, çalışan birisiysem bunu yaparım. Kim çalışıpta dominant birisi olmaz. Benim evlenmeye ihtiyacım yok. Benden iyi mi bileceksin benim içimi. Karşındaki insanı tanımadan kendi kafanda yargılara varma. Ben onca sene kişisel gelişim kitabı okudum, kendimi, karakterimi bulmak için çok uğraştım. Saydıklarından hiçbirisi değilim. Ben bir erkeğin bir kadını çalıştırmasını gurursuzluk, güçsüzlük olarak görüyorum. Ne adamlar var senin gibi kendisini yormamak için kadını çalıştırmak değil, eşine kıyamayıp elini taşın altına koyan evi için çabalayan erkekler var.
Kusura bakma, evlenmek için kadından bir şey bekleyen erkekler benim gözümde güçsüzdür, ama asgari ücretle çalışmasına rağmen kadını çalıştırmayı düşünmemesi bile onu orta ücretin üstünde çalışan erkeklerden daha güçlü kılar.
Soran+1 yılAyrıca bir erkeğin bir kadına ihtiyacı vardır. İster evlensin ister evlenmesin. Daima ihtiyaç duyar. Diyelim ki dünyadaki hiçbir kadın nikahsız birlikteliği kabul etmedi sence evlenmeyen erkek kalır mı? Bir tane bile kalmaz kısa sürede tüm dünyada herkes evli olur. Erkeklerin kadına ihtiyacı vardır)) sadece şu an ki gayrimeşru ilişkiye güveniyorsunuz olmasa bu kadar rahat olamazsın sen.
- +1 yıl
Kişisel gelişim kitapları okuduktan sonra kendini bulabildin mi peki. diyorum ya herkes kendine göre haklı herkesin bakış açısı farklı yazdıklarımdan hiç doğru olan bir şey alabildin mi onu merak ettim yoksa sende benci misin hep dediklerinin ve düşündüklerinin doğru olduğuna mı inanırsın?
- +1 yıl
Aslında anlatamadığım olay şu kadınında bir erkekle evlenmeye ihtiyacı var erkeğinde o zaman niye yaratıldık. Erkeğe verilen nefis kadına verilmedi mi hadi kendi kendine yap bakalım çocuk nasıl yapıcan nasıl soyunu devam ettiricen. Hiç mi arzuların isteklerin yok. Tek pencereden bakma olaylara biz demiyoruz kadın çalışsın kocası yesin öyle de bir dünya yok eşitiz diye her yerde söyleniyorsunuz o halde erkek nasıl güçlüyse kadında güçlü olmalı akıllı olmalı hazırı herkes yer başarılı çalışan kadınlara ben hasta oluyorum seviyorum da isteğimde o yönde😑😑
Soran+1 yılDalga geçmende ki amaç nedir? Bulmuşum ki özgürce eleştiri yapabiliyorum, ve belli ki sen hiç okumamışsin. Üniversite okudun mu bilmiyorum ama ilk okuldan itibaren başlarsın kişisel gelişim okumaya. Çalışan kadınlara tabii ki hasta olup seversin nasıl olsa eline para sayıyor. Parasını tamamen kendisi için harcasa sevmezsin eminim. Sadece bankamatik olarak görüyorsunuz. ayrıca kadın zevksiz çocuk sahibi olabilir bebek bankasından. Sen bizim doğamızı kadınlardan iyi bilemezsin. Sanma ki bütün kadınlar evli olsun olmasın erkeklerle olmak ister. Bir kadın nefsine hakim olup ömrü boyunca kimseyle olmaz ama erkek dayanamaz. Eşit değiliz fiziken.
