Aşk İlişkileri Sizin hayatınızda aşk var mı? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Aşk nedir nasıl bişeydir bilen var mı dndnssk Güncellemeler+1 yıl Bugün de hemfikiriz çok şükür cndkdk Sizin hayatınızda aşk var mı? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bilmiyoruz unuttuk artık bir de bit şey yokken çekip gidenler var garip yani hayat 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayatımda aşk olmadı ve aşk olmazda zaten 0 0 Yorumla
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. 😂😂😂 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yeni keşfedilen petrol rezervlerinin bulunduğu yer değil mi o? 😃😃 1 0 Yorumla
Hamuş13 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşksız hayat mı olur muş. Tatsız, tutsuz yemek gibi. Ama sadece insana duyulan aşk değil 1 0 Yorumla
HİCBİRSEYYYYYYY Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk falan yok hayatınızda sevgisel biseyler oldu.. 1 0 Yorumla
Igetis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk diye bir şey yoktur, üreme amaçlı salgılanan bir hormondur 1 0 Yorumla
--Nightmonarch Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 99% +1 yıl Hiç bilmiyorum ama saçma sapan bir şeydir 1 0 Yorumla
HazardGoose Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hayır bu aralar uzak durmak istiyorum 1 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hormon hastalıgı 7 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Aşk herkes için farklıdır. 0 0 Yorumla
CaramelizedDream Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl En son ne zaman buralardan geçti bilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızzz23 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Yokkkk hemde hiç yok 1 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Kim o 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Yok ve olmayacakta 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Şuanlık yok. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bilmiyoruz unuttuk artık bir de bit şey yokken çekip gidenler var garip yani hayat
Hayatımda aşk olmadı ve aşk olmazda zaten
Yeni keşfedilen petrol rezervlerinin bulunduğu yer değil mi o? 😃😃
Aşksız hayat mı olur muş. Tatsız, tutsuz yemek gibi. Ama sadece insana duyulan aşk değil
Aşk falan yok hayatınızda sevgisel biseyler oldu..
Aşk diye bir şey yoktur, üreme amaçlı salgılanan bir hormondur
Hayır
Hiç bilmiyorum ama saçma sapan bir şeydir
hayır bu aralar uzak durmak istiyorum
Hormon hastalıgı
Aşk herkes için farklıdır.
şu an yok
En son ne zaman buralardan geçti bilmiyorum
Yokkkk hemde hiç yok
Hayır
Kim o
Aşk lazım aşk lazım