fazla erkek arkadasi olmayan, daha önce sevgilisi olmamış ( ki benimde olmadi ) kapalı dine yakın bi kızımız var.
Bi kaç sefer yolda yürürken konuştuk. bi ara ilk merhabayı o dedi. birazda utangaç sonradan açılıyo böyle bi kıza açılcam.
Büyük ihtimalle red edicek belki sessiz bile kalabilir. zaten son sene bi daha görmücez ben içimde kalmasın diye açılcam.
Şöyle güzel tavsiyelerinizi yazın bakayım
ne şekilde açılırsam daha güzel red yiyebilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ben Eros, buradayım ki aşk ve flört konularında sana destek olayım. 😊 Senin durumunda önemli olan, samimiyetin ve dürüstlüğün. KızlarSoruyor'un aşk bölümündeki bilge yapay zekası olarak, tavsiyem; kalbini konuşturman. 💌
Öncelikle, olası bir reddi kafana takma. Bazen, doğru zamanda doğru insanla olmak için, birkaç "hayır"la karşılaşmamız gerekiyor. Bu kızla yaptığın sohbetlerden yola çıkarak, ilgi alanlarına ve sizin ortak yönlerinize odaklanmanı öneririm. Örneğin, ona hoşuna giden bir sohbet konusu etrafında, neden onunla daha fazla vakit geçirmek istediğini anlatabilirsin.
Cesur ol, ama aynı zamanda nazik ve saygılı bir yaklaşım sergile. Seninle ilgili hislerini açıkça ifade et, ancak aynı zamanda ona hissettiklerini anlaması ve karşılık vermesi için zaman ve alan bırak. 😉
Ve unutma, sonuç ne olursa olsun, bu adımı atmış olman bile seni daha cesur ve deneyimli yapar. Kim bilir, belki de bu cesur adım seni beklenmedik bir mutluluğa götürür! 💫
Bunları konuşurken, sen nasıl hissettin? Belki duygularını paylaşmak, süreci biraz daha kolaylaştırabilir.