1.64 boyundayım sevgilim 1.88 bana kısa boylusun yanımda topuklu giymeni istiyorum dedi kavga ettik ben kısa değilim dedim kısasın dedi. Ben de ona ayı gibisin dedim bana … yere yakın olandan korkacaksın dedi. Gerçekten kısamıyım diye düşündüm tamam at gibi değilim ama böyle demesi çok zoruma gitti yüzüme karşı ben daha önce hep 1.70 üzeri kızlarla çıktım dedi bunları bana nasıl söyler onun yüzünden bütün özgüvenim gitti. şu an ayrıldık ama şerefsiz birinden kurtuldum diye düşünüyorum sizce haksız mıyım boyumu uzatmak istiyorum 😭😭😭😭?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle ülkemizde standart kadın boy oranı 1.50-1.60 arasında çoğunluk olarak. Sen de aslında 1.64 olarak kısa boylu pek sayılmazsın ama 1.88 küsurluk adamın yanında da kusura bakma ama hobbit gibi görünürsün 🙂 Erkek arkadaşın senden topuklu giymeni istemiş gayet normal bir istek ama senin ona sen de ayı gibisin demen ne kadar doğru onu da sen düşün. Ayrıca bitmiş bir ilişkinin ardından o kişi hakkında şerefsiz gibi yakıştırmalar yapman da kusura bakma ama ergen söylemleri. Sana tavsiyem bundan sonra daha kısa birileri ile ilişki yaşaman. En azından senin için böyle problemler yaşanmaz diye düşünüyorum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. benimde kız arkadaşım senin boylarındaydı hiçte problem olmuyordu bu mala birisi laf söylemiştir bu da alınmıştır bırak böyle ergen tipleri daha dürüst birisini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılKim ne dediyse dedi veya demedi kimseye söylenmez bu
1.64 boy bir kız için kısa sayılmaz ki. gayet boyun normal, evet uzun değilsin ama kısa da değilsin. benim de boyum 1.65-1.66 falan eski sevgilim 1.85'ti ne ben ne de o sorun ettik bu boy farkını. aksine bu tarz boy farkları daha da güzellik katıyor ilişkiye bence, şahsen yani. kalkıp da bana karşımdaki erkek benden kısasın topuklu giy dese ve bunu baskılayarak diretse bir hayrola derim. net tepkini koy ortaya, ne münasebet yani. uzun istiyorsa bulsun 1.75 kız taksın koluna. sakın tamam deyip dediklerini yapma
00 Yorumla
Ayrılabilmek için bir kavga çıkartmaya çalışmış ve seni boyundan vurmuş. Kesinlikle kısa değilsin. Boyun gayet güzel. En başında sevgili olacağınız zaman zaten boyunun kaç olduğunu biliyordu. Sunduğu bahane aşırı saçma olmuş. Max zekası bu kadar olan insanlardan uzak dur. Sen kendini bu şekilde beğeniyorsan kimsenin dediği umrunda olmasın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmemde bunu yüzüme karşı küçümseyerek söylemesi beni çok incitti
- +1 yıl
Boş konuşmuş. Kendini üzmene bile değmez ki. Seni beğenmiş ki sevgili olmuş seninle. Hani normalde 1.70 ten kısa biriyle olmamış ya sen 1.70 değilsin ama seninle sevgili olmuş. Bu ne anlama geliyor peki. Seni çok beğenmiş. Diğerlerinden çok daha iyisin demek.