Soran+1 yılAyrıca çalışmayan kadının güçlü akıllı olmadığını kim söyledi? Güç karakterdidir. Akıl insanın kendisindir. koyun gibi sadece çalışan kadınlar var eğitimi olmayan sen parayı seviyorsun bence. Ben çalışmadan önce kendimi daha güçlü hissediyordum ister inan ister inanma. Şimdi psikolojim çökmüş, zihinsel yorgunluk var. Bu çok çalışma, kariyer kadınları güçlü yapmak yerine çökmelerine neden oluyor. Ve senin gibilerde güçlü oluyorlar bağımsız oluyorlar ayağına kadının parasını kullanıyor. Biz güçlü olacağımıza siz güçlü olunsa ekonomik kriz yaşanmasın evlilikte
- +1 yıl
Sorumda dalga geçmemiştim neyse sorun yok bende 2 tane üniversite bitirdim bu arada ve 30 yaşındayım şükür ekonomik olarakda iyi durumdayım kadından gelecek paraya da ihtiyacım yok çalışsın eşim kendine harcasın kendine araba alsın elime para saymasına da gerek yok ben iki kişininde güçlerinin eşit olmasından tarafım daha huzurlu ve mutlu oluruz bence. fiziken aynen eşit olamayız fazlalık var bizde bebek bankasına giden sperm nerden geliyor dereden mi seninle fikirleri paylaşmak hoşuma gitti dalga geçmiyorum üzülme insan kendini bulmak yönünde arayıştaysa zaten tüm yaşamın smacını gayesini herkesten iyi bilir görüşürüz 👋 işi gücü bıraktım sana yazıyorum burdan 😁
Soran+1 yılŞimdi sen diyorsun ki parasını kendine harcasın benden para almasın, anladım şimdi seni. Ben kendimden ve tanıdığım insanlardan yola çıkarak çalışan bir kadının evlenmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Çünkü bazı şeylere sizin kadar düşkün değiliz, bizim için olsa da olur olmasa da. Tek başıma çalışmak beni bekarken yoruyorken evlilikten sonra çalışmak bitirir. Tanıdığım kadındardan görüyorum evlendikten sonra çalışmanın bekarlığa benzemidiğini söylüyorlar. Haklılar da eve gelip, temizlik, yemekle uğraşmak birde çocuk, eş kadına çok şey düşüyor. Ben bekar olduğum için temizlik, yemek yapmıyorum annemde üstüme gitmez. Ama evlilikten sonra eşim gel ev işlerini bölelim diyecek. Peki ben bekarken işten sonra eve gelip dinlemiyorum yemek, temizlikle uğraşmıyorum neden evlenipte kendime daha fazla sorumluluk alayım? Mantıklı gelmiyor bana, bekarken en azından dinlenmeye vakit var, bir erkeğin bana eş olmaktan başka hiçbir faydası olmayacak.
- +1 yıl
Aynen benden almasın kendine çalışsın , he yarın öbür gün büyük istekleri olur ben her türlü destek çıkarım o ayrı , bağzı insanların yaşam enerjisi çok yüksek 2 kişi çalışıyor sonra büyük planlar hayaller kuruyorlar ve özgürce yaşıyorlar çocuk dahi olsa ben eşimle neden yurtdışına veya başka ülkelere de tatile gidemiyim. veya ikimizinde arabası olsun evimiz yazlığımız olsun hayata bir daha mı gelicez bende bekarım ailemin evinde kral gibiyim anne bakıyor sağolsun üstelik tek yatmaya da alışığım bilmiyorum aynı kafayı yakalamak zor arayıştayım çıkarsa kaçırmam 😁
Soran+1 yılDüşüncelerine ve tercihine saygı duyuyorum, umarım çalışmayı gönülden isteyen, her işe yetebilecek bir partner bulursun. Açıkçası ben kendi açımdan eğer evlendikten sonra çalışmaya devam edersem öyle tatil yapma imkanım yok. Kendime birşeyler edinirim belki arabam evim olur ama ben maddiyatçı değilim. Benim için olmasa da olur. Hiçbir zaman böyle düşünmedim. Okulu meslek sahibi olmak için değil bilgi, kendimi geliştirmek için bitirdim. Aklımda çalışmak yoktu. Benim herhangi bir mesleğe ilgim olmadığından rastgele bölüm seçmiştim. Ve işimden memnun da değilim çalışmak istediğim meslekte yok. Ben daha çok kendimi geliştirmek için çabalarım.
