Artık süt içme mevsimim de sona erdi alın yazım bu ne yapmalıyım?
beğenmiyor beni bu adam :)
beğenmiyor beni bu adam :)
Teklif ettiğim bir kız da bir süre sonra " Cok hoş bir cocuksun, evet senden cok hoşlanıyorum ama benden kısasın" deyip aşkını (!) sinesinde yaşadı.sonra kendi boyunda bulduğu bir erkek de fiziksel şiddet uygulayinca bana geri dönmeye çalıştı ama kabul etmedim. Bunlar lüzumsuz şeyler. Aşkı ota b*ka kurban etmek budur. Başka da bişey demem.
mtc.cdn.vine.co/.../...0498560_13bfb8ba6f3.3.2.mp4
Sizi dövmek lazım.
Canım sırf seni boyundan dolayı beğenmiyorsa yol ver gitsin derim ben fiziksel olan bişey insanın elinde değil sonuç da.Yok eğer seviyorum ayrılamam diyorsan topuklu ayakkabı giyersin geçici çözüm ama başkada yapacak bişey yok bence.Elin oğlu için gidip boy uzatma ameliyatı olcak değilsindir..
Bacaklarından für oni kısalsın
Cevap
27Cevap
Surekli topuk mecburen :-) bir de sen 165 degil 162sin arkadasim
1.62 mi aman kuzum dur o nasıl oluyor :D bir 3 cm daha inersem yandım ben
daha sevgili olmadan görmemis mi senin ondan kisa oldugunu? sonradan boyu dert etmek cok sacma bence
belki artik sevmiyor ve boyu bahane ediyor sadece
sen yağmurdamı kaldın? yoksa havuza düştünde sonradanmı çekti boyun:) bu herif görmedimi boyunu ilk başta? severken kalbini çalarken aklı nerdeymiş? hoş boyu uzunsa onunda aklının böyle olması normal
seni dış görünüşünle yargılayan birisiyle zaten senin işin olmamalı bence.. Onla beraber olmuş olsan yarın bir gün şişmansın diye ya da şişmanladın diyede begenmez. Dış görünüşe önem veren biriyle asla beraber olma.
Bence gayet güzel benim boyum 1.75 ve ben bu durumdan rahatsızım :/
ahh meleğim maşallah kıymetini bil boyunun şanslısın :)
bence senden ayrılmak için bahane uyduruyor sanki. ee önceden nasıl beğendi. sevgili oldunuz?
boy çok önemli değil.düzenli bir ilişkiden sonra.
benim boyumda 186 . eğer sevgilim 1.65 olursa sevmişsem yanında eğilir giderim yine beğenmiyorum demem
bence de kesinlikle bahane uyduruyor hem boyun kısa değil bir kere hem de sanki ilişkiye başlarken daha mı uzundun şimdi mş kısaldın da bunu söylüyor önceden de aynı değil miydin sanki?
Sevgili olduğunuzda kör müydü? Sevgili olduktan sonra, sana olan aşkındangözleri açıldı birden ve senin kısa olduğunu mu gördü?
Madem sen kısasın ne die beraber o zaman.Ne saçma bir herifmiş yahuu..
İyi de bu herif seninle sevgili olmadan önce, boyun daha uzundu da, sonra mı kısaldı? Kendisine sorsaydın ya.Onun derdi başka, o ayrılık bahanesi arıyor.
uzak dur o yavşak tiplerden görsün kazma boyunun bir işe yaramadığını?
İnternetten bakabilrsin. Düzenli olarak yapıldığinda boy uzamasina yardimci egzersizler var.
Beğenmiyorsa neden seninle lan? Söyle şu herife aklını kullansın.
Bence o kadarda abartılacak bir boy farkı yok bende de sevgilin kadar boy var sevgilimin boyuda hemen hemen senin boyuna eşit ama sorun etmiyoruz biz ^_^ ekonomik boy iyi oluyor :D asdawsdasdasd
daha uzayamayacağına göre elden bir şey gelmez
ayrıl gitsin
bulmuş ta bunuyor o sana kısasın diyosa sen de ona çok uzunsun de
herkes dengine baksın ozaman
seni beğenmiyosa hala niye sevgilisiniz ki koy kapının önüne
beğenmiyorsa kendi bilir fiziğini değil kişiliğini sevmeli
Madem begenmıo nıye cıkıo senle kanks beyınden yoksun bı manıtan var mıs
kendisi çok uzun ya. ben 1.85 im ama 1.65 sevgilimi kısasın diye beğenmemezlik yapmazdım :D
beğenmiyorsa yol ver gitsin neden kendini üzüyorsun
bascaksın tekmeyi. zaten en başta hata yapmışsın. boyuna uygun birisini bulmalıydın
Madem beğenmiyor niye seninle peki?
akli olmayan herifle sende sevgili olma
devede de boy var diyeydin
sende git uzununu bul de
topuklu giy başka napcan?
beğenmiyo madem niye sevgili olmuş
seni beğenenlerle olacaksın
hep sen süt içme birazda süt içir
beğenmiyorsa güle güle gitsin
niye seninle çıkıyor o zamn
ben seni beğenirim ne dert ediyorsun :)
beğenmiyosa yol ver gitsin