Oğlunuz/Kızınız nikahı olmadan sevgilisi ile yalnız başına yazlığınızda tatil yapabilir mi?

Gerçekten son dönemlerde böyle şeylerle çok fazla karşılaştımdır Benim amcamın oğlu da bizim yazdığımıza gelmişti kız arkadaşıyla aynı zamanda babamın arkadaşının oğlu sevgilim dediği kişiyle yazlıkta tatil yapmış, gerçekten bazı kız annelerini ve babalarını aynı şekilde erkek ailelerine anlam veremiyorum dini ve resmi nikahı olmayan birisiyle gayrimeşru ilişki yaşamak zaten günah iken namahrem olan birisiyle yalnız kalması günah iken Bir de tatile gidip zinaya zemin hazırlamak ne kadar doğru, Rabbim ıslah eylesin.

Oğlunuz/Kızınız nikahı olmadan sevgilisi ile yalnız başına yazlığınızda tatil yapabilir mi?

#GeceMuhafızı

21 Temmuz 2022 Perşembe Saat 12.43

Evet yapabilir
Hayır kabul etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Şahsen ben kendi adıma söyleyeyim böyle bir şeyini oğlum istese kabul ederim ya kızım isterse kabul ederim çünkü haram helal erkeğe de aynıdır kadına da aynıdır.
Güncellemeler
+1 yıl
Boş yere polemik derdinde olanların yorumunu kaldırıyorum, burada ben kimin ne yaptığı ile ilgilenmiyorum paşa gönlünüz bilir giden gider kalan kalır, ama dinî ve resmi nikah evlilik olmadan bunun haram olduğu gerçeğini değiştirmez.