Sen diğerleri gibi maaşları birleştirelim düşüncesi içinde olmadığından çalışan kız bulursun. Zor olmaz. Bütün yorucu faktörlere rağmen çalışan kızlar var. Aslında böyle olan epey kız var ama para kazanmak için mi üniversite okudu yoksa kendini geliştirmek içinde birşeyler yaptı mı bunu zaman gosterir. İkinci seçeneği yaptıklarını pek sanmıyorum ama sanıyorum ki senin istediğinden zaten ilk seçenek. Heryerde bulabilirsin bu kızlardan sana başarılar dilerdim ama bu arayışta hiçte zorlanmasın))- +1 yıl
Psikolog olacak kızsın kendini geliştirmene saygı duyuyorum karşındaki insan sana bir şeyler katmalı donanımlı insanlara ihtiyaç var gerçekten, yalnız sinir bozucu şey nedir bilirmisin ben duygusu sadece ben bu tarz kızlar var bir psikolog İle ilk tanışmamız beni teste tabi tuttu hayatına alacağı kişiyi teste sokarak alıyormuş eee uyumlumuyuz değilmiyiz diye bana soru cevap kağıtı yolladı kafaya bak teste göre uyumsuz muşuz, kızım sen kafayı yemişsin kusura bakma ne kadar ayıp insanların hissiyatlarını bilmeden kağıt üzerinde çizmeyle karar veremezsin gelde evlen şimdi. bu şahıs çalışsa ne olacak o kadar kitap okumuş ki beyni yanmış nasıl ilişki kurayım böyle insanla sadece ben dersen hayatı da yaşayamazsın bazı hazları duyguları öldürmeyin kendi içinizde sonra 35 yaşına gelince evlenmeye ihtiyacım yok 🤦♂️yok tabi doğurganlığın bile bitti bitecek çöp olmuşsun kim ne yapsın seni Allah hayırlı birini çıkarsın ya zor aynı kafayı yaşamak anlayışlı birini bulmak ömür geçmez yoksa
Bunu bilmiyordum, Ben öyle isterim de ortalama erkeklerimiz tam tersini isterler diye biliyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. maddi olarak rahat etmek için... iki maaş giren evde huzurda olur...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an bekarım zor çalışıyorum evlenince istemem çalışmamı isteyen koca olursa da evlenmem onunla şu an bekar halinle bile zorlaniyroum ben
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı durumdayım çok zor ya
Cevap sahibi+1 yıl27 yaşındayım cidden zor evlenmem kendime bakarım daha mantıklı evin işi elin işi çocukların işi kocanın işi
Soran+1 yılSana tamamen katılıyorum ama erkeklerin yorumları içler acısı. Kadınların eline bakıyorlar resmen. Henüz bekarım ve işten eve gelince anneme yardım edecek durumda değilim. İyi ki bekarım diyorum. İnanılmaz bir bitkinlik var. Evli olan is arkadaşlarım okuldan çocuk alma, eve gidince ne yemek yapayım derdindeler. Bu gidişle bense evlenemem sanırım
+1 yılEtimizden sütümüzden paramızdan , kısaca herşeyimizden faydalanmak için 😂
00 Yorumla
+1 yılBen çoksa istemem benimle hayatını paylaşsın yeter benim gelirim fazlasıyla bize yeter kadının çalışmasını ısteyenlerin kazançları az olsa gerek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes çalışan kadın ya da erkek ister.
Tembel insanı kimse sevmez00 Yorumla
+1 yılTam aksine ben kesinlikle çalışmasını istemiyorum prensip meselesi 🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim ki altında araba geziyor ben çalışıyorum.
10 Yorumla
+1 yılEvde oturan kadının derdi zoru kıskançlık oluyor, kafası meşgul olmalı, kendin kendine kurup arıza çıkarmamalı bence.
02 Yorumla- +1 yıl
@Edatekn kafa meselesi, iradesi yoksa elimden bir şey gelmez.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk defa böyle bir şey duydum. genelde çalışmasın evde ömrü geçsin diye beklerler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılParaya ihtiyacı vardır seni köle gibi çalıştırır
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi masrafını versin diye, geçinemeyecekleri ićin, para biriktirip araba ve ev alabilmek için, herkes birbirini kullanıyor.
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler egoları gereği kadının çalışmasını kabullenemiyorlar ısrarla istediklerini sanmıyorum ama isteyen de vardır elbette
00 Yorumla
+1 yılcalısmasın benden yana sorun yok :D
10 Yorumla
+1 yılben sohbet edeceğim birini tercih ederim öyle bir derdim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadın çalışsın ayrı dert çalışmasın ayrı dert zaten
00 Yorumla
+1 yılÇalışmayan kandını napalim
03 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan seni ne yapsın
- +1 yıl
Evlensin
Soran+1 yılHadi ya neden yapsın bunu
+1 yılGenelde istemezler sana öyle denk gelmiş
11 Yorumla
+1 yılIsrarla ev hanımı istiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çulsuzdur ondan
111 Yorumla
+1 yılEve iki kat gelir girsin diye 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Evde oturup boşa saran çok var ondan bence
00 YorumlaÖyle bir beklentim yok
00 Yorumla
+1 yılGelir için malum şartlar zorr
00 YorumlaNafaka meraklısı kadınlar yüzünden.
00 YorumlaZengin olsun çalışmayalım full tatil😂
00 Yorumla
+1 yılEkonomik kaygılar...
