Yoksa buna izin vermez misiniz?

Evi onun için boşaltırım
Evi boşaltmam
Çocuğumun cinsiyetine göre karar veririm.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa buna izin vermez misiniz?

Bende geçtiğim için o yollardan evden gitmezdim. İstediği zaman istediği arkadaşını eve getirebilir ama ben evde olurum. O odasında seviyeli bir şekilde takılabilir arkadaşıyla.
Kızımda olsa oğlumda böyle. Nasıl kendi çocuğumuza zarar gelsin istemiyorsak başkalarının çocuklarına aynı öyle yaklaşmalıyız
Zarar gelsin derken lafın gelişi demiştim örnek tarzında. Hangimiz kendimizi koruyabildik ki. Duygusal olarak bir çoğumuz acı çektik. Kimileriaseviyorum kandırıldı kimileri aldatıldı kimileri hamile bırakıldı kimi yüz üstü bırakıldı vs vs
Konu nerden buralara geldi ya kdkdk
Yani demek istediğim seviyeli bi şekilde birbirlerini üzmeden anlayışla olan ilişkilerine saygı duyarımm
Öncelikle yasa bakar, aralarinda ciddi bir iliski varsa kasi cins anca o zaman gelebilir evimize, evi de bosaltmam.. ben de nislanlima gidiyorum o bana geliyor, annelerimizle güzelce oturup sohbet ediyoruz
Cocuguma da aynisini uygulardim, kiz erkekle ayrimi yapmam
Anladım.
Ama size katılmadığımi söylemek isterim.
seks yapmak ahlaksızlık değildir. Ahlaksızlık, yalanlar söyleyip karşındakini aldatarak ondan fayda elde etmek olur.
Ayrıca evlilik gibi ciddi bir ilişkide cinsel uyum olup olmadığını anlamak için de evlilik öncesinde bu konular detaylıca konuşulup belki kısmen de olsa yaşanmalı. Çünkü günümüzde evlilikler uyumsuzluklardan dolayı kısa ömürlü oluyor.
Boşaltmayınca , evi boş bulduğumda getirecek, gizli olmasındansa senin izninle getirsin daha iyi
arabamı vermem ama evi bırakırım dilediği gibi takılsınlar
öyle yapardım yani
oğlum bir kıza kişisel veya fiziksel zarar verecek eylemde bulunmaz, bulunamaz kızıma da fiziksel ve zihinsel anlamda zarar verecek babayiğit yeryüzüne gelmedi daha kan alırım popon
kan alırım dötünden o yüzden evet fark etmez
ya ne
konu bu işte kız erkek fark etmez
okey😉😊
Cevap
8Cevap
Böyle bir isteği olmaz oğlumun, kaldığı karşı cins ve hem cins arkadaşları eve geliyor.
Evet yapardım
Bunu bana söylediğine göre çaresiz kalmıştır veya özel bir kutlama yapacaktır. Evi boşaltır, kendime program yapar, cebine harçlık ilave ederim.
Yaşı önemli 18 den küçük olmaları hukuken suç sayılabilecek yakınlaşmaya sebep olabilir. kendisine de izah ederim kriterlerin olur her 2 genç için de kız erkek ayırmadan.
Hayır tabii ki. İstediği arkadaşını getirebilir ancak benim gözetimimde.
Göreceli bir soru temiz yetiştirdiğimiz çocuklar a güven problemi duymamalıyız bence
Evi boşaltmam o kızın sorumluluğu bende sayılır
Kabul etmem bende evde olmaliyim
Boşaltmam, torun çekemem nine olmak için gencim.
Yo yanlarinda dururm hayirdir yanii
İzin vermem
asla
ben p*zevenk miyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?