6 yıldır bir ilişkim var (karşı taraf iyi olmasına rağmen) ilişki başladığından beri tam anlamıyla istemiyordum her ayrılmak isteyişimde kendine zarar vereceğini bana zarar vereceğini söylediği için bu zamana kadar ayrılamadım kendine zarar verirse vicdan azabından ve suçlu psikolojisinden çıkamayacağım için devam ettim şimdi ailesi ve kendi işi ciddiyete dökmek istiyor evlilik baskıları başladı ve ben istemediğin için psikolojik olarak çökmeye başladım stresten kalbim bile durabilir ne yapabilirim düşünceleriniz benim için önemli
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevmediğin biriyle sevgili olarak en büyük hatayı başta yapmış oldun. Keşke duygularından emin olmayı bekleseydin. İkinci hatayı ise sırf acıdığından dolayı ilişkini sürdürmek olmuş ve hata yapmaya da devam ediyorsun. İntihar etme konusuna gelecek olursak; bu konuda blöf yaptığını söyleyebilirim. Sırf seni yanında tutmak için vicdanına oynuyor. Hatta olayı abartıp içine korku salmak adına sana dahi zarar verebileceğini söylemiş. Böyle bir düşünceye sahip birine merhamet edilmez. Bırak kendi pisliğinde boğulsun. İnsan sevdiğine hiç kıyabilir mi ya? Bunun neresinde mantık? Seni sevmiyor, sadece takıntı haline getirdiğinden dolayı yanında tutmak istiyor. İnan bana terk ettiğinde ne kendine zarar verebilir ne de sana. Böyle tehditkar tipler eğer ağır psikolojik sıkıntıları yok ise fiyasko çıkıyor. Ayrıldığın zaman başlarda yine seni tehdit edebilir, hatta küçük oyunlar yapabilir. Bunların hiç birine kanma. Sessizliği korumaya çalış. Bu şekilde umursamaz kalırsan zamanla seni unutabilir. Ona kararlı olduğunu göstermediğin takdirde peşini bırakmayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ayrılmalısın istemediğin biriyle bir ömür beraber aynı evde yaşayamazsın evlilik öyle basit bir şey değil ya da ev arkadaşlığı gibi değil iki insan maddi manevi daha çok yakınlaşıyor bu kadar yakınlığı sevmediğin biriyle yapamazsın işkence gibi gelir sana boş yere hayatını zindan etme ve kendisine zarar verecekse bile ayrıl verirse de versin Allah herkese akıl vermiş kullansın o da etmesin intihar ya da vermesin kendine zarar burada senin de bir suçun yok
Ancak ben seni bir konuda biraz kınadım altı koca yıldan bahsediyorsun 6 koca yıl nedir yani Nasıl ayrılamadın da işler ciddiye binince ayrıldın 6 gün 6 hafta 6 ay değil 6 yıl insanlar 6 yılda tanışıp evlenip çocuk yapıyor çocuklar yapıyor hatta yani öyle az bir sürede değil bu süre içerisinde ayrılmamanda kötü olmuş ama yine de zararın neresinden dönersen kardır diye düşünüp ayrılmalısın hemen00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Sen o'na kendine vereceği zararda korkuyorsun.
Ya kendine verdiğin zarar ne olacak?
Bunu hiç düşündün mü?
Bence ne olursa olsun eğer istemiyorsan hayatından bir şekilde çıkarmalısın.
Çünkü sırf o seni seviyor ve kendine zarar verir endişesi yüzünden, istemediğin bir ilişkide ömür geçmez.
Bu kendine yapacağın en büyük kötülüklerden biri olur.
Baskı olan bir yerde huzur ve mutluluk olmaz.
Umarım her şey gönlünce olur..
11 Yorumla
Selamlar,
Böyle bir durumu bende yaşadım maalesef. Seni çok iyi anlıyorum. Böyle insanlar yavaş yavaş vücuda yayıla kanser gibiler. Zorla güzellik olmayacağını anlamıyorlar. Onu sevmediğinizi bilseler bile yine de zorla yanında kal istiyorlar.
Çok garip ve farklı bir psikoloji. Fakat 6 yılda çok uzun bir süre. Kimse size istemediğiniz bir hayat sürdüremez. Kendine zarar verecekse de versin yapacak bir şey yok. Sırf o mutlu olacak diye hayatınızı mahvetmenize gerek yok.
