Herkese günaydın arkadaşlar. Yine ben. Kraliçesiniz bu sefer farklı bir soruyla sizlere geliyor. Sizce Aşkta ciddiyet ne kadar önemli?
- Bence; Aşk ciddi yaşanmalı. Tek seferlik aşklar bana göre değil.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Herkese günaydın arkadaşlar. Yine ben. Kraliçesiniz bu sefer farklı bir soruyla sizlere geliyor. Sizce Aşkta ciddiyet ne kadar önemli?
- Bence; Aşk ciddi yaşanmalı. Tek seferlik aşklar bana göre değil.
#TauredKraliçesi <3 <3 <3
Aşk söz konusu olunca ciddiyet ile ciddiyetsizlik arasında bir denge olmuş oluyor. Yani o dengeyi kurmayı zaman geçtikçe öğreniyor insan. Demem o ki benim için aşkta ciddiyetin bir önemi yoktur
Aşkta ciddiyetten kasıt ömürlük olup olmaması ise, çok önemli... Ben daldan dola konmam. Birini alırım hayatıma, ölene kadar onunla olurum.
Ancak birbirimizle iletişimimiz ise mesele. O zaman çok da ciddiyete gerek yok ya şakalaşıp eğlenmek lazım sürekli 😂
Eig için teşekkürler
Büyük ihtinalle trip atmasını gerektirecek bişi yapmamışımdır, yanlış anlamıştır. Yediğim tripkerin yarısından fazlası yanlış anlama veya anlamadan dinlemeden oluyor. Ya kadınlar neden bu kadar tez canlısınız, anlamadan dinlemeden hemen basıyosunuz tribi 🙄
Bende sevgili olursam evlenmeliyim. Öyle severim ben.
Cevap
10Cevap
Benim için aşkta ciddiyet önemli, ama eğlenmek ve anı yaşamak daha da önemli
bence ciddiyette samimiyette ve diğer şeyler de hep %50 %50 olmalı çünkü eğer birşeyin dozu çok ciddiye veya çok alaya kaçarsa o ilişki ya can sıkar ya da başka sorunlara sebep çıkar e zaten şuanki dönemde kimse kimseye tahammül edemezken birde bunu dengeleyememek daha sorun olabilir. :/
Eski ciddiyet kalmamış şuanda aşkta kadınını mutlu etmek önemli rahatlatmak önemli benim içinde artk öyle şimdiye kadar kiminle ciddi düşündüysem olmadı onun için artk mutluluğa bakacam zevke o anki ana bakacam
"kraliçesiniz" ^^"
Biri bana bu ciddi ilişki ve ciddiyeti bir gün oturup anlatsın ya ^^" ne yapınca ciddi ve ciddiyet oluyor olmuyor
Zaten aşk çat diye hayatına girmeyeceği pat diye de çıkmaz diye düşünüyorum. Görsel hoşlantı büyür de aşk olursa orası ayrı 🙂
Çok ciddi olmalı tıpkı bir askerin nizamiye'de davrandığı gibi
Aşkta ciddiyet benim için çok önemli cıvık cıvık hareketlere hiç gelemem.
Ciddiyeti severim.. mizah ile harmanlanmış ciddiyete de bayılırim
Tabii ki güven ve ciddiyet çok önemli.
Ciddiyim ama mizahı ihmal etmem
Ciddi şeylerde ciddiyet önemlidir.
Yarı ciddiyet yarı eğlence olan ilişki idealdir.
Önemli , aşıkta olsam laubaliliği sevmem
Eski ciddiyet yok caninin içi
Bencede ciddiye önemli ama bu devirde pek kalmadı
Çok önemli
En başta önemli olan konu
Çok önemli
ciddiyet çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?