Herkesin ilgisini çekip ama kimsenin yanaşamadığı o kızsındır.
Hoşlandığım birisi var ve karşılıklı bi konuşamadık gitti.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin ilgisini çekip ama kimsenin yanaşamadığı o kızsındır.
Hoşlandığım birisi var ve karşılıklı bi konuşamadık gitti.
Bu karşındaki insanı ne kadar tanıdığın ile alakadar bir durum. Uzun zamandan beri tanıyıp ta güzel ahlaklı birisi ise gönül meyletmen normaldir. Çünkü içinde özünü, cevherini görüyorsun.
Ama ilk defa görüp, kısa vadede tanıman, hoşlanman çok ama çok zor.
Kişi çok güzel olabilir. Zahirine aldanıp mecnun olabilirsin. Ama kişinin özünü görüp belki de tiksineceksin. Nereden bileceksin ki. Sadece güzellik yetmez.
Kişi elbette yanına yakışan birini ister. Çok güzel olsun demiorum. Uyumlu olsunlar yeter. Ama burada ki en büyük kriter güzel ahlâktır, tatlı dildir, kalbi güzelliktir. Onu açığa çıkaracak olan da kişinin kendi özüdür ve zamanla tanımaktır.
Unutmaki Güneş her yere doğar ve dokunur. Aynı güneş bir Gül' e dokunur mis kokular saçar. Bakmışsın ki aynı güneş bir Leş' e dokunur kötü kokular saçar. İnsanın içi de Güneş gibi olmalı. Kime nasıl yansır bilemeyiz.
Tamamen göreceli değildir.. dünyada altın oran diye bilimsellik olduğuna göre demekki gerçek güzelliğinde belli bir standartları ve matematiksel ispatı var
Yüzümü ben uzun boyluyum onlar genelde orta veya kısa oluyor
Abartma çakarım ağzına bitane
Cevap
12Cevap
Değildir güzel güzeldir
aslında mantıken güzel olan herkese güzeldir
ama güzellik anlayışı diye bir durum söz konusu
burada işler karışıyor işte
Seni uzaktan izliyordur belki de hoslaniyordur. Kendini bu kadar beğenen biri olduğunu bilse eminim uzakta bile olsa durmayacaktır etrafında
Neden öyle dediin ki😔
Herkesin ilgisini çektiğini nereden biliyorsun? Herkesin gerçekten sana temiz şekilde ilgi duyduğunu nereden biliyorsun? Sorduğun soruları verdiğin detay ya da insanların bu detayı bilsinler ona göre yorum yapsınlar diye düşündüğünde aklına gelen şey sana karşı duyulan ilgi mi? Neyse hayatı dalgaya almaya devam et
Ya kafan mı güzel benim nasıl bi kişilik olduğumu bilmeden yargılıyorsun
Dur bide ben sana şöyle izah edeyim;
Güzel olduğum için herkes bakıyor herkes baksın diye farklı bir çabalara girmiyorum. Çevrenin bakışlarıda zaten beni rahatsız ediyor. Ben sadece ondan hoşlanıyorum ara sıra ona bakıyorum sadece, kimse umrumda değil inan. Onun ilgimi çekmesi de bayağı efendi oluşuydu hepsi bu. "Kimsenin yanaşamadığı"kısmına gelir isek ben o yetiyi onlara vermiyorum agresif bir kişilğim ve mesafeliyim ondan yani.
Kullandığın kelimelere bakıyorum. Seninle diyalog kuran insanlardan ya da kuramayan insanlardan bahsederken "yanaşmak" demen çok hoş bir tabir olmuyor. Sana kim neden yanaşsın der bunu okuyan insan. Ne kadar da meraklı der! ya da bir erkek kadınlar için bu kelimeyi kullansa sen ne kadar efendilik bulursun bu cümlede. Seni tanımam etmem. Okudum ve yazdığın şeyin altını eşeledim sadece biraz. Burası sosyal, hatta saçma sapan bir sosyal uygulama. Onun rahatlığı ile yazmış olabilirsin ama şunu bilmen lazım ki hayatın her anında ağzından çıkan her kelimeye dikkat etmen lazım.
Kusura bakma ama herkes inanılmaz seviyesizken benim bu kelimemi konu etmeniz bile çok saçma. Üstelik açıklama yapmışken.
Sen açıklama yaptın. Bende açıkladım ilk başta neden öyle söylediğimi. Herkesin seviyesiz olması sana da veriyor o hakkı öyle mi? O zaman sen içi ve dışı başka başka olan birisin. Çünkü bir insan ya seviyelidir. Ya seviyesiz. Nerede nasıl olursa olsun. Ortamda hangisi çoğunlukta olursa olsun. Karakter birdir. Değişmez
Teşekkürler
Tabiki goreceli. Senin icin herkes yakisiklimi mesela?
Evet göreceli arkadaşımın beğendiği bana normal geliyor hatta itici
bence görecelidir zevkler ve renkler tartışılmadığı gibi
Evet görecelidir bana güzel gelen başkasının ıyy dediği biri olabilir
Birgun konuşursunuz sabret :)))
Sanmıyorum🥺
evet güzelligi insanın ruhunda ararım
görelilik de olabilir
Gerçekten görecelidir
Görecelidir
Görecelidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?