Sevgilim tartışırken bana "paramı yiyorsun" gibi cümleler kurdu. Seviyorum ama gururuma yediremiyorum, ne yapayım?

Ben üni öğrencisiydim bu sene bitti ve erkek arkadaşımla farklı sehirlerdeydik. Erkek arkadaşım (kendisi çalışıyor ve yabancı) her ay vakit geçirelim diye bulunduğum şehire gelirdi. Okullar açılmadan önce onunla aynı şehirdeydik ve vakit geçirdiğimizde yemektir tatlıdır vs elimden geldiğince ben de destek çıkardim. Neyse okullar açıldı ben geri ödemeli kyk alıyordum ve pahalı olan bir şehirde okuyordum ki sağolsun ekonomik kriz de vurunca bursum zar zor yetiyordu Allahtan kyk yurdunda kalıyordum şükür yoksa çok daha zor olurdu. Erkek arkadaşım her ay geldiğinde sağolsun elimi cebime attirmazdi sen öğrencisin şu an olmaz ise girince ödersin vs diyordu. Ben yine de bursum her yattığında elimden geldiğince ona küçük hediyeler işte tişörttur ciceksepetinden hediyelerdir yemeksepetinden yemek bazen getirden abur cubur alırdım. O da sağolsun eksiğim vs olunca hallediyordu. neyse geçen bir tartışma oldu tartışma esnasında bu bana parasını yiyormusum gibi sözler söyledi paralı erkeklerle konuşuyormusum eskiden onlara koş gibi laflar söyledi. Ki benim ilk erkek arkadaşım kendisi yani. eski flört lerim de garibanlar benim gibi öğrenciydi kahve içmeye çıktığımda bile hani arkamdan konuşmasınlar diye lavaboya gidiyorum diyip hesabı oderdim. Çok üzüldüm böyle düşünmesine, sinirden söyledim öyle niyetim yoktu seni kırmak için söyledim dedi. Seviyorum hala ama gururum daha önemli borcumu ödeyip ayrılmalı miyim?
Sevgilim tartışırken bana "paramı yiyorsun" gibi cümleler kurdu. Seviyorum ama gururuma yediremiyorum, ne yapayım?