Akrabama aşık oldumm? Yardım edinn?

O çok yakışıklı ve tatlı biri. Yaşadığımız güzel şeyler var. Aklıma gelince duygulanıyorum, karnımda kelebekler uçuşuyor. Aslında annesi de beni çok beğeniyo keşke senin gibi bir gelinim olsa diyor. Çok ümitleniyorum ama yinede imkansız geliyo. Bi keresinde bizim eve misafirliğe gelmişlerdi. Sırf o geldi diye süslenip püslenmiştim. Bana çok güzel bakiyordu. Aklimdan cikmiyo bakislari. Ve gidince de yanaklarimı öptü elimi sıktı. O an heyecanımdan ne yapacağımı şaşırdım titriyodum resmen biraz yutkunarak iyi akşamlar dedim.3ay oldu hala onu dusunuyorum. Galiba kesin aşık oldum. Sürekli hesabını kontrol ediyodum fotolarına bakiyordum. O zamanlar hesabı açıktı. Her taraftan stalklıyorum diye rahatsız oldu galiba hesabını gizledi. Takipleşmiyorum kendisiyle zaten herkesin isteğini kabul etmiyo. Napacağımı bilmiyorum. Bayram ziyaretine ablası gelmişti. Oturduk sohbet ettik. Özelinden bahsetti biraz kendisi de dayıma aşık bunu resmen bütûn aile biliyo ve herkes onları çok yakıştiriyo. Bizim ailede alışkanlık haline gelmiş bu akraba evliliği. Sorunlu diye evlenmeden muayene oluyolar tedbiri elden bırakmıyolar ama ciddi ciddi bizim ailenin durumu çok karışık herkes bir akrabasına aşık. Bende onlarla dalga geciyordum bi zamanlar ama ne yazikki hepsi basima geldi. Her neyse ablası benim sevdiğimin olup olmadığını sordu ilk başta sustum hayır dedim. Sonra bakışlarından anladım vardir bir yandığın bana güvenebilirsin bende sana sırlarımı veriyorum zaten dedi. Bende dayanamayip kardeşine tutuldum falan dedim mal gibi. Çok utandim imkansiz gibi dedim o da bence degil annemler bayiliyo sana sürekli kardesime de seni anlatiyolar dedi. Yanaklarim kipkirmizi olmustu ne diycegimi sasirmistim. Allahim yardimcim olsun ya bu gidişle keçileri kaçıracagim. Geceleri uyuyamiyorum onu dusunmekten. Sürekli rüyalarımda da onu görüyorum hiç uyanmak istemiyorum onu gördüm diye ama bi bakmisim uyanmisim.

Neyse fazla detaya girmeyeyim sizin bir öneriniz var midir arkadaslar? Yol gosterin bana ya acaba ablasına demek hatamiydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Bi tavsiyeniz var mi?
Akrabama aşık oldumm? Yardım edinn?