Merhaba
beni bir süredir canımı sıkan bir durum var. Zonguldakta bir kadın var Evli ve benim eski sevgilime ozaman beraberken yürüdü. Bu kadın birtek benim eski sevgilimle değil kendini avutmak için birçok erkeğe "Arkadaş"Kardeş" muhabbetiyle yurudu. Ben tabi ona Utanmıyor mu? neden boşamıyorsun diye sordugumda inkar etti. Bilmiyorki bütün resimler sohbetler hep ben gördüm. Bana biz sadece Kardeşiz ;Arkadaşız kocam biliyor numarasından bahsedip yeter artık diyip beni heryerden engelledi. Bilin Bakalım başka nereden engelledı? kocası biliyor du ya hani ozaman neden kocasınin sosyal medyasından engelliyor beni bu Pinar.
genc bir bayan ve cok cahil. Kocasıyle her kavgadan sonra Kocasına ilgi vermemek için başka erkeklerle meşgul oluyor taa ki barışana kadar. Tabi kocası cok beyfendi cok temiz biri gördügüm kadariyla karısının ayaklarına yatacak kadar ilgili resimlerden bile belli. yeni yılda tartıştıgını başka erkeklere idda edip kendini acındırıp flört ederken onun kocasi face de Beraber oldukları resmi yükleyip onu nekadar cok sevdigini yazmış kıyamadım adama. 7 Ay gecti aradan ve bu kadın kocasının koynunda yılan gibi hayatini surduruyor. Kocasi habersiz birsekilde memnun hayatindan buyuzden bilemedim. canım bilmiyorki baska sahte hesap acsam kocasina ulasirdim... henuz cocuklari yokken kocasina soyleyebilirdim su tarihte bir tuhaflik hissettin mi diye... ama Bir yuvayi yikmak agrima gidiyor belki bu o... pu akillanmistir dedim ama eski sevgilime biz ayrildiktan sonra tekrar yazmis. Ne cesaretse artik... tabi eski sevgilim ilgisi kaybolmustu ona"kocasiyla ayrilcak" diye kandirmisti onu bana yazdiklarini gostermistim"kocam biliyor biz birbirimizi cok seviyoruz" dedigini gosterince sogudu kadına"Vay yalancı"dedi ve gitti.
ne yapsam bilemedim. Onun bilmesini biyandan isterdim biyandan da Allaha birakim
diyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kocasına söyle bence yani B olana söyle
gizli bir hesap mi acsam soylesem sence nasıl baslasam direk konuya mi giriyim
Bak şimdi öncelikle elinde dellillerin olsun. Görüntü falan varsa mesajları onları adama at hesabıda imha et kurtul.
Kuşaklı bir üye mi bu 🤔
yok
Bence sen iyi yapmisin saygi sende kalsin
sorun kocası ve eski sevgilim birşekilde tanışıyorlar dügün daveti vermişti bu Karısı eşime zamanında Kankalarmış ama evlenmiş bu B isimli adamla. Benim eski Sevgilimin maddi durumu düzelince biraz gözü kaldı keşke b degil bunu alsaydım gibisine. Şimdi söylesem kocası cinayet bile işliyebilir diye korkuyorum iyi bir insana benziyor kocası onun hayatını mahfetmek istemiyorum ama bu kadını her gördügümde sırıtmasını kaldıramıyorum yaptıgı şeyden hic utanmıyor zonguldakta pişkin pişkin dunyanın en güzel kadını sanıyor kendisini.
Sen evli misin onun eski kankasi ile
yok ben tanımıyordum hiçbirini. Sevgilimin Facede vardı bu kadın sürekli "selam kardeşim"
iyi bayramlar kardeşim diye yazışıyirlardı.
eski sevgilime sordum kim bu kadın diye
korkma demişti mahalleden bir kız arkadaşız sadece dügününe bile beni davet etmişti okadar abi kardeş gibiyiz ! demişti bana
taki bu kadın evlendigi adamla kavga edene dek her şey abi bacı hayırlı bayramlar yeni yıl kutlu olsun kardeş vesayre muhabbeti ortadan kaybildu ve bu kadın sevgilime kocasından ayrılcagını anlattı. o sırada sevgilim bana sürekli söyleniyordu " bak p' nekadar bakımlı, Bak P' sacını sarıya boyadı! bak p Lazere gidiyormuş... kızdım bu P senin bacın gibiyse sana neden butür şeyler anlatıyor evli bir bayan ne gerek duyuyor baska erkege bunları yazmakla. sonra yakaladım sevgilim kabul etmişti. Kadına acıyormuş kadın kocasıyla boşanır boşanmaz benim sevgilim ona sahip
cıkacakmış ona daha iyi bir hayat suncakmış, onun Kocası cok kotuymuş kadın melek gibiymiş...
sonunda kadından sogudu ama cok gec her şey için
Anladim simdi
Kendi hallerine bırak bence
Söyle kocasına bence.
Benim anlattıgımı anlar o nahlet kadın... ben ozamanları eski sevgilimle bu konu için tartışırken bana " bunu ona söylersen hem ben hem sen mafolursun" dedi
"bu kadın boşanacagını ona lütfetmiş ona inanarak flörtlemişler"
şimdi gö"tü korkunca hem beni de tehtit etti hem o adamıda günaha sokarız boşu boşuna hapis yatar diye
Kocasına söylemelisin günaha giriyorsun
sorun tam olarak aslında tam burada
Kocası soracak bu bilgiyi nereden bildiğimi ve ben eski sevgilim nekadar kötü birşeye bulaşmış olsada şikayet etmek istemem. Aynı şehirdeler kadını biraz sıkıştırsa ötecek bülbül gibi ama haberi yok buyüzden sormuyor bile. Kadın calışıyor işyerine gidince hep yazıyor elin erkeklerine. Akşam eve gelincede Sosyal Medyada Mesaj yerine Durum atıyor. Mesela kendinden bir resim altına "İyi geceler"yazıyor"yani kocam
evde sakın yazma" demek gibi. Katlıyam cıkcak diye çok korkuyorum. Adamada günah elini böyle nahlet biri için kana buna bilir. bilemedim
Söyleyin