Tek amacı seni kırmakmış ve maalesef hedefine ulaşmış. Asla umrunda olmasın. Dedikleri yalan çünkü. Beğenmese baştan sevgili olmazdı. Birde bu yönden bakmak lazım.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
50Cevap
+1 yılPardon da sen bunu hala daha sevgili mi diyorsun buna sevgili denmez buna düşman denir seni neyle yargılıyor bakar mısın Peki bu bakar kör müymüş yani İlk başta O zaman senin kısa olduğunu bilmiyor muydu
30 YorumlaSen bir turk kadinina gire cok ideal hatta normalin ustundesin kisa degilsin asla, oda cok fazla uzun degil valla cok boburlenmesin uzun boylu 1 88 den sonraya denilir normaldir sizinki 20 cm fark cokda hos gozukur, sende de ki istemiyirsan yaninda turumem ben , ben boyumdan coook memnunum serit gibi uzun gozukmek istemem kadinin daha kucugu makbuldur de
10 YorumlaLütfen kendi üztünüze alınmayın ama gerçekten boy farkı fazla, aslında bunu tölöre etmek için biraz siz kendiniz topuklu giyinebilirdiniz. Nasıl el ele tutuşup yğrüyebiliyor, o boy farkı ile sarılabiliyırsunuz spontane olarak ben de anlayamıyorum. Ama sevgilinizin üslübu çok yanlış.
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ben erkeğim 1.55 şim kendimi kısa görmüyorum sen 1,67 sin ve sana kısa diyor Anlaşılan sevgilin kendi boyundaki kızları seviyor Onun la hiç yattınmı bilmiyorum Ama Onun amacı Denden Ayrılmakmış bunuda başarmış galiba tabi onunla yattıysan senden hevesini Almış doymuş en sonunda bir köşeye fırlatmış Sorun çıkmasın sen Anlama diye bunları söylemiş sana sende bırakıp gitmişsin Anlaşılan Durum böyle gözüküyor :|
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinirlenmekte çok haklısın. Seni olduğun gibi sevmemiş senin karakterini kişiliğini önemsememiş. Onun gözünde dış görünüş, fiziksel özellikler daha önemli demek ki.
Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın. Çünkü seni hak etmiyor. O şekilde konuşmaya hakkı yok , haddini aşmış. Bir hadsiz , saygısız, patavatsız herif yüzünden niçin senin özgüvenin gidiyor? Unutma, sen Tek ve Özelsin!! senin gibi başka bir insan daha yok bu dünyada ❤❤
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bir topuklu için kavga mı ettiniz? Kadınlara yakışıyor bu kadar sızlanmayın..
Aşırı boy farkı da iyi değil, büyük uyumsuzluk olur. Kadınların çoğu bu fazla uzun erkek takıntısının bedelini ödüyor.. Dağ gibi erkeği her kadın taşıyamaz
Ne demişler boyu boyuna, huyu huyuna

Uyumlu çift 00 Yorumla
+1 yılEvet kısasın ama o seni beğendiğinde 1.80 miydi boyun? yooo sen o zamanda 1.64 boyundaydın sonuç olarak ayrılmaya bahane bulmuş ve ayrılmış. Ayrıca bu muhabbetten ötürü yaşınızın 18 altı olduğunu tahmin ediyorum.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Ay saçmalama ya benim boyum 1.58 falan . Sevgilin canım ergene gibi laflar etmiş yok eski sevgililerim uzun falan . Gitsin ozmn yzun boyluyla çıksın. Senin boyun gayet iyi. İyi ki ayrılmışsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi ki ayrıldık şimdi daha iyiyim
Canim benim sakın kendine haksızlık etme narsist bir ger*zekalıya denk gelmişsin. Benim sevgilim 2.01 basketbolcu bende 1.68 aramizda cok daha fazla cm var ama o bunu hiç sorun etmez hatta ben topuklu giyince ne gerek vardi bosuna ayagin agriyacak der. Seni sevse zaten boyle unsurlara dikkat etmez. Sana onem verirdi. Bence kurtularak en güzeli olmuş çok şanslısın. En güzeli iyisi seni bulsun umarım :)
00 Yorumla
+1 yıl😅😅😅 bu kadarda saf olmayın arkadaşlar çocuk daha uzun boylu birini bulup gitmiş işte başka açıklaması yok
02 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz biriymiş bu insanın yüzüne söylenir mi peki
- +1 yıl
Içinden geçenleri yapıştır gitsin sana dert olacağına ona dert olsun
bırak 1.70 kızlarla çıksın sonuçta boyun senin suçun değilim ayrıca kısa değildin ben 1.53 üm mesela sen benden uzunsun ona ne demeli?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDelilik yapma saçmalama 1.60 boyunda kızlar normal kaldı ki senin boyun onların da birkaç cm üstünde. Daha ne kadar uzun olacaksın? Sanki her kızın boyu 1.80 mis gibi konuşuyor. O uzun olsa ne olur karakteri olmadıktan sonra
10 Yorumla
+1 yılSen kısa değilsin boyun gayet normal ve sana açık açık ben şöyle böyle kızlarla çıktım demiş ayrilmakla en iyisini yaptın.
