Aşk neden bu kadar zorlayıcı, hata kimde?

Aşk gerçekten bu kadar zor bir şey miydi? Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum. 3 yıldır bir ilişki yürütüyorum bazen göklere çıkartılırken bazen yerle bir ediliyorum. Oysa tek istediğim, sadece sevgi görmek, biraz önemsenmekti. Sevgilime göre takıntılı fazla kıskanç bir kadınım. Çok seviyorum onu, şu an mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bana olan sevgisinden hiç şüphe etmedim ama kafamı karıştıracak şeyler yapıyor. Günler önce kavgalar edildi, sözler verildi, sosyal medyada boy boy fotoğraflar paylaşıldı, ertesi gün hepsi yok oldu. Kaldırmış her şeyi, arıyorum neden diyorum neymiş aile büyükleri laf etmiş diye kaldırmış. Oysa kadın olan benim, en çok lafı yiyen benim yine de asla taviz vermiyorum ilişkimden. İnandırıcı da gelmiyor dedikleri artık. Lafını ettiğimde halledeceğim diyip erteliyor, her konusu açıldığında takıntılısın diyip konuyu kapatıyor. İnanın tek derdim ona güvenmeye çalışmak, ama işimi zorlaştırıyor. Tam olduk derken, yine günlerce ağlatıyor, kilo kaybediyorum. Mutsuzum, 10 gün sonra yanına gitme planları yaptık beraber, onun hevesini bile yaşayamadım. Evet belki bazı konular takılmaz, ama ben ona güvenmek istiyorum. Her bu tarz hareketinde acaba mı diyorum… biliyorum sadakatli bir insan, aile terbiyesi almış biri ama yine de bu kadar iyi olup kafa karıştırmak neden? Sorun bende midir? Ne olur yardım edin… haklı taraf o mu? İlişkimi berbat hale mi getiriyorum.

Aşk neden bu kadar zorlayıcı, hata kimde?