Karısı (P) Kocası (B) aldattığını biliyorum sizce ne yapmalıyım?

Merhaba

beni bir süredir canımı sıkan bir durum var. Zonguldakta bir kadın var Evli ve benim eski sevgilime ozaman beraberken yürüdü. Bu kadın birtek benim eski sevgilimle değil kendini avutmak için birçok erkeğe "Arkadaş"Kardeş" muhabbetiyle yurudu. Ben tabi ona Utanmıyor mu? neden boşamıyorsun diye sordugumda inkar etti. Bilmiyorki bütün resimler sohbetler hep ben gördüm. Bana biz sadece Kardeşiz ;Arkadaşız kocam biliyor numarasından bahsedip yeter artık diyip beni heryerden engelledi. Bilin Bakalım başka nereden engelledı? kocası biliyor du ya hani ozaman neden kocasınin sosyal medyasından engelliyor beni bu Pinar.

genc bir bayan ve cok cahil. Kocasıyle her kavgadan sonra Kocasına ilgi vermemek için başka erkeklerle meşgul oluyor taa ki barışana kadar. Tabi kocası cok beyfendi cok temiz biri gördügüm kadariyla karısının ayaklarına yatacak kadar ilgili resimlerden bile belli. yeni yılda tartıştıgını başka erkeklere idda edip kendini acındırıp flört ederken onun kocasi face de Beraber oldukları resmi yükleyip onu nekadar cok sevdigini yazmış kıyamadım adama. 7 Ay gecti aradan ve bu kadın kocasının koynunda yılan gibi hayatini surduruyor. Kocasi habersiz birsekilde memnun hayatindan buyuzden bilemedim. canım bilmiyorki baska sahte hesap acsam kocasina ulasirdim... henuz cocuklari yokken kocasina soyleyebilirdim su tarihte bir tuhaflik hissettin mi diye... ama Bir yuvayi yikmak agrima gidiyor belki bu o... pu akillanmistir dedim ama eski sevgilime biz ayrildiktan sonra tekrar yazmis. Ne cesaretse artik... tabi eski sevgilim ilgisi kaybolmustu ona"kocasiyla ayrilcak" diye kandirmisti onu bana yazdiklarini gostermistim"kocam biliyor biz birbirimizi cok seviyoruz" dedigini gosterince sogudu kadına"Vay yalancı"dedi ve gitti.

ne yapsam bilemedim. Onun bilmesini biyandan isterdim biyandan da Allaha birakim

diyorum

Karısı (P) Kocası (B) aldattığını biliyorum sizce ne yapmalıyım?