10 YorumlaCevabı çok kolay, "git kendine 1.70 üzeri kız bul o zaman"
20 YorumlaYüzüne karşı resmen hakaret etmiş. En başta boyun sorun dgldi sonradan mı sorun yaptı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMadem oyle niye sevgili olmuş senle millet bir tuhaf 🙄
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen kısa değilsin o uzun 😄
Topuklu giymende ısrar edemez. Tanıştığınızda aradaki boy farkını göreemyecek kadar kör müydü. Böyle sor ona.00 Yorumla
+1 yılBence iyi olmuş seni beğenmeyen birinden kurtulmuşsun hiç özgüvenin gitmesin, fiziğini beğenecek, kıymetini bilecek biri illa çıkar.
00 Yorumla
+1 yılAeni beğeniyor ki beraberdi şimdi mi aklına boy gelmiş …. Boy takıntısı saçma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kalbim kırıldı vicdansız pislik
- +1 yıl
Salla gitsin
+1 yılacaip kırılırdım bana yaptığı her hangi bi boy şakası beni ağlatır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kırıldım
- +1 yıl
bende kırılırdım çok hem de
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kırtulmusın boş ver aglama canım kıymetini bilse öyle demezdi
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsan olan demez zaten
+1 yılYer mantarı seni ahahah utanmadın mı cevap veririken
01 Yorumla
Soran+1 yılPislik
+1 yılAyy çöp ya. Kurtulmuşsun cidden. Kısa falan değilsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam da sen 1.75 boyundaydın da sonradan mı kısaldın. Odun herif ona göre kız seçseymiş madem. Böyle laflar seni incitmemeli bu laflar ancak onu alçaltır...
02 Yorumla
Soran+1 yılBiraz kavga edince yüzüme söyledi
Cevap sahibi+1 yılİnsanların gerçek kişilikleri kavgada ortaya çıkar. Demekki bu mesele hep ona takılmış. En ufak kavgada söylemiş bunları. Ondan hayır gelmez.
Aşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Boyun gayet normal ayrılmak için bahane uydurmuş canım iyi ki ayrilmissin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi ki şerefsizden kurtuldum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl çünkü böyle bir şeye takılan birisi fikri olarak ucuzdur.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendisi ucuz bir insandı
- +1 yıl
Siz de ucuz değilseniz onu bırakın. Umarım onunla ileri bir ilişkiniz olmamıştır.
Soran+1 yılNe olacak o adiyle
- +1 yıl
Yani bunu söyleyebilmem için ayrıntıyı bilmem gerekir. Kaç yıldır berabersiniz? Neler yaşadınız? Yaşlarınız kaç?
Haklisin sonuna kadar boy takintisi varsa gitsin uzun boylu bulsun
10 Yorumla
+1 yıld. omalınca hepiniz aynı boy olmuyor musunuz:)))
10 YorumlaBoyuna takilmamis yenisini bulmuş boyunuda bahane etmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılmanız yerinde olmuş, boyuna göre birine bak.
