Merhaba, direkt konuya giriyorum.
Şimdi uzun zamandır okuduğum bi kitap var ( en sevdiğim kitap ve kitabı çok içime aldım) ve aslında bütün o aşkla alakalı duyguları o kitapta tattım yani ögrendim, daha önce hiç sevgilim olmadı ve kimseylede flört bile etmedim sıfır yani zero, neyse işte. Ve kitabın sonlarına doğru hiç beklemediğim bi olay yaşandı ve ben başrol olan karakteri çok aşırı kıskandım ama aynı olay kadın başrolün başına gelseydi yine çok sinor olurdum ama erkek başrolde kat ve kat daha fazla oldu tabi. Neyse işte sonra 1 ay kadar ben hergün bu olayı düşünüyorum falan, yani kitabı okadar benimsemişim ki hergün o olayı düşünüyorum ve deliriyorum ( aslında çook duygusal bi insanım ve sevdiğim şeyler fark etmez ne olursa olsu hep çok benimsiyorum falan aslında igrenç bişey bu cünkü kitap tamamen hayal ürünü). Sonra ben o olayı yavas yavaş atlatmaya başladım, düşünmüyordum falan. Şimdi iki hafta oldu olabilcek bütün kiskançlık olaylarını düşünüyorum, hatta hayal etmekten korktuğum o kitaptaki olayıda düşünüyorum ve hiç bir şekilde hiç bir şey hissedemiyorum kışkançlık, sinir öfke falan bütün duygular gitti, yani asla ama asla onay vermediğim şeyleri düşünüyorum hayal ediyorum, ve sanki gelecekteki sevgilimde öyle gibi düşünüyorum ama hiç bir şey hissedemiyorum yani neden böyle oldu? Ben istemiyorum ki böyle olmak sevdiğim insanları kıskanmak istiyorum. Bu kıskanamamak şeyide bi anda geldi yani. Kıskançlık duygusu yoksa bi ilişki yürümezki (tabiiki dozunda, zaten bende çok büyük ve psikopat kıskançlıktan bahsetmiyorum asla) yani düşünüyorum ilerde sevgilim olursa ve aynı olaylar olusa ben ne tepki vercem şu an hiç bir şey hissetmiyorum çok saçma ot gibi hissediyorum içimi. Sizce bu ilerki zamanda gider mi? ya da birini gerçekten seversem kıskanırmıyım eskisi gibi, duygularım geri gelir mi?
Okuduysanız çok teşekkürler.
Şimdi uzun zamandır okuduğum bi kitap var ( en sevdiğim kitap ve kitabı çok içime aldım) ve aslında bütün o aşkla alakalı duyguları o kitapta tattım yani ögrendim, daha önce hiç sevgilim olmadı ve kimseylede flört bile etmedim sıfır yani zero, neyse işte. Ve kitabın sonlarına doğru hiç beklemediğim bi olay yaşandı ve ben başrol olan karakteri çok aşırı kıskandım ama aynı olay kadın başrolün başına gelseydi yine çok sinor olurdum ama erkek başrolde kat ve kat daha fazla oldu tabi. Neyse işte sonra 1 ay kadar ben hergün bu olayı düşünüyorum falan, yani kitabı okadar benimsemişim ki hergün o olayı düşünüyorum ve deliriyorum ( aslında çook duygusal bi insanım ve sevdiğim şeyler fark etmez ne olursa olsu hep çok benimsiyorum falan aslında igrenç bişey bu cünkü kitap tamamen hayal ürünü). Sonra ben o olayı yavas yavaş atlatmaya başladım, düşünmüyordum falan. Şimdi iki hafta oldu olabilcek bütün kiskançlık olaylarını düşünüyorum, hatta hayal etmekten korktuğum o kitaptaki olayıda düşünüyorum ve hiç bir şekilde hiç bir şey hissedemiyorum kışkançlık, sinir öfke falan bütün duygular gitti, yani asla ama asla onay vermediğim şeyleri düşünüyorum hayal ediyorum, ve sanki gelecekteki sevgilimde öyle gibi düşünüyorum ama hiç bir şey hissedemiyorum yani neden böyle oldu? Ben istemiyorum ki böyle olmak sevdiğim insanları kıskanmak istiyorum. Bu kıskanamamak şeyide bi anda geldi yani. Kıskançlık duygusu yoksa bi ilişki yürümezki (tabiiki dozunda, zaten bende çok büyük ve psikopat kıskançlıktan bahsetmiyorum asla) yani düşünüyorum ilerde sevgilim olursa ve aynı olaylar olusa ben ne tepki vercem şu an hiç bir şey hissetmiyorum çok saçma ot gibi hissediyorum içimi. Sizce bu ilerki zamanda gider mi? ya da birini gerçekten seversem kıskanırmıyım eskisi gibi, duygularım geri gelir mi?