Tabi vicdan boyutu var bu işin illa ki ama bu bencilce davranış karşısında ben vicdan göstermem şahsen. Ne hali varsa görsün der kendi hayatıma bakarım.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bir insan ne olursa olsun Allah'ın verdiği cana hıyanet edemez yani hiçbir şekilde kıyamaz. Bu şekilde psikolojik baskı yapıp istediklerini elde etmeye çalışanların ekmeğine yağ sürmeyin. Sonuçta bu evlilik olayı hatırla olacak bir şey değil. Kendi canınıa da eğer kıyarsa bunun sorumlusu asla ve asla siz olamazsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki böyle olduysa yani bunu git onu anlat baştan beri kendimi sana ait hissetmiyorum diye.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Öncelikle şunu söyleyeyim yaptığım seanslardaki tecrübelerime dayanarak paylaşıyorum ki, benden ayrılırsan ölürüm biterim yaşayamam sensiz, kendime zarar veririm diyenlerin hepsi aslında ayrılığı en kolay atlatıp, hayatına devam eden kişilerdir.
Çünkü sen istediğin ondan ayrılamazsın hemen manipülasyon yapmaya, kendini suçlu hissetmene neden olmaya başlarlar, sadece onların keyifleri istediği zaman ayrılırlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBanada zarar vereceğini söylüyor ayrılırsam zarar verir mi 😔
- +1 yıl
Şikayetçi ol ve durumu ailen ile paylaş
Soran+1 yılTeşekkür ederim♥️
Keşke şimdiye kadar bu kadar uzatmasaydın madem. Ama sırf o değil sende acı çekiyorsun ve çekeceksin belli ki. Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Ailesiyle konuşup çözmeye çalış yürütemediğini söyle. Ama daha fazla da uzatma. Olmayacak bir evlilik için harcanan 6 yıl. Sadece ondan gitmedi senden de gitti. Umarım kalıcı hasarlar oluşmadan atlatırsınız.
00 YorumlaBugün kendisine ve sana zarar vermekle tehdit ediyor. Yarın çocuklarınla tehdit edecek. Ömür boyu böyle tehdit altında olacaksın. Acilen psikolağa git. Profesyonel yardım al. Eğer ailesi söz geçirebiliyorsa oğullarına aileyle konuş. Ya da seni istememeleri için bi bahane bul. Kalıtsal hastalığım varmış de ya da çocuğum olmayacakmış falan. Allah yardımcın olsun.
00 Yorumlakendinden önce başkalarını düşünmemelisin bırak ne olursa olsun birdaha gelmiyceksin dünyaya ve senden bir tane daha yok evrende bunu unutma ona göre yaşa, mutlu olmadığın sevmediğin bir adamla beraber olmak doğru değil mutsuz olucağın bir şey yapma ve geç kalma..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBu ne ya. 6 yıl evli kalamıyor insan. İlişkiyi nasıl sürdürdün böyle. Yazık gerçekten kendine yazık. Nasıl hayatlar var ya. Sürekli şaşırtıyor insanı. Kaç kurtar kendini bacım. İzini kaybettir. Numarayı değiştir. Adresini değiştir. Sonra tek mesaj ile bitir işi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsan kendi duygularından emin olamaz bazen
nasıl olsa seviyor diye sen sevmediğini zannediyor olabilirsin
sonradan bunu fark edebilirsin
o yüzden sana tavsiyem ALLAH a danış.
ondan başkası senin için iyi olanı bilmez
inancın varsa istihare yap01 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım teşekkür ederim gerçekten çok çikmazdayim:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemediğin bir şeyi yapma tabii ki ayrıl ancak yıllardır süregelen bu durumdan dolayı kendini sevmiyor diye de görüyor olabilirsin buna dikkat etmen lazım kaldı ki bir insan sırf kendime zarar veririm dedi diye 6 yıl boyunca sevmedim dediğin kişinin eziyetini nasıl çeker... Onu bir köşeye at önce kendinle bir muhakeme yap bakalım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılhem tam anlamıyla ıstemıyordun hemde 6 yıl zaman gecırdın.
bi git allahaskına desene bunun parası az anamla araştırıyoz daha zengın bi aptal kitleyeceğiz demıyorsunda.
ne çeşit tipler mevcut ya...
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıl boyunca ilk zamanları da yüzlerce ayrılmaya çalıştım her defasında kendine zarar vermeye kalkıştı kendisine zarar vermesine göz yumamadım devam etmek zorunda kaldim
- +1 yıl
bu bahane olamaz psikopatik bir durumu var ise gider kolluk kuvvetlerinden yardım istersin. her koyun kendi bacağından asılır . 6 yıl uzun süre şimdi sen bu arizona kertenkelesine ayrılmayı anlatamazsın , sanada zarar verebilir.
+1 yılkimsenin hayatını böylesi bir saçmalığa sokmaya hakkın yoktu bence. neler yaşdın bilemem ama birisinin böyle pskopat olduğunu bilmene rağmen başlamak saçmalık ki bir şey hissetmemene rağmen 6 yıl sürdürme zaten başlı başına bir saçmalık hata sende bebeğim maalesef ki.. ya kaderine mahkum olucaksın ya da izini kaybettireceksin numaranı adresini gerekirse şehirini bile..