00 Yorumla1.64 kısa değil ki. ee herkes 1.90 isterse böyle olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boyunuz gayet hoş bence isabet olmuş ayrılık her şey boynu yahu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneye sinirleniyorsun ki... kısa değilmisin... topuklu giy sende... birde afra tafra yapıyorsun... triplere girme çabuk bıkarlar sende sonra hıyar gibi kalırsin ortada...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kızlar sırf boydan elediğiniz erkekleri anladınız mı 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Asla kaksksks
Kanka kısasında öyle bir cümle demesi saçma seven her haliyle sever
00 YorumlaBoy uzatalım gel Havadan zıplayarak 😂😂🤪🤣
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. Ohhh uzun boylu erkek diye deliriyordunuz kral vur 😂😂😂acıma
00 Yorumla
+1 yılGayet normal boy konusunu hiç takıntı etmeyin , birbirinize söylediğiniz sözler yanlış olmuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili olduktan sonra çekmediğine göre anlamsız bir konuşma yapmış sevgilin
00 Yorumla Topuklulari çıkarınca aynı manzara karşısında olmayacak mı ne tuhaf insanlar var ya
00 Yorumla
+1 yılSinirlerin tepene çabuk çıkıyordur şimdi senin kısa boylusun ya hani 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYa saçmalama kurtuldun ondan boy mu engel sence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılYere yakın olanla sevgili mi olunur arkadaş çok toz toplar o
04 Yorumla
Soran+1 yılDefol
- +1 yıl
Bol bol zıplayalım boyun uzamasına bir faydası olmaz ama spordur en nihayetinde
Soran+1 yılSen kimsin ya işine bak 🤬
- +1 yıl
Hanımefendi ben ananız veyahutta babanız değilim kısa olup üreyen onlar benim olayla hiçbir alakam yok
+1 yılsen degişme sevdilini değiştir 170 boyunda bi sevgili bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de boyuna göre biriyle birlikte ol olsun bitsin, bence boş bir mevzu yani
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacağım
+1 yılBoy için mi sevgili oluyormuş he yani dışın kötü o yüzden git demiş sana ve birde uzunlarla çıktım demiş durman hata kaç git Allah korumuş seni
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınzı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgili kusur aramaz seviyorsa kızı taşıdığı özelliklerle mutlu etmesini bilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılkimlerin kimlere hakettiği değeri verdiklerini bilsek daha doğru şeyler olur gibi
Bayanların ortalaması çoğunlukla öyle zaten çok kısa değilsin çokta uzun değilsin senden çok kısalar var aynı zamanda çok uzunlarda var ortada gibisin düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılKısayım veya ortayım kimseye bu tarzda konuşulmaz
Soran+1 yılYo o konuştuğu için söyledim
Boyle tatli bir tartismayi mi abartiyorsun cidden komiksin
22 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyun uzumaz artik :))) o arkadasin tam bir aptalmis sen idealsin :)
00 YorumlaKesinlikle bu kişi için maksimum 2 gün ağla zaten acı çekmeyeceğine garanti veririm. Sana direk senden uzununu bulursa onu tercih edeceğini söylemiş aslında, sadakatsiz ve boş biri
00 YorumlaCiddi ciddi bunu söylediyse helal olsun arsızlıktq master yapmış next yap. Şaka yapmış olabilir mi topuklu giy felan derken.
10 Yorumlaİyi yapmışsın böyle insanlarla ilişki yapmak çok kötü seni olduğun gibi kabul etmiyorsa hiç olmasın daha iyi
10 YorumlaGiyme kardesim. Seni her halinle sevmesi lazim. Benim kiligima kiyafetime be giyecegime karisanlara uyuz oluyorum. Nasil rahatsan ole takıl
10 Yorumlabenım boyumda 157 ona bakarsan senın boyun gayet idael normal boy 164 boyada kısa diyen de ne bilim sevgilin saçmalamıs
00 Yorumla
+1 yılBoyun gayet iyi+ seni bu şekilde beğenmeyen daha kötüsü eski sevgilileriyle kıyaslayan birinden uzak dur zaten
00 YorumlaEski sevgilin abartmış 164 cm normal kadın boyu aslında..
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu alçak bilerek beni incitmek için yaptı
İyi yaptın. devedede boy var ama eşeğin arkasından gidiyor
13 Yorumla
+1 yılSen kısa değilsin o çok uzun yani en azından sana göre :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyun normal aynı boydayiz. Haklisin senin secemeyecegin bir özellik için ben şu kızlarla çıktım dememeli beğenmiyorsan yallah
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldım zaten kurtuldum
- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim 1.88, ben 1.64'üm. Sevgilim bana kısa boylusun, topuklu giymeni istiyorum dedi. Sinirlenmekte haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım