Benim ablam var sürekli evlenmedim niye evleneniyorun neden böyle diye sürekli kendini yiyip bitiriyor ona nasıl tavsiye versem?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vakti geldiğinde evleneceksin falan de güzel bir ilişkin olmalı önce de
Oldu ayrıldı hiç olmayacak gibi üzüntü duyuyor yaşım geçiyor diye
Üzülmesin hayırlısı buymuş demek ki dhaha iyi biri çıkacağı için bitmiş yol yakınken bitmesi daha iyi yaş geçiyor diye bir şey yok insanlar kaç yaşında evleniyor yaş geçiyor diye hiç sevmediği ve berbat bir evlilik ister mi ömrü boyunca sor yoksa ne zaman olursa olsun iyi bir evlilik mi ister
İşte onun yani ayrıldığı kişinin çocuğu oldu beni istemiyor gibi davranıyordu hemen evlenip bu hallere girdi işte benim de sevilip mutlu olduğum ailemle yaşamak yordu beni kendi ev ve yuvamı kurmak istiyorum sonradan bize yaşı geçmiş ayrılıp boşanmış insnalari söylüyor diye üzülüyor
Çok fazlasına kafasına takmış bu durumu zaman tanıması gerek kendine
Çok yakıyor işte Zaman geçti üstünden ama hâlâ ayni
Peki bir psikolaga gitse ona anlatması daya iyi gelebilir yardımları konuşması ve birini bulması için de şans vermesi gerekiyor tanıması gerekiyor
Şans tanıdığı kiisler onu hayal kırıklığına uğrattı şahit oldum psikolog konusu ise bildiğiniz gibi ülkenin hali belli
Gerçekte üzüldüm kötü birilerinin çıkmasına umarım iyi biri denk gelir yakın zamanda sen de tanıdığın iyi birileri ile tanistirabilirsin arayabilirsin cevrenden
Buradan bul birini
Buradan ki insnalar çok güven verimiyor bana dahi
Sosyal medyanın hangisi güvenli hepsi yalan
İşte reel de çok kısıtlı kişiyle muhattab nasıl bulucam gibisine korkuyo
Zor maalesef heryer öyle ben şaka yapıyorum ama yalancı ve hain çok
Aynen mesela biri instegram adresi vermiş ne kadar inanamaliyim
Hayırlısı inşallah kalbini kirmayan iyi birisini bulur
İnşallah çok üzülüp ağlıyor
Böyle düşündükçe bulamaz biraz sosyalleşmek gerek, dışarı çıkın bol bol
Çıkıyor aslında da işte
Çok kurdurmuş dul adam bulun😂😂
Kudurmuş ne demek terbiyesiz
İşin özü bu doğru konuşanı sevmez kadınlar
Zamanı var demekki de
Zamanım geçiyor yaşım geçti nasıl bulucam ben çocuk sahibi olmak istiyorum diyor
yok mu çevresinde talipleri yaşı kac
Yok gibi
koca bulalm. tanıştrlm
Nasıl tanışacak bu zamanda guvenilmiyor ki kimseye hep kandirmaca
biirini önersm mesaj atın bi
Nasıl birini onericeksin
devlet görevlisi. instagram adresi soyleym ona yazın ben ona derim size döner bi konusun.
loftbyx yazbu hesaba boş zaten
Bilemedim onun adına karar veremem
bi yazın istemezseniz engllersnz
Kısmeti değilmiş daha
Oda doğru ama aslında ama yasım geçtiğimiz çocuk sahibi olmka istiyorum eğer biraz daha ilerlerse olamam gibi bakıyor olaya
Yas kac
Ablamın mi
Yess
32 yas
La tahzen de ona
İşte çocuğun olmaz ilerisi için falan diye korkuyor
Niye olmasın olmamasına sebep ne?
Yaşım geçerse diye zatne yasım var diyo
Kaç yaşında
32 ya
Ne alakası var 40 ına kadar da sorun olmaz
Kadınlarda yaş önemli diye biliyorum çünkü belli bir yaştan sonra erkekler genç kadına bakıyor ve evlenip ayrılmışlari söylüyorlar
tamam doğrudur çocuk kısmı yanlış ama yaş geçtiği zaman insanların bakış açıları değişiyor tabi sadece cinselliğe dönüyor
Evet doğurganlık olarak yaşı küçük kızlara yoneliyolar hemde ortada bekar kız çok yasa bakıp eliyolar
Doğurganlık olarak bakmazlar da sadece bayanlar belli bi yerden sonra çöküyorlar erkekler gibi değiller o yüzden erkeğin bakış açısı daima kendinden yaşça küçük olan kızlarla evlilik kurmak oluyor çoğunluk öyle bazıları öyle değil tabikide
Benim duyumlarim bu şekilde ama bilmiyom bazıları farklıdır da isteyen falan olmayınca bu duusnce oluşuyor ister istemez
Yok şimdi öyle düşünmesine hak vermiyorum değil hak veriyorum ama herşeyin hayırlısı düğünlere gitsin ailevi ortamlara girsin sağdan soldan muhakkak bir teklif gelir geldiğinde değerlendirsin yoksa millete sanalda orada burada bakarsa iş cinsellikten öteye gitmez kendinide kaybeder üzülür fazlasıyla herkesin bakış açısı farklıdır
Bizim burada çok çevremiz yok gibi ondan düğüne fazla katilmayiz çalışıyor genelde
Sizin orası tam olarak neresi bide ne iş yapıyor
Köy burası güvenlik
Hangi şehir ayrıca köyde güvenlik olur mu neyin güvenliğini sağlıyor