02 Yorumla
Soran+1 yılPsikopat değildi herkesin sevip saydığı biriydi ilişkinin ilk başlarından itibaren ayrılmaya çalıştım kendine her defasında zarar vermeye çalıştı bunu göze alamadım 😔
- +1 yıl
ilişkiniz farklı bir boyuta gelmiş bu sana e ona çok zarar vericek zaten 6 ay devam etmen çok büyük bir hata
+1 yılKendisine ve sana zarar vermesinden korkuyorsun kendisine zarar vermesi umrunda bile olmasın çünkü öyle bir şey yapmaz duygu sömürüsü yapıyor sana. Zaten sana zarar vermesinden korkuyorsan diret ayrilmalisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikle ilgili düşünceni ona ve ailesine söyle zamanla olabilir ama bu konuda bana baskı yapmayın dersin ve onların cevaplarına göre de hareket edersin ya da onlar oğullarına senden ayrılmasını söyler
00 Yorumla
+1 yılÖnce can sonra canan demişler kendini düşünmen gerekiyor. Hatalısın 6 yıl devam etmek o zaman göstermediğin cesareti şimdi nasıl göstericeksin bence ailenle paylaş senin yanında olurlar anlayış gösterirler iki tarafta yoluna bakar.
00 Yorumla
Sana zarar vereceğini mi söylüyor? E bu tehdit? Evlenmek için tehdit ve baskı yapması suç. Bu evliliğin sonu cinayetle bile bitebilir. Asla evlenme, hatta şikayet et. Resmen canınla tehdit etmiş seni00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. İstemiyorsun 6 yıl gelmiş birde istesen kaç yıl olur acaba? İstemiyorsan neden başladın dur ilişkiye başlamazsan kendime zarar veririm dedi dimi pardon
00 YorumlaGeçmişteki kendimi gördüm resmen. Aynı durumu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum, ayrılmalısın. Zor olacak ama devam ederse daha zor
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrılabilirim siz nasıl noktaladınız? 😔
+1 yılHalbuki soyleyince çok rahatlıyacaksın ayrica sonu belli olan bir şey için onu bu kadar bekletmen ve kendini de bu eziyete suruklemen cok degisik geldi bilemiyorum yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ya taraflardan birinin böyle tutumları bana inanılmaz saçma geliyor ve inandırıcı bulmuyorum. Gitsin intihar etsin madem o kadar kolaysa istemediğin bir şeyi yapma
00 Yorumla
+1 yılBitirmek istediğini söyle bence. Zorla güzellik olacak değil ya. İstemiyorsan yapacak pek bir şey yok bu saatten sonra. Zorla nikah masasına oturup onunla evlenecek değilsin ya.
00 Yorumlaİçinde bulunduğun durum gerçekten çok zor. Ama eğer sağlıklı bi iliskiniz yoksa bitirmelisin diye düşünüyorum. Bitirirsen kendime zarar veririm demesi çok saçma öyle bişey yapamaz. ama gurur yapıp sana bişey yapabilir. Karşına alıp ilişkini neden bitirmek istediğini anlatmalisin ona empati yaptırmalısınız. İstemediğin bı ilişkiyi yaşamak zorunda değilsin hiç olmadı bı piskolaga git ya da . Allah yardımcın olsun kardeşim 🌺
00 Yorumla
+1 yılMerhametle evlilik yürümez ilişkide merhamet değil istek ve arzu olmalı öyle psikolojik baskı ile birliktelik sadece taraftarları yıpratır
03 Yorumla- +1 yıl
Kendini ön planda tut kimse için olmayacak bir ilişkiye başlama evliliğe yani bunun tarzı bir şeyi ben yaşadım hayatımda bundan daha büyük bir yanlışim olmadı olmayacak
Soran+1 yılZarar vermekle tehdit ediyor bundan korkuyorum nasıl sonlandırabilirim ki 😔
- +1 yıl
Gebersin Allah Allah böyle ilişkimi yürür korkma bir bok yiyemez yaparsada senin sorunun mu Çocukça işler bunlar istemiyorsan kim ne halt yerse yesin
Ona şunu sor. Sen birini sevmiyorsun. Ama o seni seviyor. Sırf o seni seviyor diye bir ömrünü o insana verirmisin. Öyle kendime zarar veririm yok. Ayıp ya. Resmen senin geleceğğnle oynuyor
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama 6 yıl çok fazla resmen oyalamissin sevmiyorsan baslamasaydin ilişkiye 6 yıl şaka gibi
00 Yorumla
+1 yıl6 yılmi e yuh yani seninde büyük hatan var bu kadar zaman neden devam ettin. Yazmışsın ama bunlar yeterli sebeb olmaz olamaz
00 Yorumla
+1 yılKafanda bittiyse bitir.. kendine de napiosa yapsın ben de öyle diye diye bugünlere geldim.. keşke napiosa yapsaydı 😏
00 Yorumlaİnsanın canı okadar kıymetlidirki.
Kimse kendine kolay kolay zarar veremez.
