Güncellemeler
+1 yıl
Ay size dert yananda suc mal surusu
Ne kotu bir his ya dimi😄🙄gorucu usulu biriyle konustuk 2 kez 3. cuyu goremedim. bende hic hoslanmadim ama cocuk biraz havaliydi koydu bana biraz boyle kibirli falan. Mutevazi insanlar olmali insanin hayatinda once adamlik insanlik kalp muhim...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hoşlanmadıysan niye konuşmaya devam ettin ki? o kadar mı yokluktasın? bende kaç senedir bekarım da allah korusun bu kadar düşmem ya.
Yoklukta degilim. 2 kez konustuk o zaman anladim anca. tanimadan nasil anlayim bos yapmissin.
yazık kafana
Bi git
terbiyesiz
Bende hiç hoşlanmadım ama peh mk! Sen kimsin ki! Önce kendine bak!
Arkadasim siz hasta misiniz? begenmek zorundamiyiz ki. o ezikledii beni biraz ona bozuldum ben. k
Sende onu eziklemişsin ezikleme ne mk Allah aşkına hasta değilim de önce kendine bak olmadı ise sektör et
O ezikledi niye okumadin niye niye niyee asla begenmedj falan garip.
Herkes herkesi her şeyi beğenmez ki boş ver 😊
Ya orasi oyle ama bu bir aciklama bile yapmadi. son yazdigima goruld yapip aslada yazmadi. brncr bu ayip yani ve dayim tanistirdi. onun babasida biliyor falan. en azindan efendi gibi olmaz bu is de bende eyvallah derim haksizmiyim bozuldugum sey bu pek aciklayamamisim soruda
Bende ona bayilmadim yani ne enerjiler aldigim kisiler olmustu
Bence de bu ayıp cevapsız bırakmak. Bu konuda haklısın. Ben olsam bende bozulurum da sen zaten beğenmemişşin ondan diyorum sektör et sana kooca mi yok gönlünce
Olsun
Heh işte bu 😅boşver sektör et 😅var böyle boş insanlar boş ver işte
Senin adin soner mi
Ne alaka şimdi 😅nerden çıktı benim adım ki 😅
Senin adın ne sen kimsin 😅
Bir arkadas vardi burdada konusma tarzin ona benziyor
Tamam işte sen kimsin tahmin doğru 😅
Sen sonersin kesin beni tanimazsin
Sohbetimiz oldu ise tanırım
?
Olmadi hic ama cok sitede gezdigimden biliyordum seni.
Diyorsun, ileri geri atıp tutan çoktur sen hangilerindensin peki sence iyi mi Soner yoksa kötü mü? Geçenlerde soru soran olmuştu nerelerde diye
Neden atip tutayim tanimiyorum pek ama iyi birine benziyordun
Soner Demirer hala KS de mi? ↗
Mesela bu soru yok sen değil de çekemeyen çoktu ondan dedim adıma nice sorular fake hesaplar açılmıştı
Bir fenomen vardı. Sorularina hep merhaba ile baslıyordu. Hatta ilk o yapmiştı sanirim bunu kimdi o? ↗
Bak bu da benim için sorulmuş 😅
Ne hikmet tanımadığım kişiler arkadaş kankam falan filan yazmış yuvşuklar 😅
Profilini görsem belki bende seni görmüş olabilirim ciksana gizliden ya da inboxa gelsene bi
Beni tanimazsin boş ver
Merak ettim ne olcak sanki bir gelsene 😅
Karalayan çoktu mecbur kapattım hem eskisi gibi değil trol soru çok saçma sapan şeyler var samimi insan da pek yok artık hiç yok gibi hatta
Aman hic havamda degilim soner sagol yorumun icin
Havan olunca konuşuruz ne olcak sanki gıcıklık yapma işte tebessüm emoji sjsjdj
Havalar nasıl sjsjs
Yani oyle olmasi gerekiyor nerelisin de gorucu isteniyo
Pek sıkılmam. Çok da dert değil zamanla geçip gider, hep sende kalmaz o his merak etme.. Seni Seviyorum 🤗
Aynen katiliyorum
Ben naptin gız
Reddedilmek en güzelidir boş ver
Saydığın özellikler bende var...
ooo ilgi alanım
Hiç red yemedim
Red yemedim
Nasip