Sevgilimin mektubunu okumadım diye benden ayrılması gerekir miydi?

Yaklaşık 10 saatlik yoldan ilk defa geldi buluşmak için. Aylar sonra. Annem ve ben onu karşıladık konuştuk ettik. Akşam olmaya yakın otele gidecekti annem dedi bizde yemek yersin öyle gidersin olur dedi. Neyse sonra bizde otururken annem içerde idi. Bi gelir misin diyip yanına çağırıp elime bir mektup ve üstüne bir hediye kutusu koydu. altın bileklik almış neyse sonra yedik içtik hep o ödedi yemek taksi falan minibüse binmek istemedi vakit az olduğu için ertesi gün tekrar görüştük sonra o İstanbul'a döndü. bi kaç gün geçti normal konuşuyoruz ben ona 3 gün dedim mektubun aklımda okuyacağım diye oda sorun değil dedi. sonra toplam 5 gün olunca nasıl insansın sen ya ben o mektubu yazmak için tam 1 saat uğraştım ama sen onu okumaya bile tenezzül etmedin okadar yol geldim senin için ama sen daha bir mektubu bile okumadın. şimdi okusan ne faydası var diyip o günden sonra 1 ay boyunca iliskimis hep tartışmalı geçti. ve o genelde hep haber almak isteyen birisidi idi yani 3 saat dışarıda olsam iyi misin diyip soran ama kesinlikle rahatsız etmeyen biriydi. geçen onu 6 saatte yakın hiçbir şekilde mesaj atmadım. o sürekli aradı etti. en son açtığımda niye açmıyorsun aklım çıkacaktı telaşlı ses tonu ile konuşuyordu. bende ona ne var yani normal birsey diyince. Sen bana acı veriyorsun diyip telefonu kapattı ve ayrıldı. sizce sevse ayrilmazdi değil mi
Sevgilimin mektubunu okumadım diye benden ayrılması gerekir miydi?