Ekte paylaşacağım kısmı çekip atın. Kaç kişiye aşık olduğunuzu, olacağınızı tahmin edeyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ekte paylaşacağım kısmı çekip atın. Kaç kişiye aşık olduğunuzu, olacağınızı tahmin edeyim

Emektar ellerimde me var bak bakalım 😅
Sözlerini aşırı keskin görüyorum. İyi ya da kötü bir şey düşündüğünde pat diye söyleyen ve çekinmeyenbir yapı var. Hayatında depresyon görüyorum. Hayatının çoğu zamanında kafanı kurcalayan düşünceler var sürekli bunları düşünmekle meşgul olmuşsun seni bir kısımla derbeder yapmış yani. Enerjin yüksek sürekli zinde kalan bir yapın var. Bi de serçe parmağı kısmından yandan çeker misin aşk çizgilerini göremiyorum
Link teki fotoğraf işini görürmü
Elimden beni nasıl okudun tam olarak 😅
Gönderdiğin fotoğrafa göre yaptığın ya da yapacağın bir evlilik var ve bu evlilik sorunsuz görünüyor. Çok uzun süre beraber olacaksınız. Ve her kiminle evleneceksen eşini çok seveceğini görüyorum
Analizimde doğruşuk payı var mı 😂
Birini seve bilirim her insan evladı gibi ama evlilik bana uzak be bir zamanlar çok istiyordum ama artık istemiyorum kafda sındayım ve Bi arayış içindede değilşm rufunzelin bana saçlarını göndermesi lazım onu kurtara bilemem için 😅
Başka ne görüyorsun aşk hayatınla alakalı 😅
Aşk hayatımla alakalı
Aşk hayatında pek görülecek bi şey yok açıkçası hoşlandığın kişiler olmuş ama bana göre bu sevgiler pek büyük değil. Yani belli bi yaşa geldiğinde o kişiler hiç olmamış gibi silinecek hayatında. Dediğim gibi çok derin bir tek aşk görüyorum bu da evleneceğin kişi olacak
Nerede bulacağımıda söyle bari bana denk gelenler hep kendi keyifleri nin derdinde de 😂😂😂
Onu Allah bilir 😂
Cevap
5Cevap
Bende varım 😅😅
Ahahahah hız ellerim hep simsiyahtı o yüzden yıkadım 🤣
Hayatının ortalarında büyük bir duygusal travma yaşadığın ya da yaşayacağın görülüyor. Yani belki güvenin yıkılacak belki gururun incinecek ama bu olay seni yıpratacak gibi görülüyor. elinde gördüğüm kadarıyla macera seven heyecanlı birisin. Herhangi bir eksantrik olay seni çeker yani. Dikkat konusunda pek iyi değilsin. Bir şeye odaklanmakta zorlanır gibi görüyorum seni. Yine hayatının ortalarında gördüğüm bir olay var. Bu olaydan sonra karakterin büyük bir değişim geçiriyor bu oladan büyük ders alıyorsun. Elinde çok keskin bir evlilik görüyorum. Allah izin verirse çok uzun süreli bir evliliğin olacak ki büyük ihtimal ikinizden biri ölene kadar bu evlilik sürecek
Bu güzel yorum için çok teşekkürler yüzde 90 doğru , ağzına sağlık hislerine kuvvet 🙏🏻
Garip ellerim ne diyor bakalim
Olur söyle
Elinden gördüğüm kadarıyla aşk hayatında bencilliğin ve kıskançlığın var. Kendini eşinden faha çok düşünen biri gibi geldin bana. Yaratıcı fikirler oluşturuyorsun. Herkesin baktığı pencereden değil kendi oluşturduğun yerden bakıyorsun. Zindesin ve dayanıklısın. Fiziksel olarak güçlü bir yapın var. Ve gördüğüm kadarıyla kaderin tam etkisi altındasın. Alnında ne yazılmışsa onları göreceksin.
Aşk hayatım yok ve sevdiğim insanı her zaman kendimden daha fazla düşünürüm bunlar dışında diğerleri doğru teşekkürler yazılanı yaşıyoruz
Nerden anlıyorsun merak ettim doğrusu bana göre tüm eller benzer

soyle bakalim
Kalp çizginden anladığım şu ki açık sözlüsün. Hislerini olduğu gibi karşındakine aktarabiliyorsun. Elinde düşünce tuturasızlığı görüyorum. Herhangi bir konuda sürekli farklı yollara dalıyorsun. Tek bir doğrun yok. Aynı anda birden fazla konuya doğru diyebiliyorsun. Bir de gördüğüm büyük bir olay var. Hayatının ortalarında ailevi ya da kendi içinde yaşadığın bir olay seni tamamen değiştirmiş. Ya çok üzülmüş ve başka birine dönüşmüşsün ya da yaşadığın olay sayesinde akıllanıp yokunu ona göre çizmişsin. Elinin serçe parmağı kısmından yandan fotoğrafını çeker misin çizgiler görünmüyor aşkı yorumlayacağım
Merhaba fotoğrafı burdan yükleyemiyorum böyle paylaşıyprum
Kimseninkini dememişsin
Baktım resim atanlara
Gerçekten mi nasıl çekip atcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?