bende öyle bir boş sevdaya yakalanmıştım. sonu iyi olmuyor gerçekten. en sonunda vazgeçtim. giden boşa zaman oldu yazık oldu hüsran oldu. aşkın en büyüğü tek taraflı olanıdır derler ewet öyledir. ama aslında aşk 2 kişinin arasında yaşadığı sevgidir. bence önünde çok güzel yol var acele etme derim.
04 Yorumla- +1 yıl
Bende Geçiremedim. Emin Ol Sonunda Çok üzülürsün. Aradan Seneler Geçti az değil 14 sene :) çocukluk aşkım yani. ama olmayınca olmuyor işte. zorlamanın anlamı yok. hayatta o kadar güzel insanlar varki onun yerini çok fazlası ile doldurur. kendini üzmene değmez. yaşadığım için sana söylüyorum. ilk bakışta aşk o kadar kolay olmuyor. şu an salak gibi kaldım yani. kimseyide sevemiyorum. acayip bişey oldum ya. o yüzden hiç tavsiye etmem sana yol yakınken bırak
- +1 yıl
Halini Anlıyorum Zor bir Durum. Onu Kafanda Kesinleştirirsen Bence Başarırsın. Sonuçta kalpte Beyine Bağlı Bir Organ. Senin girdiğin yolun sonu kötü. ben tamamen sana anlaman için hikayemi anlattım. şu an gerçekten hayata küsmüşüm gibi kimseyle konuşmak istemiyormuşum gibi. çok hırçınım. eski tadım yok. hayata bakış açın değişiyor. herşeyde tecrübe oldum. ilişki konusunda olamadın o kadar sebebi işte bunun yüzünden
En İyi Cevaplar
Emin ol hollandada bende 4 yıl yaşadım seni arkadaş olarak görüyodur Hollanda çok iyi bir yer insanları ve kızları dersen kuzenini kapmışlardır bile çünkü çok rahat insanlar :D
028 Yorumla- +1 yıl
İşde sorunda burada ya Hollandalılar ya da yabancı turistler emin ol bizim gibi tipe bakmıyor gerçekten diyorum bana güven emin ol kuzenin de iyi muhabbeti varsa kapmışlardır. ben bu Hollandalıların huylarınıda seviyorum kendileri beyaz "1.80 boy fanta sarısı saçlar mavi gözler olduğu halde tiplere bakmıyor sen anladın ama sen git açıl yinede
- +1 yıl
resimdeki kız sensen tipinde iyi işde soyle yani cesaretli ol bak ben lisede kimseyle konuşamıoken gittim tek başıma İngilizcemi geliştirdim baba dedim beni tatile gönder tek çare buydu gittim hiç tanımadım kişilerle İngilizce konuşarak dostluk kurdum yabancılara öpüşekmi dedim çekingendim şimdi iyiyim bence demelisin
- +1 yıl
güzel ama zor
- +1 yıl
hele Avrupa ve okadar özgür bir ülke 50 çiçekten bal alır tekkişiye ne kadar sadık kalır bilmeme o yüzden düşünme derim
- +1 yıl
Ben kendim hollandada yaşıyorum. Bu söylediklerin çok ama çok saçma. Herkez ayni degil.
+1 yılBence seninki biraz takintilik seviyesi anlattikkarina gore istersen bundan kurtulabilirsin. Ask olacagini dusunmuyorum. Hayranlik, bence sende yakintilik seviyesine gelmis zamanla. Kafani baska seylere yonlendirmeye calismazsan bundevam eder.
07 Yorumla- +1 yıl
Iste ilgi ceken birseyi olmus. Canimin ici aski herkes cok karistirir ama farklidir. Herkes bazen karistirir. Asik oldugunu sanar ama degildir. Su an mantikoi dusunemedigin icin duygularininda tam adini koyamiyor olabilirsin
- +1 yıl
Vazgecmeni ve baska birseye odaklanmanj tavsiye ederim. Sana sacma ya da zor gelebilir ama senin icin bence en iyisi bu olur
- +1 yıl
Gercekten iste emin ol aklinda bile kalmayacak. Hem daha 18 yasindasin ne insanlar gelip gececek bkr insana kendini saplama.
+1 yılhiçbi şey seni yıldırmasın.. gerekirse rezil ol, namussuzluk mu yapıyosun sanki.. git açıl. Hiç düşünme hollanda da kaparlar diye ben de almanyada büyüdüm ama trde yaşıyorum burdan biriyle evlendim.. kader.
05 Yorumla- +1 yıl
ya nolacak o zaman otur acı çek
- +1 yıl
gider açılırdım napıyım ilah mı sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
+1 yılKorkak davranirsan daha cok beklersin oyle daha kanka oda sonucta bir insan anlar yani bence ekle sonra ac kalbinin kapisini ve basla duygularini anlatmaya ucunda ölum yok sonucta ods insan yani anlar dahaseni yaaa biraz cesaret korkuyuda sil kafanndan :)
01 Yorumlaböle konularda önce facesini twettrnı felan bulup ilk adımı atmak gerekir sonrasında mesajlarda vs onun size yaklaşımını göreceksinizdir ve ona göre davranacaksınızdır
not: çok akademik bir açıklama oldu :S118 Yorumla
+1 yılSeviyosan düğünde halay çekseydin bence..
Halay çekerken el ele tutuşur biraz olsun rahatlardın vs.01 Yorumla
+1 yılEkle sen ilk adımı at, ekledin diye hemen seni rezil edecek diye birşey yok. Seni tanıdım ekledim de. Facebookta utanma bence yaz gitsin. Herşeyi aşıyor insan... inan bana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep kafaya takmaktan işte. Takıntı olmuş. Aşık sanıyosun kendini.
011 Yorumla- +1 yıl
Niye ağlıyosun? Konuştunda yüz vermedi mi? Söyledinde karşılık mı vermedi? Hayır neden ağlıyosun arkadaş? Gördün hoşuna gitmiş. Doğru düzgün konuşmamışsınız bile. Takıntıdan bunlar işte. Ağlamanın sebebide bu. Eğer sadece gördüğün bir adama aşık olabiliyosan gerçekten. Çok basit bir kızmışsın derim. Kendine çeki düzen ver de azcık karakterli ol. Saçmalama.
- +1 yıl
Düşünme. Eğer diyelim ki kavuştun sana zararlı olabileceğinide düşün. Vazgeç yani sandığın gibi olmayabilir. Berbat bir insan çıkabilir böyle düşün derim. Ayrıca ağlamanın kimseye yararı yok. Ne o seni duyuyo ne senin bir işine yarıyo. Kendini düşün daha fazla zarar verme. He bigün gelir tanışırsınız gerçekten aşık olursun. O zaman gel burada derdini anlat. Hayatına devam et sen şimdilik. Kafana takma. Şimdide açılma çocuğa. Eğer çocuk düzgün biriyse senin basit olduğunu düşünebilir.''Kız bir görmüş beni 1 senedir ağlıyo'' diyebilir yani.
- +1 yıl
Eğer düzgün biriyse dalga geçmez. Ama karşılık vereceğinide sanmam. Ben diyorum sana uzak dur. Pişman olursun bu seferde ''Niye sevmedi?'' diye soru sorarsın buraya.
- +1 yıl
Yok artık ya. Adam doğru düzgün farkında bile değil belki? neyse benden bukadar sana kalmış.
- +1 yıl
Yok rahatsızlık değil saçmalama. Soru sordun istesem cevapta vermeyebilirdim. Ben yardımcı olabildiysem ne güzel :)
Olacak iş değil bence unut o avrupada muhakkak bir şeyler yaşıyordur sen ise çekimser kalarak hiç bir şey yaşayamıyorsun bile...
015 Yorumla
+1 yılSıradan birini özel biri yapmışsın işte. Sevgi değil acı çekme hevesi sende ki. Sevdikçe mutlu değil acı çekeceksin. Sen bilirsin
07 Yorumla- +1 yıl
Unutmalısın dahada çok bağlanmadan. O senin onu sevdiğin kadar sevmeyecek belki mesafeyi araya koyup hatta başkaları ile olacak. Sen tek taraflı üzüleceksin o mutlu iken. Saçma
- +1 yıl
Benimkide her önüne geleni süzüp yaşını soruyor. Bana anlatıp duruyor kadın :) Abartma. Normal bir durum
- +1 yıl
Hislerini belli et en azından. İçinde kalmasın sadece. Belki oda senden hoşlanıyor ve söyleyemiyor bilemezsin. Söylemedikçe kaybediyorsun seçim senin
+1 yılbir insanı o kadar uzun bir zaman zarfında çok az görüp hala ilgi duyuyorsan bunun adı takıntı olabilir aceleci davranma
02 Yorumla- +1 yıl
ben yine de iyice düşünmeni tavsiye ederim karar senin
Valla ayni seyleri bende yasiyorum ama yas farki var o yuzden acilamiyorum
00 Yorumlahollandada yemişlerdir senin aşkını ham ham ham :v :v (facedeki packman işareti :v)
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. Ohoo Hollanda'da erkek erkeğe evlenme bile var.. Kız bulamasa erkek bulur her türlü sana iş düşmez :)
04 YorumlaSizin sülale kapalı bir döngüye girmiş benim kuzenimle onun kuzeni ayrıyetten onunla kuzeniz sonra kuzenin karesi eksi bir parantez küpkökü
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. Ben uzaktan akrabamla çok tutkulu aşk yaşadım.. Birdaha asla..
02 Yorumla
+1 yılsacmalamaa git fbden bir fotosunu begen ablasiyla en iyi akil bu oluur
02 Yorumla- +1 yıl
sormaaas ablasini dugunda gormustun onu daaaa hem oradan konuya grersin ablasiyla konusurken bir yandan da oglanla konuss hem göze batmazsin arkadaslik kurarcasina yürürsüüüüüün :D
Seninkisi platonik arkadaş bence cewrendekilere sans tani
01 YorumlaErgenlikten çıkamamışsın daha geçer geçer bunlarda geçer neler geçmedikiii :D :D :D
04 Yorumlasen sana her bakana aşık mı oluyosun. nerdesin söyle gelim bir de ben bakim sana.
07 Yorumlaonu düşünmekle uğraş olucağına dışarda taliplerin çok bir dene unutursun
08 Yorumlacanım benim akraba ayağı g*t ayağı uzak dur öyle şeylerden sadece senin ki bir kapıltı
07 Yorumla
+1 yılBence gayet normal aşk güzel birşey hicbirsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılçocuğunuz sakat doğar yapma etme
06 Yorumla- +1 yıl
hıı ozaman şey yap sen. başka birilerine falan bak etkilendiğin biri çıkar. belki aşk değildir ya. kızım akrabaya aşık olunur mu
- +1 yıl
geçmiş olsun
- +1 yıl
töbe bismillah. bizde 7 kuşaktır bacım. bizde akrabaya kalkmaz.
+1 yılbiri beni de sevsin :D
01 Yorumlazamanla geçer unutmaya çalış
03 YorumlaBence asik olmamissin etkilenmissin sadece
012 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdaydım birşey yapamadım canım:(
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence ona acılmalısın benim hiç cesaretim yoktu kaldı öylecek:(
Cevap sahibi+1 yılask onu dinlemez ama biranda kalbini attırır bu da gercek ask:(
Cevap sahibi+1 yılBence unutmaya calış bende öyle yapıyorum:(
+1 yılAkraba ile evlenilmez enfes olarak algılancak
00 Yorumla
+1 yılakrabama asik tek benim saniyordum :dd
01 Yorumla
+1 yılNeyin oluyor senin ben anlayamadım?
00 Yorumla
+1 yılBence unut onu
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFena olmus ah su ergenlik umarim buyuyunce gecer
00 Yorumla
+1 yıl+ Güzel kızmışın
01 Yorumla
+1 yılvayy kuzen nasılsın
038 Yorumla- +1 yıl
akraba değilmiyiz bana aşık olmadınmı hahahaha
- +1 yıl
zaten kuzeninde değilim
işin şakası evli değilse akraba olması sorun olmamalı - +1 yıl
en azından belli et kendini faceden ekle kuzenin değilmi nasıl olsa ne rezil olcan
- +1 yıl
normal doğal bir fotonu koy ac ama hesap acarsan önce akraba arkladas falan ekle sonra onu ekle
kuzenin değilmi nası ekleyemezsin bende utangacım ama bu kadarda olma - +1 yıl
o zaman kendini ye böyle
- +1 yıl
akıl verdim face ac yavas yavas onada yaklaş ekle belki sana laf atar en azından faceden konusursun utanmazsın bende kızlarla konusamam ama burada insan rahat konusuyo
- +1 yıl
yaşadıgınız yerler farklımı?
- +1 yıl
cok uzakmıs o zaman faceden olursa olur işin
- +1 yıl
kız faceden yaa her erkek senin gibi biri istersen nöyle olman iyi ama sende acılmasanda belli et yani ekle onu bakalım konuscakmı
- +1 yıl
o zaman gözüne sokmam lazım seni ii farketmesi lazım
- +1 yıl
bende yakısıklı değilim ve güzel kızlara pek yanasmam acıkcası
- +1 yıl
cunku reddetme ihtiamli yüksektür diye kız güzelim yakısıklısı varken bunu nabayım diebilir
- +1 yıl
öyle kızların düşüncesini bilmediğim için düşünürüm
resimdeki senmisin? - +1 yıl
denicen görücen sonucları artık
- +1 yıl
paylaştıklarınla yazdıklarınla en yakınındakileri ekle oda görür ama eklermi bilmem eklemezse sen ekle tannıdık geldin falan diye
- +1 yıl
öyle öyle yakınlascan :)
- +1 yıl
o azim sana kalmıs ya basarırsın ya hayalkırıklıgı ama denemeye değer bende anlıyrum zıor oldugunu
- +1 yıl
allah sana kolay versin tırmala bakalım
- +1 yıl
rica ederim :)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım