23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin sevgilisi olmadı nasıl olur? Detaylı yazar mısınız? Erkek evlenip boşanmış, çocuğu var
3 ay
23 yaşındaki kızla 34 yaşındaki erkeğin sevgilisi olmadı nasıl olur? Detaylı yazar mısınız? Erkek evlenip boşanmış, çocuğu var
Erkek için kaçamak kız için vakit kaybı. Hayatı boyunca adam eski karısını görecek? Çocuk kaç yaşında? Bence daha bağlanmadan kaç kurtar kendni çünkü aunı durumu yaşadım ben 24 o 36ydı. 5 yaşında çocuğu vardı ve zordu. Yaş hadi neyse benimki fitness yapıyodu yaşını da göstermezdi ama çocuk büyük sorun
Bu çocuk da 5 yaşında
Nerde yaşıyor adam ahhahshs aynı adam olma ihtimali bile var
Bu arada genelde zekadan esprtüel oluşundan etkileniyoruz bnce çocuk büyük kriter. Buna dikkat et
Nasıl ya dmmföf
Ama benimki fitness yapmıyor
Bilemiyorum benimki uzak mesafeydi antepliydi üstüne yalanlarını yakaladım ayrıldım sana uyaptan boşandığına şair belge atsın ona de ki bana gerekçeli boşanma kararını at.
Seni seviyorsa 21yyda güvem problemindwn ötürü atar kem küm ediyorsa bi haltlar yemiş bu zapta yansımıştır stajyer avukatım. Bu belgeyi sana atmazsa bil ki sorun var madem boşanmış çocuklu biriyle gelecek kuruyorsun o adamın asıl nasıl biri olduğunu gerekçeli karar da öğrenirisn
Yok boşanmış gerçekten ya boşanmış olmasa geceleri yazamaz
Bence beni dinle abla arkadaş tavsiyesi ya da kader kurbanı sjsjsjs gerekçeli kararı işte. Gece benmki de yazardı ama ilk tanıştığımızda evliymiş :)) ben bilmiyordum sonra işte biz 1. yıla girdik boşandı ve bilmiyordum. Ama yine de affetim 2. yıl sonunda ayrıldım 22 yaşındayken tanıştık 5 ay önce ayrıldım
Ya biz zaten olamayız uzak mesafedeyiz
Benimki avukattı ben de stajyerim buna rağmen anlayamadım çünkü biz de geceleri konuşuyorduk. Gerekçeli kararda boşanma nedenini görürsün karısına ihanet ettiyse sana da eder genel bnce öğren
Dediğim gibi biz olamayız zaten
Balım bizim de uzak mesfeydi işte mesele kalplerin uzak olmaması. Ama dediğim gibi çocuk olmasaydı ok ama çocuk varsa karısını hep görecek 5 yaşında bir sürü etkinlikler oluyor çocuğun ve eğitimli biriyse çocuğun anne babası ile birlikte yemek yemesi gerektiğimi söylerkç falan bilmiyorum ben kurtardım kendimi normalde kimseye bu kadar uzun yazmam pek de girmiyorum buraya. Düşmebi istemem bataklık. Ve olgun birini sevmeni de anlarım ne kadar birliktesin bilmiyorum ama zamanla o kişilerin çok olgun olmadığını anlayacaksın. Olgun olsaydı seni istemezdi 30 yaş üstü birini tercih ederdi
Ya soruyu beğensek olur my
Beğensen
Beğendim
Yoksun. Bence en iyisi burdaki nikini yaz zaten anonimsin. Bn ekleyince benim yazdığım yorumu bunu görmek istemiyorum a tıklarsan silinir
Yazamadım
Kısmet
İstek attım aslında
3 ile biten mi
Aradaki 11 yaş farkı tek başına olay değil aslında, önemli olan hayat ritminizin tutup tutmadığı 💫 Sen 23’te keşfetme, gezme, kendini inşa etme dönemindesin; o 34’te daha oturmuş, evlilik ve çocuk deneyimi yaşamış. Bu fark bazen denge olur, bazen yük 🤍 Özellikle çocuğu olması ciddi bir sorumluluk demek. Sen bu tempoya ve olgunluğa hazır mısın? Kalbin mi mantığın mı daha baskın? 💭✨