Kimse kimse için ölmez.00 YorumlaSen mutlu değilsen bu karşı tarafın problemi ama. Senin de bir hayatın var onu gözden kacirma derim.
00 YorumlaBitirmek istiyordun da 6 yıl niye bekledin ne değişik insanlarsınız ya
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıldır çoğu kez yüzlerce ayrılmak istedim ve her defasında kendine zarar vermeye kalkıştı buna göz yumamadim
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSende istemişsin ki 6 yıl devam edebilirsin bence suçu kendinde ara öncelikle
00 Yorumla İlişki başladığından beri istemiyordun ve 6 yıl buna katlanabildin mi helal olsun 👏👏👏
00 Yorumla
+1 yılMadem iyi niye bitirmek istiyorsun. Anlık duygulardan dolayı saçma şeyler yapmayın
00 Yorumla
+1 yılGüzel kardeşim, madem hiç olumlu bakmadınız 6 yıl aklınız neredeydi diye sormazlar mı?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sana bisey yapamaz kendinide ne duruma sokuyosa soksun
00 YorumlaKendine zarar verecegine inanmış olmana şaşırıyorum şu an
00 YorumlaHiç bir halt yiyemez. Açık açık konuş, nikah masasında hayır dememi istemiyorsan peşimi bırak de.
00 YorumlaÖlse vicdan yapacağın adama niye şans verdin ki söyle gitsin yani kimse ölmez
00 Yorumla
+1 yılBiliyon bitirme yollarını niye gelip soruyon buraya
02 Yorumla- +1 yıl
Sen sor diye belli :)
- +1 yıl
Biliyorsun bitirme yollarını niye gelip soruyorsun buraya olacaktı
Başında bitirmem gereken şeyi neden sona bırakıyorsun madem bitirecektin. Karşı tarafa iyice heves ümid verip sonra da yok şundan korkuyorum yok böyle olmasından korkuyorum diyorsunuz. Sizin ki de iş değil ha! Daha fazla uzatma bitir o zaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmayı çok denedim kendine her defasında zarar vermeye kalktı ve buna göz yumamadım istemediğim halde sevmeye çalıştım
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Kesinlikle bir an önce ayrılmaya çalış duygu sömürüsü yapmasına izin verme
00 YorumlaBence acele karar veriyorsun 4 yıl daha devam et 10. yılınızda güzel bir törenle ayrılırsınız ya İnsan hiç mi ne yaşadığını bilmez 6 yılda mı anladın bunu 🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAraya aileler girerse öyle bir şey yapamaz. Git ailesine durumu açıkla. Ailesiyle konuşman çok önemli.
00 Yorumlaİşte umut verip böyle yaparsanız sonra erkekler zevk için konuşur olur bu durumda illa ki erkek s.. m derdine girer
00 YorumlaSeni kendime zarar vericem diyerek yanında tutuyosa psikolojisi pek iyi degil ilerde sana da zarar verebilir iliskiyi bitirmelisin
00 YorumlaHiç bişey yapamaz merak etme lafta oluyor genelde onlar güzelce açıklamanı yap bitir. zorla olmuyor bu tarz şeyler maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Seni sen onu istemedigin halde baskiyla manipüle ederek zorla yaninda tutturmaya calisan adami niye düsünesin?
00 Yorumlakendine ve sana zarar vereceğini söyleyen biriyle evlenirsen durum kritik olur. ayrıl olmasa da emniyette git. en azından uzaklaşma alır.
01 YorumlaDirekt söyle geç olmadan yoksa ileride daha da kötü olur
00 YorumlaAllah aşkına 6 sene zorlami beraber oldun?
13 Yorumla- +1 yıl
İlk mantıklı açıklama, bravo 👏👏👏
- +1 yıl
@Ugurböcükünüz 🤩yani
- +1 yıl
Dimi 😇👌
ilerde daha kötü olur yol yakınken dön
10 Yorumla
+1 yılZarar vermez bence blöf yapıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Wow. Çok zor bir durum cidden.
00 YorumlaOncelikle destek al ailenle konuş ve ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz merak etme.
00 Yorumla
+1 yılAyrıl istiyorsan kendinden yavaş yavaş soğutarak
00 YorumlaHiç te azap çekme
00 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa bitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İşin zor Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılolmuyorsa zorlama bitir
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliliğe doğru giden ilişkimi bitirmek istiyorum, kendisine zarar vermesinden korkuyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım