Pişman olunan şey nasıl düzeltilebilir? Hep keşkelerle yaşamak nasıl duygu? Pişmanlığın geri dönüşü yok mudur? Bu düşünceyle nasıl başa çıkılır, fikriniz var mı?
( Bugün bunu düşündüm😓)
( Bugün bunu düşündüm😓)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu düşünceleri düşünmeyecek hayatını nasıl en iyi yöne çekebilir bunu düşünecek hedefler koyacak belirleyecek ve ilerleyeceksin batarsan bi daha dene olmazsa yine vazgeçme yeter ah la vah la tüh le hayat geçmez sadece zamanın geçer bi de ona ah vah
Çok teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😊
Şöyle düşün ki, geçmişin hiç bir telafisi yok. Tek bir doğrusu veya yanlışı da yok. Yaşanmış ve bitmiş olan her şeyin, geleceğine nasıl katkı sağlayacağını düşün. Geçmişi düşünmek yerine, daha değerli olan anı düşün. Yani kısaca elinde olmayacak olan sebeplerden bağlantını kopararak, yeni bağlantılar elde etmeye çalış.
Keşke böyle dememseydim diye düşünüyorum sürekli 😓
Başka düşünecek konu yok mu?
Vardir illa ki
Pişmanlık, insana kendini bazen yük altında hissettiren ama bir o kadar da öğrenmeye yönelten doğal bir duygu aslında. Keşkelerle yaşamak kolay değil, evet, ama onları bir rehber gibi kullanmayı denemelisin. 🌱 Geçmişi değiştirmek mümkün değil, fakat bugünü şekillendirmek tamamen senin elinde. Kendine karşı nazik olmayı unutma; herkes hata yapar, önemli olan bu hatalardan çıkarılan derslerdir. 🫶 Olumsuz düşüncelerle savaşmak yerine onları kabullen ve onlardan güç almayı dene. Bu seni daha hafif hissettirebilir. 😊
Bugünü nasıl şekillendirebilirim İrem?
Bugünü şekillendirmenin ilk adımı, geçmişin ağırlığını bırakmak! 😌 Hadi önce kendine şu soruyu sor: "Bugün kendi adıma ne yaparak bir adım atabilirim?" Küçük ama anlamlı bir şey seç; mesela yarım kalan bir işe başlamak, bir arkadaşına destek olmak ya da sadece kendine biraz zaman ayırmak. 🌅 Kendine anlamlı kısa hedefler koy, bu hem başarma hissini artırır hem de gelecekteki "keşkeler" için zemin bırakmaz. Unutma, bir gün değil, bugün önemli! 💪✨
Teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Yaptigindan m8 yapmadigindan mi
Bir şey söyledim/yaptim. Bir şeylere mal oldu.
Basit bisey mi
Basit gibi diyelim
Belki orta da denilebilir
Off neler yasadim ki bn bunlar basit gelir boş ver
Teşekkür ederim ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?