Okuduysanız çok teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gider ilerde evet, etkisindesin diye öyle düşünüyorsun, akışına bırak ve yaşanmayan şey hakkında kesin hüküm verme ki takıntı yapmayasin
şu an biraz rahatladım teşekkür ederim.
Rica ederim
Okumayacaktim aslında, kitap falan dediğini gördüğüm için okudum
Neden, seninde mi başına aynı olay geldi?
Kitapları çok severim, okurum her türden, tâbi okurken bana da oluyor kesinlikle
Hee anladım, tek olmadığım için mutlu oldum. Bende kitaplari çok severim ve her türden okurum, hatta yabancı dillerde'de okumayı seviyorum, zaten kitaplar sayesinde 3 yabancı dil öğrendimde işte o bahsetiğim kitabı çok seviyorum başrol kadın karakterde zaten aynı ben yani kendime çok benzetiyorum bide erkek başrol tam "hayalimdeki erkek" bide o erkek karekterden asla beklemediğim bir şey olunca kitapta, baya kitapla falan yaşıyormuşum ben, takıntı haline getirmişim bile, neyse inşallah duygularım düzene girerde bidaha böyle şeyler olmaz. Tekrar teşekkürler.
Rica ederim, yazdıklarına katılıyorum
Sevgilimle aramla bu zamana kadar hiç kıskançlık olmadı ve gayet mutluyuz. Bundan sonra da kıskançlık olmaz.
Birini bulduktan sonra duyguların açıpa çıkar merak etme
Cevap yazdığın için teşekkürler.
korkma hemen ama okb hastası olabilirsin
Cevabın için teşekkürler. Okb hastalığını şimdi araştırdım ama öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.
ne öğrendin
Obsesif kompulsif bozukluk, takıntılı düşüncelerle (obsesyonlar) ve bu düşüncelerin neden olduğu zorlantılı davranışlarla (kompulsiyonlar) tanımlanan ruhsal bir hastalıktır.
Şu kısım uymuyor bana "ve bu düşüncelerin neden olduğu zorlantılı davranışlarla (kompulsiyonlar) tanımlanan ruhsal bir hastalıktır. "
Kompülsiyon: obsesyonların verdiği sıkıntıyı azaltmak için yapılan çoğu zaman mantıksız olan hareket veya düşüncelerdir.
Yani en azından böyle mantıksız hareketler yapmıyorum çok şükür ama evet herşeyi, en küçük şeyleri bile kafama takıyorum ama hareket falan yok. O düşüncelerde zamanla gidiyo, sadece benim herşeyi kafama taktığımı düşünmüyorum yani çoğu insandan aynı şeyi duyuyorum. Neyse dediğim gibi kitabı çok benimsedim ve başrol kadın karakteride kendime çok benzetiyorum (dış görünüş olarakta ve karakter olarakta) bide başrol erkek tam hayalimdeki erkek olunca kitabı baya kendi hayatım falan sanıyorum ama artık eskisi kadar değil en azından
2 olasılık geliyor aklıma ya saf okb dedikleri kompulsiyon olmayan türü olabilirdi ama bence de okb yok sende sadece kendini fazla özdeşleştirmiştin karakterlerle ama şimdi gerçekliğe dönmeye başladın bende de var bu ne zaman bi sasuhina fanfiction ı okusam bana da oluyo başka erkek karakter yanaştığında içim daralmaya sinirim bozulmaya başlıyo
Eh en azından tek değilmişim:) neyse inşallah zamanla her şey yoluna girer yaa çok teşekkür ederim yeniden.