00 YorumlaÇalışan değilde zeki olsun iş güç olur
00 Yorumlaekonomiden haberin yok mu baba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sadece ben eve bakayım. Karım da zorluk çeksin ister
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılMayış yetmiyor ondan olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılÜlke ekonomisi ne olacak
00 Yorumla
+1 yılesitlik istiyorsaniz calisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Hiç kimse başarısız biriyle evlenmek istemez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Parasız kadını ne yapalım
00 Yorumla
+1 yılBen istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle çalışmayan kadın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBkz: karısını erkeklerin önüne sunan koca
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgüzel kardeşim erkektir
Cevap sahibi+1 yılG@vat
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkonomik koşullar sebebiyle ister
00 YorumlaHayat şartları malum
00 Yorumla
+1 yılHayattt
00 YorumlaYanlışın var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılTek maaş yetmez
00 Yorumla
+1 yılpara lazım eve
032 Yorumla- +1 yıl
@Edatekn mecbur
- +1 yıl
@Nemix on dönüm bostan yan gel yat osman dio bunlar
- +1 yıl
@Edatekn benim evim ne? tek ben mi yasıyom evde?
- +1 yıl
@Edatekn çekip gidebilir mi? öyle kolay mı evi terk etmek?
- +1 yıl
@Nemix bak şimdi çalışan kadınlar işten 5te çıkıyor. Bunun eve gelişi 5 buçugu bulsa. Dinlenmeye vakit ayirsa 7yi bulur. Sonra kişisel bakımı girer araya 2 saat. Yemek yapılsa yense 9 u geçer sonra uyurlar. Birde erkekler ilgi bekliyor. Bu pek mümkün olmuyor çalışan kadında. Haklı da kadın. Çalışan eşten kadınlık beklemeyin
- +1 yıl
☺️ ama senin dediğine göre yaparsak erkek köle oluyor ben ne dedim sen ev kadını ise kocan sana yarıdm edebilir elbette rahat olabilirisin gezebilirisin ama kocan saatlerce çalışıyor senin ve küçük çocuğun için sende onun için bir tas yemek bir gülümseme çok mu sence ☺️
Çocuk konusu ise evde sen duracaksın çok fazla zaman harcıyacaksın elbette yotulacaksım kocandan yardım isteyrceksin hrrşeyi yardımlaştak yapacaksınız dedim ben ☺️ eğer biri gezer biri çalışırsa bu kölelik olur - +1 yıl
@Edatekn ben senle baş edemicem, kafamın etini yedin 2 dakkada.
- +1 yıl
@Nemix hasta bu hasta adamı verem eder diliyle
- +1 yıl
@Nemix erkek nasıl köle oluyor anlamadım. Evlenmeden önce de çalışıyordu evlendikten sonra da çalışıyor fark yok arada. Kadın çalışmıyorsa çocuğa bakacak zaten buna mecbur. Evdeki herşeyden kadın mesuldur bu durumda. Ama eğer çalışıyorsa çocukla evle ugrasmasini beklemeyin. Hatta kadın çalışması durumunda ev işini yarı yarıya paylaşmamalı. Çocukla ve evle ilgilenmek %70 erkekte olmalı. Ben bir erkekten daha çok yoruluyorum eve gelince. Evle çocukla eşimle uğraşmam yani işten döndüğüm zaman
- +1 yıl
Gız sen ne tatlısın tabik bir değil ama bunu iş verenlerden biliyor ve herkesi bu iekild ekullanıyorlar bak düşün erkler daha çok dayanıyorsa daha çok gerimde kullanmazlar mı para için insanlar neler yapıyor guzu erkeklerden daha çok para kazanacaklar ise neden minumumda kullanırlar ☺️ çok tatlısın ama
- +1 yıl
@Nemix evlenirsem muhtemelen hayatımın hatasını yapmış olurum. Çalışıp tek başıma keyfime bakmak varken evlenip işle, çoluk çocukla, eşle uğraşmak çok zorlar. Yani bunu eşimle konuşma durumu olmaz. Masa başı da olsa, çok iyi gelire de sahip olsa çalıştırır bu erkekler. İş yerinde de öyle erkeklere çok baskı yapılmıyor. Patron onları yormuyor ki. Ama beyefendiler eve gidince yan gelip yatacaklar eşine ben akşama kadar çalıştım bakamam çocuğa diyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılekonomi yüzünden
00 Yorumla
+1 yılBu devirde normal gormuonmi piyasayi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi çalışan istemem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani masraf çok
00 Yorumlabenim kazancım yeter
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri