Eşimin burcu Kova yükselen burcu Başak.
Benim burcum başak yükselen burcum kova.
Ama birbirimize zıt karakterleriz. Ben daha sakin bir hayat isterken, eşim sürekli hareket halinde olan biri. En iyi anlaştığımız nokta temizlik galiba.
Eşimin burcu Kova yükselen burcu Başak.
Benim burcum başak yükselen burcum kova.
Ama birbirimize zıt karakterleriz. Ben daha sakin bir hayat isterken, eşim sürekli hareket halinde olan biri. En iyi anlaştığımız nokta temizlik galiba.
Başak kadını kova erkeğinin hümanist yönüne hayrandır kova erkeği de başağın düzenli ve disiplinli oluşuna. Başak kadını kovaya parasını daha akıllıca harcamasını öğretir, kova erkeği de başağın hayattan keyif almasını, daha rahat olmasını öğretecektir. Başak burcu plana programa göre hayatta hareket etmeyi yeğlerken, kova burcu spontane yaşamayı tercih eder. Eger bu iki burç, farklılıklarını kendi eksik yönlerinin tamamlayıcısı olarak göreceklerse ve ortada tabi aşk varsa, ilişkilerinin mutluluk içinde yürümemesi için hiçbir sebep yoktur. Söyle bir durum varsa eğerBaşak kadını, kova erkeğini değiştirmeye çalışıyor, başaramiyorsa ve başaramadığını görüyorsa ilişki bitebilir.
Cevap
3Cevap
Olabilir zaten insan eşsiz bir varlik değil mi? Sen kendinin kopyası birini mi bekliyordun? Birbirinizin farkliliklarindan keyif alin ve ozellikle 'birbirinizi değiştirmeye çalişmayin' kendi olduğu icin sev
Ben ve benim tersim gibi olmuşsunuz :D değişik bir tesadfü
Kafa yapısı uyuyor mu?
Aslan iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?