Cevap
1Cevap
olmaz bence kafa yapısı bir degil üstelik çocuğu varsa çocuğu seni kabullenmekte zorluk çeker
Çocuk ufak
büyümeyecek mi çocuk
Büyüyecek de hiç mi kabullenmez? Kız çocuğu
diyorum ya kabullenmesi zor olur annesi hayattaysa illa ki sana karşı bi sevmemezliği olur çocuk da ondan beslenir niye kendinize hayatı zorlastırıyosunuz ki bekar çocuğu olmayan bir sürü erkek var eğer ciddi düşünürseniz evlenirseniz illa ki o çocuğun sorumluluğuna yeri gelecek sen bakmak zorunda kalıcaksın
Annesi hayatta da kız ben niye bakayım benim olmayan çocuğa
adamın çocuğu olduğunu bilerek evleniyosun ya canım? kimse çocuğunu bi kadın için bırakmaz ve illa ki bu çocuk adamın yanında da kalacak adam ise gittiğinde çocuk kendi kendini mi idare edecek sen bakarsın
Bilmiyprum bazıları yaş farkını takmıyor
ben 27 yaşındaydım 34 yaşında birini istemedim
32 yaşındayım hala 34 olsun istemem
30 falan iyi olur 29 bile 😅
Ben kendimden büyük erkeklerden hoşlanıyorum
Anlayamadığım bir şey
Ben 29um. 32 isterdim
erkek için hava Hoş olurda ama Kız Yorulur yipranır yılları gider yinede Allah herkes Hakkında Hayırlısını versin
Kız neden yıpranır
şaka mı çocuğu var bide oha yani olmaz bence
Olmaz bacım
Neden olmaz bacım
Sen genceciksin o boşanmış çocuğu var iyi misin daha felfena bir aşk yaşayabilirsin
Bu adamla düzgün bir ilişkim olmaz mi yani
Yeri gelecek eski karısıyla görüşmesi gerekecek. Bunu kaldırabilir misin? Sen biriyle sıfırdan bir hayat kurma yaşındayken o bu hayatı kurmuş denemiş ve olmamış... üstelik o çocuk büyüdüğünde seninle ilgili neler düşünür bilemeyiz muamma
Eski karısıyla çok görüşmüyor öyle
Neden boşanmışlar
Eski karısı evliyken birinden hoşlanmaya başlamış bu da bunu hissetmiş benden uzaklaşmaya hissettiğimde eski flörtümü aradım ama sadece öpüştük daha ileri gitmedi dedi sonra konuşmuşlar eski karısıyla aldatmadım ama başkasından hoşlandım demiş aldatmadan dolayı yani
O kadar kolay mı yani ortada bir çocuk varken.. Sen nasıl güveniyorsun peki seninleyken yapmayacağından
Ben aldatmam
Hayat bu kim ne yaparsa bilemezsin Allah iyilerle karşılaştırsın ama bence sen bekar çiçeği burnunda o ise bir hayat yaşamış.. bunun sorumlulukları olacaktır, ortada bir çocuk var ve ileride belki senden de olacak.. düşünmen gereken bu
Evet bizim de çocuğumuz olursa aynı şeyleri yaşar mıyız diye düşünüyorum
Bilemezsin işte sevgili olmak başkadır, evliliği iki kişi yaşamak başkadır, çocuk olduktan sonra sevgili gibi devam edebilmek meseledir.. onu başaramayan evlilikler bu şekilde sonlanır. Hiç bu yollardan geçmemiş güvenilir biriyle hayat kurmak mı yoksa bu yoldan geçmiş ve tökezlemiş biriyle mi? Belki de olsaydı eğer eski eşiyle olmaya devam ederdi. Erkeğin de mutlaka hatası vardır, dersini almış mı önemli olan. ortada çocuk varken kadının kolay bırakacağını zannetmiyorum hatası olan affetirmeye çalışır kendini.
pedofili erkek
Kısa sürer ama zevkli geçer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?